Praktikanten
Morten blogger om at være praktikant på Amino

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Syndication

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 4

Arkiv

Valget er over os - giv os dit forslag til politikerne

Valgkampen er i fuld gang, og vi bliver i disse dage bombaberet med vælgflæsk og tomme løfter. Debatten om de selvstændige drukner, og forsvinder helt ud af debatten til fordel for velfærden.

Det vil vi her på Amino gerne gøre noget ved, så vi har sat os for i løbet af denne uge at samle en masse forslag til politikkerne, der er stillet af selvstændige og iværksættere. De 10 bedste forslag sender vi videre til alle partierne, for at få deres kommentar til dem. På den måde kan vi holde dem op på det, og ligge pres på dem og forhåbentlig få dem til at holde de det lovede. 

Kom allerede nu med dit forslag og vær med i debatten om alle de andre forslag på http://www.amino.dk/valg/Forside/ 

Skrevet : aug 29 2011, 01:20 af Morten Rasmussen | med 2 kommentarer | 1.043 Visninger
Kategorier: ,

Kommentarer

Morten Rasmussen sagde:

Nu er der ikke længe til at vores valgside går helt live, bland dig i debatten allerede nu, så vi har mulighed for at presse dem inde på borgen ;)

# den 30-08-2011 kl. 13:12
Er kommentaren brugbar? 0 0

Susanne Elnegaard Andersen sagde:

Når der er politiske debatter på tv, ville jeg sådan ønske at jeg kunne få lov til at med debattere. Men ØV den mulighed findes ikke.

Det undrer mig at samtlige politikere, finder nøjagtigt de samme steder at sætte ind for besparelser. Og altid på Danmarks ligtorne. Vi hører ALDRIG at der f.eks. kunne spares på KUNST & Kultur - DET var da et sted der kunne spares...og mange penge. Det meste i den kategori er alligevel for de bedst bemidlede , så det kunne så udmærket være ting/fornøjelser som man selv betaler. Og når vi ikke har råd til at passe vores gamle ordentligt, hvorfor har vi så råd til at sende millioner af kroner til andre landes ve og vel ? Alle kommuner udsender til husstande årligt, forskellige telefonbøger. Det må koste en formue. Mon ikke de snart kunne undværes ? Eller lad dem som ønsker dem, selv afhente dem på borgerservice. Arbejdspladser ? Lad pædagogerne blive længere i børnehaverne/dagplejerne eller ansæt een mere...så far og mor kan passe deres arbejde, i den arbejdstid de nu har. Tænk en gang på butiks ansatte og deres arbejdstider.Er der nogen politikere der overhovedet har styr på,hvordan en arbejdsplads er få et jobcenter ? der arbejdes i slowmotion,og snikke snak privat en del af tiden. Det hele er til grin. Den måde hele DET system er bygget op må, gavner ingen, men fordyrer samfundet. Praktik og praktik, prøv dit og prøv dat, tag et kursus i at køre truck, "kom ned og lad os få en snak" ...bla bla  Jobcentrene og deres politik koster Danmark det hvide ud af øjnene. Politikere vågn op - og find pengene der hvor de er.

Su'en.....jeg skammer mig over hvad vi byder dem,de lever absolut på et økonomisk minimums beløb. Det skulle I ta' og prøve. Der stilles til stadighed større krav til de unge, men støtte dem ..nej nej. Ungdomsboliger o lign er de dyreste lejemål der findes, i forhold til hvad det er, men det er man ligeglad med. Trafiksikkerhed : er meget andet end lav hastighed og cykelhjelm. Der er ET sted i Danmark, hvor kæden er hoppet af. Nemlig når de ældre skal have fornyet kørekort ! De går til egen læge, og får lige en lille sludder for en sladder, og så er den lige i skabet. Det er SÅ forfærdeligt. Selv kender jeg, ikke mindre end 4 personer, der absolut, ikke skulle have haft deres kørekort igen. 1. ser kun 20 % på det ene øje,2. er så tyk, at hun dårligt selv kan komme ud og ind af bilen 3. har haft en hjerneblødning, så højre benet nærmest er stift. 4. har dårlig ryg, og en tyk dårlig højre fod, samt at han næsten ikke kan høre. Sådan nogle bliver lukket frit ud i trafikken. Uhhh jeg kunne blive ved, men må hellere slutte mit indlæg her.

# den 08-09-2011 kl. 00:26
Er kommentaren brugbar? 0 0