på Amino

Statistik

Denne profil blev set 13 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

ThomasVJ følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra ThomasVJ

Profil

ThomasVJ 

52 år fra København
312  Indlæg
1.181  Point

ThomasVJ finder du også her:

   Min biografi

Sådan lige kort fortalt driver jeg netbutikkerne dykkerteori.dk og e-lygter.dk - begge baseret på Magento systemet.

dykkerteori.dk blev stiftet i 2004 og yder online salg af

Som navnet antyder underviser jeg også i dykkerteori til de snu ferierejsende der kan se fidusen i at undlade at brænde deres ferietid af på teori, som de ligeså godt kan lære før de rejser - op imod 80% af danskere der lærer at dykke, gør det på deres ferie

e-lygter.dk er seneste skud på stammen og gik i luften 1. juli 2009 drevet af et ønske om at specialisere dykkerteori.dk ved at udskille alle ikke-dykkerrelaterede varer fra dykkerteori.dk og i stedet sælge de relevante af disse gennem e-lygter.dk.

På e-lygter.dk udvides varesortimentet løbende udelukkende med høj-kvalitetsprodukter (jeg gider ikke reklamationer men tager de få der kommer meget alvorligt og konverterer oftest disse til faste tilbagevendede kunder ved at yde exceptionel kundeservice) og i skrivende stund forhandles blandt andet

 • LED Lenser lygter med høj/variabel lysstyrke og lang brændtid på batterierne.
 • Leatherman multitools som er ofte er varer til samme målgruppe som folk der bruger lygter ofte. Faktisk har Leatherman indset dette og selv produceret et par rigtige gode serier af lygter; Monarc og Serac arbejdslygter. Leatherman producerer også nogle helt fantastiske jagtknive, som dog ligger i den dyre ende af skalaen. Man skal nok være jæger for virkeligt at kunne påskønne kvalitet af disse jagtknive.
 • Pandelamper til aktivt udendørsliv og erhvervsbrug.

Den skarpe iagttager har sikkert bemærket at jeg bevæger mig i nicher med temmelig høj konkurrence og dette giver mig et nærmest fysisk kick. Jeg nyder den fair konkurrence (og det er desværre ikke altid tilfældet) og fryder mig dybt hver eneste gang jeg får en anbefaling af dykkerteori.dk og e-lygter.dk på Trustpilot. Man kan mene meget om Trustpilot, men jeg syntes selv at jeg gør hvad jeg kan for at vise et retvisende billede af netbutikkerne på trustpilot ved at opfordre samtlige kunder til afslutningsvis at anmelde den pågældende handel.

Gennem mit relativt korte men dybe kendskab til Magento har jeg, gennem den daglige drift og videreudvikling af netbutikkerne, fået fingrene dybt ned i Magento mulden og tilbyder derfor både uforpligtende samtaler om Magento til vordrende webshop-ejere, samt koncentreret kom-godt-i-gang-med-Magento undervisning af 3-4 timers varighed. Kontakt mig hvis du skulle være interesseret i dette.

   Skæve facts om mig
ThomasVJ har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
 • 07-03-2010
 • Forårstilbud hos dykkerteori.dk

  Så er forårsudsalget hos dykkerteori.dk skudt i gang - og naturligvis overholdes de nye retningslinjer for tilbudspriser på nemmeste vis: Ingen før-priser!

  Se forårstilbuddene her

 • 13-12-2009
 • Ny forside slider

  Ny forside slider er implementeret på forsiden af e-lygter.dk

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i ThomasVJ's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere