Martin Thorborg rejser rundt i verden med familien
Følg vores rejse rundt i verden for at interviewe danske iværksættere

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Abonner

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 253

Gode links

Kig da her:

Arkiv

N'ice Cream til Thorborg og co

Så havde vi lige et par travle dag med to interviews, derfor er vi kommet lidt bagud i skrivningen.

I forgårs mødte- og interviewede vi to ualmindeligt søde danske iværksættere, nemlig Laura og Christian, som har Gelato forretningen N'Ice Cream.
De har tre butikker i Los Angeles og en ny er på vej i samme by.


Jeg interviewer Laura og Christian på terrassen uden foran deres butik i Santa Monica Place

De står op hver morgen og laver frisk økologisk is i høj kvalitet, noget som amerikanerne ikke er vandt til.
Kvaliteten er så høj, at de lige har lavet aftale med Wholefoods, som er USA's største og fineste bæredygtige supermarked.

De kom til USA i 2008 og sov på luftmadrasser bag i deres butik, indtil de fik råd til en lille lejlighed, så det er iværksætteri på bedste vis.

Deres ambition er at få en stor kæde af butikker og indtil videre må man sige at de er godt på vej, men tro mig, deres historie er fantastisk og du vil, når den kommer online, virkelig lære noget.


Vi snakker iværksætteri foran butikken

Privat er tingene både super og lidt hårde. Super fordi vi oplever så meget, men det at leve 4 mennesker i et hotelværelse, er virkelig noget der sætter tålmodigheden på prøve.
Ungerne savner deres kamerater og legetøj og jeg savner de timers ro, hvor jeg kunne sidde og arbejde uden at der bliver råbt faaaaaaar hvert 3. minut. Og Camilla savner vi 3 ikke bliver så irritable ;-) Men jeg tror vi langsomt vænner os til det ;-)

I går besøgte vi Jannik Olander, som har smykkefirmaet Niyalay. God damn hvor gør han det godt! Men mere om det i næste blogindlæg.


Jannik Olander (larger than life) foran sin nye Bentley)En af Janniks ansatte, lavede et flot armbånd til Emma (Sådan et har en af Madonnas børn også), hun blev ret glad :-)Og jeg fik to selv, man er vel mand nok til at bære lidt bling bling? :-)

I dag skal vi i Universal Studio og i aften er vi inviteret til åbningen af Janniks nye flagstore shop på Melrose Avenue, så mon ikke vi ser Madonna? :-)

Indtil da, ha' det helt fantastisk!

De bedste hilsner

Martin

 

Skrevet : dec 15 2011, 06:17 af Martin Thorborg | med Ingen kommentarer | 2.751 Visninger
Kategorier: ,
>