på Amino

Statistik

Denne profil blev set 11 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Hanne Christensen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Hanne Christensen anbefaler disse feeds
 
Profil

Hanne Christensen 

København
62  Indlæg
192  Point

Hanne Christensen finder du også her:

   Min biografi

Privatpraktiserende psykoterapeut Hanne Christensen hos Københavns Psykoterapi.

Jeg støtter dig, når det kniber med at sætte grænser, nå dine drømme, få succes, finde din integritet og dit selvværd. Når du kommer til kort i dine relationer måske kommer angsten, depressionen og det lave selvværd til at fylde det hele. Har du mistet eller er du eller en af dine nærmeste blevet alvorligt syge, kan det være en stor støtte at have en at tale med, der ikke er involveret. Har en af dine nærmeste et misbrug kan du være svært påvirket af dette, så det også ødelægger dit liv.

I parterapi støtter jeg jer i at genfinde alt det gode i jeres parforhold I vil bygge videre på. Eller nå til et sted, hvor i kan skilles så roligt som muligt, så I har mulighed for at lave nogle gode aftaler om fremtiden og bevare den gode dialog.

Som coach støtter jeg dig i bl.a. at finde dig til rette med at være medfølgende ægtefælle, når I bliver udstationeret til et fremmed sted, hvor I skal have skabt rammerne om et godt liv for jer begge to og jeres børn. Jeg har erfaring med det kan være svært at finde sig til rette som medfølgende ægtefælle og at det ofte er grunden til at vende hjem før, det egentlig var meningen.

Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 23 98 58 26 helt uforpligtende for at høre om jeg kan være til hjælp med de problemer du står i lige nu...

Du kan læse mere på www.kbhpsykoterapi.dk

   Skæve facts om mig
Hanne Christensen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Hanne Christensen's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere