Praktikanten
Morten blogger om at være praktikant på Amino

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Syndication

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 4

Arkiv

Mine 3 første dage på Amino kontoret

Nu er de første mange indtryk af kontoret efterhånden ved at have lagt sig, og jeg kan derfor komme med den første status om mit liv som praktikant på Amino.
Jeg blev temmelig imponeret da der på bare to dage denne blogs levetid, allerede havde været over 200 inde og læse med. Så der skal lyde en stor tak til alle jer der gider at læse med. 

Det hele startede i sidste onsdag, hvor jeg havde min første dag. En af de første ting jeg bed mærke i var, at der den første dag kom en brandbil, der ikke kunne kommer forbi en flyttebil, der spærrede hele gaden. Hele kontoret stod meget foraget og så på. Da brandbilen gav op, og vi gik tilbage til vores computere kom der en kommentar om at det er jo også en gang i mellem sker et mord oppe for enden af gaden. Man skulle jo næsten tro at de forsøgte at skræmme mig væk med sådan en oplysning :)

Torsdagen forløb uden den helt store dramatik, dog skal det nævnes at Nicolaj meget gerne ville væde med mig om, at jeg kommer til at tage på i løbet af de 3 måneder jeg kommer til at være her. Så hvis jeg husker det, skal jeg vejes i morgen, så må vi jo se om væddemålet bliver til noget.

Desværre havde jeg en aftale i fradags, og måtte gå tidligere hjem, så jeg gik efter sigende glip af fredags øllen, men det må jeg jo råde bod på sidst på denne uge ;)

En sidste ting for i dag, inden jeg skal i gang med at lave noget seriøst igen. Når den første besked der bliver sendt rundt lige efter at jeg er blevet tilføjet på skype, er et link til denne video så behøver man ikke længere være så nervøs for at de næste tre måneder bliver meget formelle. 

På trods af en chef der hele tiden minder mig om at jeg skal hente det ene og det andet. Kollegaer der fortæller om kvarteret så det fremtræder på den bedst mulige måde ;) så har jeg det rigtig godt her på kontoret. 

Venlig hilsen
Morten

Skrevet : aug 22 2011, 11:56 af Morten Rasmussen | med 1 kommentarer | | 1.054 Visninger

Kommentarer

Frisch sagde:

Så længe du bare sørger for at der altid er kolde Zero i køleskabet så har du klaret halvdelen af arbejdsdagen uden at chefen bliver sur :-)

# den 22-08-2011 kl. 12:02
Er kommentaren brugbar? 0 0