Martin Thorborg rejser rundt i verden med familien
Følg vores rejse rundt i verden for at interviewe danske iværksættere

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Abonner

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 253

Gode links

Kig da her:

Arkiv

US Offline

De er sgu så smarte de Amerikanere. Man kan betale næsten alting online, både forsikring, tlf. kabel-tv og hvad ved jeg.
Men virker det så i realiteten?

Og jeg må så svare nej. Når man prøver at logge ind og betale sine ting, så er det faktisk uendelig sjældent at noget virker.
F.eks. i dag ville jeg først betale for mit kabel-tv fra Comcast. Efter at have indtastet en masse underlige ting for at få min konto, så fik jeg til sidst "Unable to process payment, please try again later.".
Nå, så kan jeg da lige betale for min Iphone hos ATT. Men nej, den timede ud med beskeden "Websiden er udløbet", så de fik heller ingen penge.
Jamen så må jeg da lige ændre min adresse online hos min bank Wachovia (USA's 4. største bank) Men den timede så også ud og så var jeg smidt af.
Forleden prøvede jeg for 10. gang at få en Apple Store konto, men nej, mit kreditkort virkede ikke. Så ringede jeg til dem og de sagde "Gå ned i din bank og sig at du vil handle med os, så kan de slå et eller andet til, så du kan handle i vores butik". Så man skulle altså fysisk ned i banken for at få dem til at åbne op for noget, der gjorde at jeg kunne downloade dimser til min Iphone. I guder....
Med andre ord lykkedes det ikke at komme af med en krone og den slags oplevelser får jeg konstant her ovre. På overfladen er alt fint og løfterne er store, men når varen skal leveres, så går der totalt lort i den.
Så for dem der tror at USA er et hightech mekka, så kan jeg kun sige, DET ER DET IKKE!

Dbh Martin

Skrevet : sep 03 2008, 12:26 af Martin Thorborg | med 7 kommentarer | 1.284 Visninger
Kategorier:

Kommentarer

Mette Glargaard sagde:

Ja, det skaber jo unægtelig et marked for IT der virker så - anyone?! =D

Jeg synes jeg oplever det meget herhjemme, men det lyder som om det er værre over there =/

Mette

# den 03-09-2008 kl. 17:52
Er kommentaren brugbar? 0 0

Henrik Blunck sagde:

Hej Martin

Ked af I har problemer med betalingssystemerne. Underligt, faktisk for herfra fungerer mange ting da ganske fint...

Bruger du FireFox når du betaler? Jeg vil nødig lytte alt for missionerende, men MS-IE laver nogle gange rav i https-protokollerne.

Har ikke haft problemer med Firefox i hvert fald - hverken da jeg brugte Windows, Linux eller nu MacOS.

PS: Et nysgerrigt spørgsmål. Du nævnte, at du brugte iPhone. Lad høre om du har ordentig dækning? Der var en artikel som nævnte noget om, at flere mobilselskaber havde problemer med 3G-netværket...

Der er så meget, der er anderledes ved Staterne, så det kan vel ikke helt undgås, at vi er nysgerrige, vel? :-)

# den 03-09-2008 kl. 18:48
Er kommentaren brugbar? 0 0

Anders Rasmussen sagde:

På en måde lyder det bedre end da jeg boede der i 1999 (under dot.com boblen). På det tidspunkt havde vi jo både giro-kort og netbank i Danmark, men i US var der ingenting på internettet - og ikke noget der mindede om giro-kort der kunne betales et centralt sted.

Istedet var det money orders der skulle bruges til al betaling. Selv da vi prøvede at overbevise vores udlejen af vores lejlighed om, at det var smartede blot at overføre pengene virkede det ikke. Jeg blev smidt ud af lejligheden (efter en måneds ferie i Danmark) fordi de ikke kunne sammekøre wire transfer med mit lejemål. Så jeg måtte tilbage til, at få lavet money orders - som jeg kunne lægge i en kuvert med mit lejlighedsnummer på.

Det samme galt kabel-tv og telefon. Nej, telefonen kunne man vidst betale i udvalgte kiosker der samarbejdede med nogle af de lokale telefonselskaber. Men nu var der jo også forskel på local og long distance telefonselskaber, der konstant ringede for, at tilbyde billig telefoni. Men det var noget helt andet. :-)

I 1999 var US et teknologisk uland, hvad angik betaling online.

Anders

# den 03-09-2008 kl. 20:32
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Mette

Jeg er nok bare uheldig, men når man får 3 fejl i træk, så..

Dbh Martin

# den 03-09-2008 kl. 21:44
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Henrik

IE plejer nu at virke fint og jeg har i løbet af dagen fået klaret tingene, så de havde nok nogle problemer som nu er løst. Jeg syntes bare generelt at mange selvbetjeningsting på nettet i USA virker meget langsomt eller dårligt.

Mht. Iphone så har den virket fint for mig, jeg har ikke haft det store problemer. Men jeg har også kun haft den i kort tid..

Dbh Martin

# den 03-09-2008 kl. 22:01
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Anders

Det er klart bedre, nu kan man ofte betale med kreditkort, men der er stadigvæk et stykke til de muligheder er i Danmark.

Dbh Martin

# den 03-09-2008 kl. 22:06
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

# den 06-10-2008 kl. 22:20
Er kommentaren brugbar? 0 0