Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
5
Boblerikon

Facebooks fortsatte fald skræmmer IT-selskaner

Facebook fortsætter sit fald på børsen. Tirsdag er den nu nede på $30,10 hvilket nu giver et fald på 20,8% siden lanceringen. Nedturen skræmmer andre IT-selskaber der går med IPO-drømme.
Læs hele historien på www.business.dk
Profilbillede
Dukkemageren

Det gør de med god grund - altså frygter børsnoteringen. Der er kun lige skrabet i overfladen af FBs introducering, og hvis ikke det lykkedes at holde den interne ro for ikke at rokke båden yderligere, - så kæntrer skidtet. Der sidder adskellige finansfolk med sorte streger i panden, - og de risikerer at få brune ditto i bukserne hvis det lykkes at få sat en ordentlig undersøgelse igang.

Michael

Skrevet den 29-05-2012 23:32
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Nicolai Frisch

I dag er første handelsdag hvor man som investor kan shorte Facebook-aktien. Dette indebærer at aktien får ekstreme udsving. Kendsgerningen er jo at ingen aner hvad potentialet er men prisfastsættes a la en biotek-aktie og ikke baseret på et cash flow. Da Google gik på børsen kendte man heller ikke potentialet og vurderingen var jo også dengang at Google-aktien var højt prisfastsat. Efterfølgende har Google så vist at de har kunne løfte indtjeningen. Facebook mangler fortsat at vise om aktien blev børsnoteret på toppen eller blot på halvvejen til noget meget større.

Skrevet den 29-05-2012 23:39
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Slettet bruger
Det var dømt til at gå galt. En kæmpe procentdel af hele verdens befolkning bruger facebook, dem der ikke gør, kommer højest sandsynligt heller ikke til det, da det umuligt kan være fordi de ikke har hørt om det. Nu begynder folk også at syntes at det tager alt for meget fritid, og folk har endeligt fundet ud af at det faktisk ikke er så sjovt når man ved alt om alle, og alle ved alt om en selv. Oven i det, er der en masse teorier i USA med at det faktisk er CIA der har en finger med i facebook, og deres mål er at samle alle oplysninger om alle mennesker, og det får jo også en del til at melde sig ud. Facebook har fået maksimalt udbytte.
Skrevet den 29-05-2012 23:42
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere