Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her
6
Profilbillede
Dukkemageren

Folk på 65 år og derover har MASSER af penge. Så bortset fra at jeg har set en enkelt touchscreen computer med ikoner for de mest brugte tjenester, - så mangler jeg at se nogle initiativer fra innovative iværksættere.

Når jeg læser en artikel som denne så ser jeg ikke en nogle oldinge som it-analfabeter - men nogle unge iværksættere som er tunge i røven :)

Skrevet den 31-05-2012 10:02
Er kommentaren brugbar? 4       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Jakob Hofman Pedersen

Jeg er enig med dig. Vi har delt adresse med de kære DukaPC-drenge, som jeg tror du omtaler her. Mere af det!

Skrevet den 31-05-2012 10:05
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Jens

Kan ikke være mere enig med dukkemageren. Vi har en kunde som har specialiseret sig i at sælge produkter til de ældre (65+)... Og ja de køber faktisk produkterne i en webshop.

Skrevet den 31-05-2012 10:08
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Eugene

Der burde selvfølgelig være muligheder i det, men jeg tror at det vil kræve utroligt meget research og forarbejde, for hvad skal man udvikle/sælge til denne målgruppe, som de skal få udbytte af.

Jeg er ikke helt enig i betragtningen af, at de alle har MASSER af penge. Man talte for nogle år siden om det grå guld og særligt fokus her var, at mange ældre mennesker var husejere af ejendomme, de havde købt for 40 år siden og at ejendommene nu var steget så meget i værdi, samtidig med at de ikke længere havde lån, men masser friværdi. Mange ældre solgte også deres huse og købte lejligheder eller sommerhuse, under høkonjekturen.

Men vi må kke glemme at mange ældre mennesker er vokset op under andre forhold end vi yngre generationer og de køber sjældent efter lyst, men efter behov. De er sparsommelige og forsigtige, tror nemlig at de har hørt om den der finanskrise og så er de blevet skræmte.

Så hvis man som iværksætter skal ud på markedet med et produkt eller en løsning, der henvender sig specifikt efter den del af befolkningen der er over 65 år og ikke har en computer, så skal man finde noget, som appelerer til deres behov, hvilket er svært, når vi taler om en målgruppe der, for manges vedkommende, lever i de nederste dele af behovspyramiden.

Det taget i betragtning samtidig med at ældre mennesker ofte har svært ved og ikke gider sætte sig ind i nye ting´, jamen så er computere noget der virker uoverskueligt for dem. Hvorfor, så vidt jeg ved, den bedtse branche er undervisning af ældre inderfor IT for de pensionister der gerne vil lære det. Men her er udbuddet også stort.

Jeg kunne godt forestille mig at det vil koste flere penge end, hvad man ville kunne tjene hjem igen, hvis man skal kaste sig efter denne målgruppe 65+ og uden PC.

Skrevet den 31-05-2012 10:26
Er kommentaren brugbar? 2       0       Svar Svar
 
Profilbillede
Jens

Jvnf artiklen har 6 ud af 10 pensionister en pc, men 44% af dem bruger bare ikke internettet... Ved ikke lige hvor stor en procentdel pensionisterne udgør, men for mig lyder det absolut som en potentiel målgruppe. Hvis bare de fandt ud af hvordan de benytter det dersens indernet. Men true, det virker som er uoverskuelig opgave først at få dem oplært og derefter fange deres behov og derefter overbevise dem. Men ALT kan jo lade sig gøre! Det er faktisk rigtig sjovt at analysere på den nævnte webshop som handler med denne gruppe. For de agerer stik modsat af hvad vi mener best-practise er omkring usability med mere ;)

Skrevet den 31-05-2012 10:42
Er kommentaren brugbar? 1       0       Svar Svar
 
 

Få det bedste fra Buzz

Tilmeld dig det daglige nyhedsbrev.

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere