på Amino

Statistik

Denne profil blev set 14 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

 

Mine Grupper

Michael V. Kristensen er ikke medlem af en Gruppe.

Gode Feeds

Michael V. Kristensen anbefaler disse feeds
 

Michael V. Kristensen 

54 år fra Hadsten
462  Indlæg
2.128  Point

Michael V. Kristensen finder du også her:

   Min biografi

Jeg kan i Vesterskov Bogføring tilbyde bogføring og andre former for erhvervsservice som lønbehandling, fakturering, debitor- og kreditorstyring m.m. for små og mellemstore virksomheder. Materialet bliver klargjort til din revisor. For mindre personligt ejede virksomheder kan jeg tilbyde at udarbejde det endelige årsregnskab. Om du ønsker at et samarbejde skal være om alle disse ting, eller kun nogle af dem, mens du selv udfører de andre, er helt op til dig.

Står du overfor at skulle starte din første virksomhed er det en god idé, at få en god sparringsparter. Jeg har stor erfaring med rådgivning af iværksættere omkring etablering af egen virksomhed, og hjælper også gerne dig med denne opgave.

Er du kommet i den uheldige situation, at der er kommet rod i dit bogholderi, har jeg også stor erfaring i sådanne oprydningsopgaver.

Har du ansatte, og ønsker du en sparringspartner omkring forskellige personaleforhold er jeg også behjælpelig, ligesom jeg har erfaring med udarbejdelse og opdatering af virksomhedshåndbøger.

I Aalborg har jeg desuden en afdeling, der udover ovenstående opgaver, har specialiseret sig i administration for ejerforeninger, ejerlav og gårdlaug samt boligadministration.

Du skal altid være meget velkommen til en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed. Send mig en e-mail på mvk@v-bf.dk eller giv mig et kald på 26 16 98 70.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

   Skæve facts om mig
   Nyheder
  • 01-09-2011
  • Ny guide om ansættelse af den første medrbejder

    Vesterskov Bogføring har udgivet en ny guide i vores serie af guider til iværksættere. Denne gang omhandler det forhold man skal være opmærksom på, når man ansætter den første medarbejder. Guiden, der selvfølgelig er gratis, kan bestilles på vores hjemmeside www.v-bf.dk under fanen "hjælp til iværksættere".

  • 31-10-2010
  • 10 trins guides for iværksættere

    Vesterskov Bogføring har udgivet 3 nye 10 trins guides for iværksættere. Disse kan bestilles på min hjemmeside www.v-bf.dk hvor du samtidig kan tilmelde dig mit nyhedsbrev.

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Michael V. Kristensen's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere