Martin Thorborg rejser rundt i verden med familien
Følg vores rejse rundt i verden for at interviewe danske iværksættere

New Zealands bedste brygger

Så kom vi til den nordlige del af sydøen på New Zealand. Der fik vi den største naturoplevelse vi nogensinde har fået, sammen med et par kaskelothvaler og mere end 1.000 delfiner.

Nogle af de mere end 1.000 delfiner vi så på bådtur

Se den smukke intro til det interview vi dagen efter skulle lave:

Så fik vi interviewet Søren Eriksen som har bryggeriet 8Wired.

Han er kåret som New Zealands bedste brygger og han har lavet den bedste øl i denne ende af verden, så han har gjort det godt. Søren var prof pokerspiller, så jeg havde forventet en lidt smartass agtig fyr, som bryggede øl fordi det var smart. Men Søren var en 100% seriøs, ydmyg og rar fyr, der virkelig brændte for den kreative proces i det at brygge øl. Det var en stor oplevelse at se hans passion og du kan roligt glæde dig til interviewet.

Så kom vi til nordøen og der så vi som noget af det første Mount Doom, som er det bjerg Saruman, den onde troldmand fra Lord Of The Rings, bor på:


Mount Doom fra Lord of The Rings

Dagen efter kom vi til Middle Earth, altså den by Hobitterne bor i. Det var super sjovt at se de små huse og høre den fascinerende historie om Peter Jacksons perfektionisme ned i latterlige detaljer. Kom der fugle, der ikke hørte til den engelske fauna ind i settet, blev de jaget ud. Og da Peter Jackson forelskede sig i et bestemt egetræ han ville have med, så blev det savet i småstykker og samlet igen foran hus. Men så faldt bladene af, så de måtte bestille 250.000 plasticblade, som så blev sat på. Men de falmede, så de skulle males mere grønne. Til film nummer to var træet rådnet og de måtte lave en eksakt kopi i metal og igen blev 250.000 blade bestilt, som skulle sætte på en ad gangen.. 

De skulle også drikke en masse øl i filmen og derfor fik de et bryggeri til at lave en speciel øl med 0,1 % alkohol, så de ikke blev fulde når de skulle optræde.

Den ser du her og den smagte lidt tamt ;-)


Man drikker den stående, det er bare min iPhone der bestemte sig for den skulle ligge ned ;-)

Den slags historier fik vi mange af, så det er ikke mærkeligt at det har taget lidt tid at lave trilogien ;-)

Nu kører vi helt op nord på, hvor vi skal snakke med Nikolaj Mathiesen, som er ved at indspille en tv-serie "Big Angry Fish". Se traileren til den her:

Så nu afsted til nye eventyr, vi høres ved!

De bedste hilsner

Martin

Skrevet : feb 18 2012, 10:40 af Martin Thorborg | med 1 kommentarer | | 3.539 Visninger

Kommentarer

Martin Thorborg sagde:

Så er interviewet online og det er fedt!

www.amino.dk/.../dansker-brygmester-new-zealand

De bedste hilsner

Martin

# den 06-05-2012 kl. 13:42
Er kommentaren brugbar? 1 0