på Amino

Statistik

Denne profil blev set 35 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Nick Niebling følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Nick Niebling anbefaler disse feeds
 
Profil

Nick Niebling 

34 år fra Ballerup
77  Indlæg
384  Point

Nick Niebling finder du også her:

   Min biografi

Programmør med godt kendskab til flg. sprog:
- ASP.NET / C#
- php
- Java

Og flg. databaser:
- MSSQL
- MySQL
- OracleDB

I øvrigt interesserer jeg mig meget for online markedsføring. Jeg bifalder kreativ markedsføring (eksempelvis viralt) og buer af dårlig uengageret linkbuilding.

Jeg er sat i verden for at hjælpe andre og udrette store ting med hjælp fra andre. Jeg tror på fællesskabet og elsker at give tilbage når jeg i et stykke tid har suget til mig.

Arbejder primært som programmør (ca 30 t/uge), hvor vi har et produkt der overvåger både små, mellemstore og multinationale virksomheders printerparker. Vi samler data og viser en analyse direkte på en hjemmeside (SAAS). Arbejder derfor i dagligdagen med flere mia. records som der skal laves analyser på.

Når jeg ikke arbejder som programmør, hjælper jeg med opsætning af wordpress blogs og webshop optimering med fokus på alt fra on/off site seo til konverteringsoptimering til segmentering af målgrupper mv.

Min uddannelse starter i Handel hvorefter jeg har gennemført Datamatikerstudiet (i alt beskedenhed med årgangens højeste snit på 12.0). Jeg er utrolig glad for mit uddannelsesforløb, men satser fremadrettet imod certificeringer indenfor .NET som kan køre sideløbende med arbejde frem for fuldtids uddannelse som jeg tror mindre og mindre på.

   Skæve facts om mig
Nick Niebling har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Nick Niebling's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere