Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Dukkemageren

Profilbillede
Dukkemageren
Aminomedlem siden: 12-08-2011
Statistik
Indsendte historier: 7 Har afgivet 25 stemmer på historier
Antal kommentarer: 20 Har afgivet 23 stemmer på kommentarer
4
AJAX loader
Når kundeservice er på toppen
Ekstern kommunikation er blevet en stadig vigtigere del af arbejdet hos de fleste større virksomheder. Og ikke... ekstrabladet.dk
Indsendt d. 25. maj 2012 09:08 i Marketing og Salg
 
5
AJAX loader
Køb ind ved busstoppestedet
Sidste år lancerede Tesco virtuelle indkøbshylder i en metrostation i Seoul, og nu udvides konceptet til mere ... www.business.dk
Indsendt d. 28. april 2012 17:56 i E-handel & E-marketing
 
7
AJAX loader
Danskere vil spinde guld på social shopping
Shopbox.com sælger white label løsninger, så varehuse, butikskæder og lignende selv kan opsætte daglige tilbud... www.trendsonline.dk
Indsendt d. 29. februar 2012 09:06 i Marketing og Salg
 
10
AJAX loader
Monogami? Nej tak.
Anja Lysholm, iværksætter med forlaget Uforklarbar og engageret Aminomedlem kører det lange seje træk med sin ... politiken.dk
Indsendt d. 27. december 2011 10:03 i Diverse & Politik
 
1
AJAX loader
Fleksjobbere kan være dyre for butikkerne
Nu må politikerne tage sig sammen og beslutte hvad de vil med den ordning. Det er synd for de mennesker der ge... www.business.dk
Indsendt d. 10. december 2011 16:02 i Netværk & Ledelse
 
Profilbillede Dukkemageren

Vi skal lige huske på, at såvel børnepenge og boligydelse ville Carina have fået uanset om hun er kontanthjælpsmodtager eller får mindstelønnen. Derfor ville den reelle forskel på et arbejde kontra bistandshjælpen være større end der lige nævnes i de forskellige diskussioner.

Jeg tror løsnngen vil ligge i, at arbejdsduelige personers økonomi bestemmes af arbejdsmarkedets parter gennem kombinationer af private forsikringer og overenstkomster som vi kender det fra pensionsordingerne. Så vil det kunne betale sig at opretholde funktioner og dermed jobs som ellers ville være sparet væk i det private erhvervsliv. Det er ikke en ubetinget ulempe, da det kan frigøre resourcer som kan skabe den fornødne innovation.

Mennesker som ikke kan arbejde pga. sygdom skal behandles, og indsluses til det private arbejdsmarked ved at have job som "varme hænder" i det offentlige regi, evt kombineret med timer i offentligt job og timer i privat regi, indtil personen kan glide ind i et privat job på de vilkår der er aftalt i erhvervslivet.  

Danmark skal ikke træde tilbage til fattighjælpens tider, men bruge pengene på en smartere måde. Som det sker nu, fastlåses alt for mange mennesker på overførselsindkomster i alt for lang tid fordi de offentlige systemer simpelthen har deres helt eget (langsomme) liv. Systemer for systemets skyld.

 

Skrevet den 01-12-2011 20:34
2       0      
 
Profilbillede Dukkemageren

Det her er jo - desværre - et klassisk eksempel på et par dygtige iværksættere der får stablet et succesfyldt koncept på benene, og så får "direktørkuller" og tror at de kan gå på vandet.

En sådan historie som denne må aldrig - aldrig - aldrig nogensinde kunne opstå! Lige så tjept det går med at blive Hip og sælge cupcakes til hippe og smarte storby-boere - lige så hurtigt kan man blive dømt ude igen. Det er konceptet - det at man går ud fra forretningen med den fikse lille pose og føler sig som del af "de sucecsfulde overskudsmennesker" - og ikke Cupcaken. Medmindre kagen smager af terpentin, tror jeg egentlig kunderne er ligeglade med kagen! Til gengæld vil kunderne ikke identificeres med en taber-kultur uanset hvor godt kagerne smager. Taberkultur- det er at behandle andre dårligt.

Det har de glemt de to herrer iværksættere - så Fy - Fy skamme. Nu er Sgnes cupcakes prisgivet andres nåde, - journalister, fornærmede tenenage ex ekspedienter etc. - og det er dumt. Rigtigt dumt.

Det kan blive dyre lærepenge.

Men nu skal de tage ydmyghedens kappe på og få skabt nogle succesoplevelser.

Den kamel har de selv puttet i ovnen - nu skal den sluges.

Og så skal de videre. De er jo dygtige iværksættere, - det kan man ikke tage fra dem.

Skrevet den 24-11-2011 16:02
5       0      
 
Profilbillede Dukkemageren

Jeg er med i et netværk af små butiksejere der startede op i april måned. Nogle af de nye butiksindehavere havde været ledige og i dagpengesystemet. Det er simpelthen utroligt hvad systemet byder de ledige, - og det spænder lige fra mistænkliggørelse til egentlig latterliggørelse.  

Læs gerne lidt på bloggen dagpengeland(.)dk 

Der er vel ikke mange der vil bruge deres nye iPhone som dørstopper eller til at røre rundt i malingen med, - bare fordi der ikke er nogen der ringer lige nu, - så hvorfor i alverden skulle man spilde dyre uddannelser?

Problemet er simpelthen at det offentlige er blandet ind i forholdet mellem arbejdstager og arbejdsgiver. Lad arbejdsmarkedets parter stå for dagpengesystemet - lad det være en del af overenskomsterne.  

Skrevet den 23-10-2011 10:32
1       0      
 
Profilbillede Dukkemageren

Apple gjorde jo det kunststykke at vinde mediernes gunst. Det har betydet en større udbredelse end produkternes fortræffelighed egentligt har kunne bære, - og  teknisk er det idag let at løfte arven.

Kernebrugerene hos Apple er også verdens mest søgende forbrugergruppe og bliver utro på et splitsekund hvis andre forfører dem. Især når "en anden" skal overtage efter Steve. så er det ikke det samme længere.

Apple vil tage samme tur som B&O - man kan ikke tage fortiden fra dem - men på et tidspunkt bliver de historie.

Jeg tror så også tiden er løbet lidt fra virkelige personer - de er så skrøbelige - og jeg gætter på at næste store ikon bliver virtuel.

Skrevet den 07-10-2011 09:19
1       0      
 
Profilbillede Dukkemageren

Èt er at brystmælk nok er godt for barnet, men det betyder jo ikke at det skal tappes direkte i offentlige sammenhænge. Mødrene har aftalt at mødes, og derfor kan moderen snildt malke brystet hjemme og medbringe på flaske.

Vel er kvindebrystet naturligt, og en diende baby ligeså, men vi har jo også helt naturlige funktioner som at bøvse og prutte, som vi IKKE vil finde er passende opførsel i selskab med andre på et offentligt sted. 

Så naturligvis skal café-ejeren kunne opretholde god skik i sin forretning, og så må udbud/efterspørgsel klare problemet med hvor mødrene så kan være med ammebørn, - eller børn i det hele taget.

Det konkrete tilfælde i Illum var dog dårligt håndteret, og bestyren er da også blevet sat på plads af centerforeningen og der er nu indrettet et hjørne for småbørnsmødre. Det er dumt,dumt,dumt at signalere at noget er lukket for nogen som helst, - alle kunder skal være velkomne og så skal de fælles regler blot forklares på en imødekommende måde, - og forretningen gøre sig umage for at imødekomme kundernes ønsker.

Det er nu sket, og så blev der atter madro :) 

Skrevet den 29-09-2011 14:05
 
2
Dronen sidder om dit håndled
Så sker det - dronerne og den kropsnære teknologi smelter sammen. De første prototyper af Nixie, en drone der ... tech-test.dk
Indsendt d. 14. oktober 2014 10:44 i Diverse & Politik
 
5
I gummistøvler til 1500 kroner ...
Det er vist sværere at komme klassesamfundet til livs, end mange havde regnet med? Dagens smil til dig, der el... www.information.dk
Indsendt d. 6. april 2014 09:57 i Diverse & Politik
 
4
Kæmpe krise i danske butikker
Herhjemme kan butikkerne for alvor mærke, at danskerne er i krisestemning. Antallet af konkurser i detailhand... nyhederne.tv2.dk
Indsendt d. 7. juli 2012 20:17 i Marketing og Salg
 
6
Wow - En stor del af danskere over 65 bruger aldrig internettet
44 procent af danske pensionister har aldrig været på det der internet. En ekspert mener, det ikke er et probl... www.version2.dk
Indsendt d. 30. maj 2012 13:42 i Diverse & Politik
 
5
Facebooks fortsatte fald skræmmer IT-selskaner
Facebook fortsætter sit fald på børsen. Tirsdag er den nu nede på $30,10 hvilket nu giver et fald på 20,8% sid... www.business.dk
Indsendt d. 29. maj 2012 19:47 i Administration & Penge
 
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere