på Amino

Statistik

Denne profil blev set 7 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Pernille følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Pernille anbefaler disse feeds
 

Pernille 

Hellerup
44  Indlæg
187  Point

Pernille finder du også her:

   Min biografi

Hejsa

Tak fordi du er faldet over min profil.

Jeg er en person med en entreprenant tankegang hvilket har gjort at jeg i dag har flere små virksomheder.

DINKONSULENT.NU er en af mine  konsulentforretninger,  hvor jeg beskæftiger mig med strategisk arbejde med salg, relationer, værdiafklaring, motivation, målsætning m.m, og bistår dagligt,  erhverslivet med mine kompetencer og eksekveringskraft.

Anadoma.com er min anden forretning,  der arbejder med domænestrategier. Her har jeg gennem tiden hjulpet flere danske virksomheder med at få skabt en strategi for deres domæner, som giver dem et fuldent overblik over deres domæne portefølje samt juridske rettigheder på disse. Nogle af disse er Royal Copenhagen, MARS INC, Danmarks Idræts Forbund, Erhvervs og Byggestyrelsen samt mange andre.

Foruden at rydde op og skabe en fremtidssikret strategi afholder jeg også kurser om domæner. Her går jeg fx. omkring emner som roller, WHOIS databaser, WIPO, ICANN etc. Se mere på www.anadoma.com

Jeg har været tilknyttet virtuelle bestyrelse, der havde til formål via online tjeneste og netværksmøder, at hjælper mindre erhvervsvirksomheder med de udfordringer, der måtte byde sig. Jeg rådgav primært indenfor salg.

Jeg har de sidste par år siddet med relationsarbejde ift. sponsorer hos AJAX København. Jeg har varetaget opgaver indenfor definering og salg af sponsorpakker, møde facillitator ved netværksmøderne samt planlægning af disse, samt stået for 2 udgivelser af deres sponsor magasin SPONS! som redaktør. Jeg bistår stadig i dag med fokus på sponsorer og netværk.

Ved siden af dette har jeg mig en mindre forretning indefor det kreative hvor jeg laver accersories til kvinder og piger.

www.nillesofie.dk er det muligt at se mine kreationer.

Mit seneste projekt handler om velgørenhed hvor jeg er igang med at lave en formidlingscentral mellem dem der har for meget og dem der har for lidt. 

Så ja man kan vel kalde mig lidt af en iværksætter. Hvis du har spørgsmål eller blot er lidt nysgerrig, skal du være yderst velkommen til at skrive.

info@dinkonsulent.nu/ 29897842

Mange hilsner

Pernille

 

   Nyheder
 • 09-12-2013
 • Forstå kundens behov og opnå succes

  Så simpelt kan det skrives men langt fra så simpelt i virkeligheden eller er det?

  Har netop læst Peter Lund Madsens bog om hjernen og til os der arbejder med mennesker i vores daglige virker, kan den stærkt anbefales. 

  Det er en sag på knapt 600 sider, men den er skrevet så fantastisk at jeg ikke følte at jeg sad og læste om noget så teoretisk som et stof om hjerne kan være. 

  For os der arbejder med salg ved at en af de vigtigste ting er at forstå kundens behov og videre endnu - forstår vores kunders kunder behov.Faktisk vil jeg gå så langt at sige i alt hvad vi mennesker laver i dagligdagen handler det om at være så godt informeret om den man ønsker at opnå fra, for at få succes. Fx. ønsker du at få dit barn til at hjælpe dig, skal du vide hvad der lige nu og her er deres optimale behov. Er det fx. at se julekalenderen så er det vel den man kan anvende i sin forhandling. - Og ja der skal forhandles - vi gør det hele dagen, det er sjældent de små poder kommer af sig selv og spørg om der er noget der skal hjælpes med og hvis de gør er det sikkert fordi de er i gang med deres salgsproces og gerne vil opnå noget.

  Synes jeg vil dele den med jer herinde, da jeg selv har fået meget ud af at læse bogen og anbefaler den som julegaveønske.

  Glædelig jul 

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Pernille's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere