på Amino

Statistik

Denne profil blev set 13 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Charlotte Gad Køhlert følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Charlotte Gad Køhlert  Amino Ekspert

51 år fra København
6  Indlæg
66  Point

Charlotte Gad Køhlert finder du også her:

   Min biografi

Min mission

Jeg ønsker at gøre en reel forskel i verden. Jeg ønsker at gøre en forskel, der kan mærkes af mange!!!

Jeg arbejder for at sætte GOD MENNESKE-LEDELSE på agendaen i erhvervslivet. Jeg bidrager direkte til debatten om, hvad god ledelse er. Og jeg inspirerer til, hvordan organisationer - ved hjælp af modig, moden og kompetent ledelse - kan skabe kulturer, teams og mennesker, der både præsterer og innoverer samtidig med, at det er menneskeligt bæredygtigt.

Med andre ord: Jeg vil bidrage direkte til at skabe organisationer, som mennesker stortrives med at være i, som de udvikler sig optimalt i, og som de præsterer maksimalt i.

Det er min mision at inspirere topledelser og ledere generelt til at udvikle ledelsessystemer og ledelsesadfærd, der sikrer høj ydeevne og høj præstation PÅ GRUND AF medarbejdernes engagement, motivation, ansvarsfølelse, ejerskabsfølelse, arbejdsglæde, tryghed og trivsel - ikke PÅ TRODS AF det!

Jeg ønsker at ruske op i de ledelsesparadigmer - dvs. de ledelsesmønstrer og tænkemåder om ledelse - der desværre er så udbredte hos topledelserne rundt omkring i organisationerne. Ledelsesparadigmer, der desværre virkelig eksploderede igen, da krisen kom i 2008.

Jeg er dybt passioneret omkring at inspirere til nye måder at lede mennesker og organisationer på. Og jeg baserer i høj grad min inspiration på veldokumenterede og forskningsbaserede metoder og teorier. For mange er det (desværre) stadig nyt. Men så meget desto vigtigere er det, at få udbredt budskaberne.

Det er tid til revolution på ledelsesgangen. Det er tid til refleksion i magtens korridorer. Det er tid til LEDELSES-INNOVATION.

Hvem er jeg?

Jeg er selvstændig og arbejder som foredragsholder, ledelsesrådgiver, forfatter og debattør.

Jeg er forfatter til flere bøger og en lang række artikler om ledelse. Jeg har afholdt mere end 500 kurser og foredrag for ledere om ledelse igennem de sidste 15 år.

Tidligere har jeg bl.a. arbejdet som HR Direktør, HR & rekrutterringschef og Ledelseskonsulent. I 20 år har jeg gjort karriere i det private erhvervsliv i vækstfokuserede og ambitiøse salgsorganisationer.

Jeg har mere end 10 års personlig ledererfaring. Og som HR ansvarlig har jeg igennem mange år været nærmeste vidne til konsekvenserne af både god og dårlig ledelse. Samtidig har jeg også mange gange MÅLT EFFEKTEN af god og dårlig ledelse - og set begge dele afspejlet direkte på virksomhedernes bundlinje.

Jeg er uddannet cand.mag. i retorik. Siden har jeg videreuddannet mig inden for NLP, Coaching, konfliktmediation, Assertiv kommunikation, Non-violent communication (Girafsprog), Situationsbestemt Ledelse, forandringsledelse og meget mere. Ligesom jeg har gennemført en 4-årig uddannelse til Psykoterapeut.

Jeg trækker på hele min teoretiske viden og alle min praktiske erfaringer og kompetencer, når jeg formidlerrådgiver og udvikler mennesker og organisationer. Og det er netop min unikke kombination af topledererfaring med strategisk fokus på forretning, salg, vækst og resultater parret med mine stærke kompetencer inden for kommunikation, dialog, psykologi og relationer, der er mit unikke varemærke.

Jeg tænker langsigtet, helhedsorienteret og bæredygtigt. Det er er effektivt, og det virker. Se her, hvem der har haft glæde af min inspiration indtil nu:

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
Jeg blev selvstændig i 2013. Jeg formidler og rådgiver om god ledelse.

Hvad er den mærkeligste ting du har på dit kontor?
Min hund og 3 bamser: En isbjørn, en hund (til) og en pingvin.

Hvem ville du ønske du var venner med på Facebook?
Alle dem jeg ER venner med på Facebook.

Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
Det samme! :-)

Hvis du var diktator, hvad ville du ændre?
Den måde vi har indrettet vores arbejdsliv på. Drop 9-17+ - lad mennesker arbejde, når de vil. Drop kontrol - viser man mennesker tillid, kommer det mange gange retur i form af lyst, engagement og ansvarlighed. Drop arbejdspladsen som det primære arbejdssted: Arbejde er noget, man gør - ikke et sted man er. Lad mennesker komme og gå, som det passer dem, og lad dem arbejde, hvor de vil. Drop 'one-size-fits-all' mentaliteten. Lad mennesker selv afgøre, hvordan, hvornår og i hvilke rammer, de præsterer bedst - og lad dem indrette deres arbejdsliv efter det. Drop HR = Human Resources. Det er forældet. Det hører en svunden tid til. Indfør i stedet HP = Human Potential. Se mennesker i lyset af deres potentiale og dyrk det. Drop stillingsbeskrivelser og ligegyldig kompetencemapping - det bliver alligevel forældet hele tiden og er uinteressant for alle andre end HR afdelingerne. Afdæk i stedet det individuelle menneskes personlige 'verdensmesterskab' og styrk det. Drop tankegangen: Først opgaven så mennesket. Vend det om: Først mennesket, så opgaven. Lad mennesker arbejde med det, de er bedst til, og synes er sjovest. Definer opgaver og ansvar udfra personerne og deres talenter. DET giver innovation og high performance! Drop formuleringen: 'Medarbejderne er organisationens vigtigste resource.' Det er noget sludder. Medarbejderne ER organisationen. Alt i organisationen er nemlig menneskeskabt.

Hvad er din Passion/Hobby?
God ledelse. Menneskers trivsel og lykke. Heste, hunde og ophold i naturen. Film.

Hvordan slapper du bedst af?
Derhjemme sammen med min mand og hund og INTET i kalenderen. Og så i det græske ø-hav om sommeren med bølgeskvulp og gode bøger.

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Charlotte Gad Køhlert's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere