Martin Thorborg rejser rundt i verden med familien
Følg vores rejse rundt i verden for at interviewe danske iværksættere

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Abonner

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 253

Gode links

Kig da her:

Arkiv

Vovsetortur i luften

Endelig tilbage i USA. Endelig fordi turen til Danmark har været hårdt arbejde med messe, peptalks, møder, problemknusning og et utal af middage med rødvin m.m. Den sidste del var selvfølgelig fint, men jeg kan mærke at min lever trænger til nogle dages pause ;-)
Turen gik rigtigt fint. Vi havde lidt nerver på, da vores dejlige 11 år gamle dalmatiner Camma, var med. Hun skulle faste 24 timer før og for dem der kender Camma, så vil hun foretrække en time på en varm kogeplade, frem for at misse sine måltider. Hun blev placeret i en kasse med lidt vand og så kunne hun ellers fornøje sige med at sidde i den de næste 20 timer. Vi fik hende ud i Atlanta, da alt skal checkes ind igen, men vi måtte ikke tage hende ud af kassen. Da hun så os, så græd hun det bedste hun kunne, men en lille håndfuld hundekiks kurerede hende med det samme og det var hårdt at aflevere hende igen. Da hun kom kørende på transportbåndet i Miami Airport som et hvert andet stykke bagage, så kunne man godt se på hende at hun nu havde nået grænsen for hvad en pæn dame i sin bedste alder ville finde sig i. Det var nok lettere at stoppe smør op i røven på en vildkat med en strikkepind, end at få hende tilbage i kassen. Så hun sad mellem Camillas ben i bilen det sidste stykke, hvor hun faldt i søvn efter godt 2 sekunder.

Nå, vel tilbage, så gik dagen i går med både godt og surt. Jeg havde overset Camillas tlf. regning, så hendes elskede Iphone virkede ikke. Men heldigvis kan man jo betale over nettet, men det kræver at man oprettede en ATT konto . For at sikre at man er rette ejer, så får man tilsendt en sms til sin tlf. med en kode man skal indtaste på nettet. Men hov, hvor god er en lukket tlf. til at modtage sms'er? Skide smart.. så efter lang tids søgen, så fandt jeg en metode hvor jeg over min egen tlf. kunne betale og Camilla var glad igen.

Så var der brev fra el-selskabet. Det var åbenbart ikke nok at betale 1.200 $ i depositum, vores ansøgning var afslået da de ikke var sikre på at vi var os. Hvorfor vi så ville betale 1.200 $ kunne man undre sig over, men de ville have en kopi af kørekortet. Så med meget besvær fik jeg scannet det ind og sendt gennem en smart fax-gateway jeg har fået lavet i Danmark. For en sikkerheds skyld ringede jeg til dem, da en tilværelse uden el ikke er ønskværdig..
Efter 20 min. fik jeg besked om at faxen var modtaget, men kørerkortet var ugyldigt. Jeg forsøgte at forklare den rare mand at jeg lige havde fået det, men det imponerede ham ikke. Så jeg blev sat til at faxe mit pas i stedet for. Nu vil jeg sgu håbe at det er gyldigt, det har dog fragtet mig til små 20 lande de sidste 9 år...

Sidst på dagen var det tid til at købe bil. Min elskede Saab var jo afleveret tilbage til Avis, så jeg var uden køretøj og i USA er det næsten værre end at være statsløs. Min plan var at købe en fed Porsche, men to ting fik mig fra den ide. Den ene er at vi oplever så mange nye spændende ting, at få en Porsche nu, svarer til at spise flødeskumskager i to måneder og så blive tilbudt en plade Marabou. Den anden er, at jeg har fået nogle læsterlige tæsk på aktiemarkedet. Min rare bank havde anbefalet mig at købe en sikker obligation til kurs 100 i en stor A ratet amerikansk bank og det værste der kunne ske var at jeg fik kurs 100 tilbage efter 3 år. Men det viste sig at der var et usikkerhedsmoment til, som jeg ikke lige tænkte over, og det var at selv banken krakkede. Så jeg er en af de heldige der ejer en stump af Lehman Brothers konkursbo og med lidt held kan jeg få 1/3 tilbage om 2-3 år, fedt!
Så jeg har nu lært igen, at uanset hvor kloge mennesker man snakker med, så er de fulde af lort min. halvdelen af tiden og det bliver sgu for dyrt i længden.

Jeg kunne nu stadigvæk godt købe Porschen, men jeg føler mig fattig og derfor har jeg bare ikke lysten til at investere i drømmebilen lige nu. Men så er det jo godt at jeg bor i USA, hvor jeg kan købe en Audi S4 Cabriolet fra 2006 til 188.700 kr. alt inklusiv, så det gjorde jeg. Det er noget af en raket med 340 hypper under hjelmen og et indtræk der vil få enhver "Pimp" til at gispe af misundelse, se selv.

 

 

 

Nå, jeg sidder på Starbucks og nyder en af de første Grande Latte i 14 dage og det er fedt at være tilbage i varmen igen. Men nu er det jo nok tid til at gå op og hilse på John og Tony, de savner mig sikkert voldsomt ;-)
Kan du holde dig munter til vi "ses" næste gang.

Dbh Martin

Skrevet : sep 25 2008, 10:43 af Martin Thorborg | med 16 kommentarer | 1.564 Visninger

Kommentarer

Birgit - Min-mave.dk sagde:

Hej Martin

Dejligt at du og familien er kommet sikkert tilbage til hjemme og sikke en fin dyt.

Tusind tak for din tid og guldkorn da du var tilbage i fædrelandet, og glæder mig til at høre nyt fra dit liv "overthere"

De varmeste hilsner

Birgit

# den 25-09-2008 kl. 17:26
Er kommentaren brugbar? 0 0

Thomas Rosenstand sagde:

Hej Martin

Det er surt med de aktier lige nu - for dælen da! Vi havde en pose i lehman Brothers også, men det var heldigvis ikke så mange, og andre er "gået hjem" i den grad, så vi har reelt ikke tabt noget.

Det viser bare, at man skal lytte mere til maven end til de kloge!

Tillykke med øsen - men helt ærligt: Rødt indtræk? :-)

Vi tæller dagene, til vi kommer forbi, og så lover jeg, at jeg giver Grande Latte, nu hvor du er blevet fattig. Nemlig!

# den 25-09-2008 kl. 21:53
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Thomas

Shit happens, det er heller ikke fordi familieformuen er væk, men det er alligevel sure penge.

Rød er en hidsig farve, men den passer nu godt til dette vulgære land. Vi har også mange møbler i huset som jeg ikke selv ville købe, men det er sjovt at prøve.

Jeg glæder mig til at se dig!

Dbh Martin

# den 25-09-2008 kl. 22:29
Er kommentaren brugbar? 0 0

Nick Nørgaard sagde:

Trist at høre med konkursen og dine aktier.

Men det er dælmer en dejlig bil du har købt dig der, den ska du nok blive glad for :)

/Nick

# den 25-09-2008 kl. 23:21
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Nick

Shit happens..

Og ja, det er en rigtig fed bil. Den er møj hurtig og så kører den bragende godt. Man bliver sgu 18 år igen i sådan en slæde :-)

Dbh Martin

# den 26-09-2008 kl. 17:13
Er kommentaren brugbar? 0 0

Jens Sao Paulo sagde:

Fed bil, men pas nu på fartbøderne for de står på hvert gade hjørne og skyder med deres f...... laser, især i nærheden af skolerne hvor man kun må køre, er det, 10 miles i timen. Ved ikke hvorfor man skal køre så langsomt, for der er jo ikke nogen børn på gaden!!

# den 26-09-2008 kl. 20:53
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Jens

Jeg har set dem. De sidder på deres motorcykler og skyder på dem der kommer kørende. Du må køre 20 miles ved skoler når lyset blinker og det gør det kun når skolen er åben, så det er faktisk ok.

Dbh Martin

# den 28-09-2008 kl. 15:51
Er kommentaren brugbar? 0 0

Birgitte sagde:

Hej Martin,

Tusind tak for dine fede fotællinger, læser jænvligt med og får mig nogle gode grin. Du skriver som du taler, og det er netop det der fedt.

Jeg mangler bare en ting...Kan du ikke fortælle lidt om hvordan det går med Camilla og hendes nye job(skulle hun ikke starte hos Politiet)? Jeg har redet sammen med Camilla i Stenløse, helt tilbage til den tid, hvor hun kørte i en bil med Jubii reklame all over! :)Sådan en bil havde vi bønder sgu aldrig set før. Bilen blev senere hen skiftet, da kæresten(dig) havde fået en gammel spand af en Aston(tror faktisk hverken den var gammel eller en Aston) ;)

Hun havde også Camma med et par gange, den kunne gøre et hvert damp barn midsundelig, og sådan var hendes hest egentlig også ;)

Vi andre sad altid med hjertet i halsen, men Camilla var bare total cool på den hest.

:)

Hilsen

Birgitte

# den 30-09-2008 kl. 14:45
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Birgitte

Tak for ros, den er jeg glad for.

Camilla har det rigtig godt. Der går 3 mdr. før hun får arbejdstilladelse, så hun må afvente og se hvad der sker. Hun får nok svært ved at bliver betjent, da det kræver at man er amerikansk statsborger, men hun kan godt blive CSI Tekniker og det smager da lidt af..

Men gå på Facebook, der har hun en profil hvor hun jævnligt smider billeder op og fortæller om vores liv set fra hendes vinkel :-)

Jeg giver hende lige URL'en så hun kan se hvad du har skrevet her.

Ha' en super aften.

Dbh Martin

# den 02-10-2008 kl. 19:00
Er kommentaren brugbar? 0 0

Nils sagde:

Hun kunne vel blive bounty hunter og måske det var en ide at lave verdens første spam and crime fighter firma :)

# den 02-10-2008 kl. 23:57
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Det tror jeg ikke lige er hende. Men det ville da være cool at se hende sammen med Dog The Bountyhunter ;-)

Dbh Martin

# den 03-10-2008 kl. 19:32
Er kommentaren brugbar? 0 0

Ronni sagde:

En Audi S4 med automatgear.... Ja det er sku kun i guds eget land man kan få sådan en ... ;-)

# den 05-01-2009 kl. 14:37
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Jep og den er fed!

Dbh Martin

# den 05-01-2009 kl. 18:43
Er kommentaren brugbar? 0 0

Anonymous sagde:

Man føler sig lidt snydt herhjemme, med de latterlige bilpriser =) Tillykke med den nye dyt, den er super super lækker =) Drive safe!

Dbh

Rasmus

# den 05-01-2009 kl. 19:14
Er kommentaren brugbar? 0 0

Ronni sagde:

Hehe.. Jeg kan godt li`din bemærkning :-) det var faktisk ironisk det med automat gearet..., jeg mener... Har man 340 hk så er der sku ikke noget ved automat gear... Men nå ja, hva faen, det nok bare mig der stadig er en drengerøv :-) :-)

Den er sku svær og lave 8 taller i sådan en ;-) Men det bliver man sku nok også sat i den elektriske stol for derovre hehe..

God fornøjelse med den :-)

# den 05-01-2009 kl. 19:22
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Når man laver radio og svarer e-mails i bilen, så er automatgear nu meget praktisk ;-)

Dbh Martin

# den 06-01-2009 kl. 18:11
Er kommentaren brugbar? 0 0