Anne Skare Nielsen - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Statistik

Denne profil blev set 35 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Anne Skare Nielsen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Anne Skare Nielsen anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Profil

Anne Skare Nielsen  Amino Ekspert

47 år fra Dragør
60  Indlæg
492  Point

Anne Skare Nielsen finder du også her:

   Min biografi

Jeg er fremtidsforsker, forfatter og partner i Future Navigator - som er "verdens største virksomhed, da alle arbejder for os; de ved det bare ikke". Jeg arbejder med at bringe organisationer fra idé til succes, og rejser rundt i verden som foredragsholder og provokatør.
Jeg har en begivenhedsrig hverdag. Sidder blandt andet i Kaospiloternes pædagogiske råd, Unicef Danmarks præsidium, i advisory board for Leaderlab.com, TEDx Øresund, Folk & Forsvar, i bestyrelsen for the organic company samt i Spinderihallernes forstyrrelse. Jeg har tidligere været medlem af Etisk Råd og Videnskabsministeriet IKT-forum. Og så er jeg da også lige Smagsdommer på DR2, laver radio bla. "Forfatteren, filosoffen og fremtidskvinde, og var dommer sammen med mr. T på TV2 programmet "Danmarks bedste idé".

Jeg er født i Vejle i 1971. Er uddannet biolog og Cand.scient.pol, fra Københavns Universitet og har taget kurser på bl.a. Wharton og Columbia. Og så bor jeg i Dragør med mit livs kærlighed og mine fire dejlige drenge.

   Skæve facts om mig
Anne Skare Nielsen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Lisbeth skrev: :-)
05-09-2012 12:45

Selv tak :-)

Hilsen Lisbeth

Lisbeth skrev: Der er håb for at finde tilbage
05-09-2012 10:49

Kære Anne,

Har læst lidt af dine tekster og set dine youtube videoer om fremtids mega trends.

På en måde blev jeg helt rørt over dit værk. Jeg har selv en indre stemme i baghovedet/hjertet/naturen der siger mig at vi skal tilbage til naturen og  fællesskabet, vi skal fungere i systemer der ikke skader naturen eller vores sjæl. Du er er af de få menneker der vil og lytter til den indre stemme, du har viden og erfaring til at sætte ord på den, du tager og deler med os andre.

Budskabet skal spredes og forståes, så bliver verden harmonisk igen, og du er en af dem der rækker højest for at nå døren.

Tusind tak for at give mig håb, håb for alle :-D

   Mine aktiviteter
Se mere
Besøg vores samarbejdspartnere :