på Amino

Statistik

Denne profil blev set 28 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Mogens Langballe Nørgaard følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Mogens Langballe Nørgaard anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Profil

Mogens Langballe Nørgaard 

60 år fra Måløv
155  Indlæg
842  Point

Mogens Langballe Nørgaard finder du også her:

   Min biografi

Jeg blev født 4. maj 1961 i Padborg. Min var var officer og gjorde tjeneste i Padborglejren, der nu hedder Frøslevlejren, så på min fødselsdag vandrede der - til min store tilfredshed - et militærorkester rundt og spillede musik for mig. Meget fin begyndelse på livet.

Så flyttede vi til Rødovre, hvor jeg kunne lege på Vestvolden og ved Lundefars hus (nu restaurant Espehus), hvor der stod en lille ged, som boede i et hult træ. Måske er det derfor jeg har geder i min have i dag (og høns og fugle).

Men mine forældre ville gerne eje deres eget hus, så i 1968 flyttede vi til Albertslund, hvor jeg kom i skole på Roholmskolen.

De blev lidt trætte af skolesystemet i Albertslund, og det kan jeg fan'me godt forstå. Jeg ved ikke, hvad der kommer efter rød, men det var den farve lærerne havde. Undtagen da vi kom i EF og min dansklærer mødte helt i sort næste dag.

Så de sparede lidt sammen og satte mig på en privatskole i København - Bordings Friskole - hvor jeg startede i 7. klasse og mødte en masse gode klassekammerater, herunder Lasse, som jeg idag har Miracle sammen med.Vi fik taget Realeksamen det sidste år den blev afholdt - 1978.

Så Rysensteen Gymnasium i tre år, hvor jeg opdagede øl og kærester og de logisk følgende meget lave karakterer, en tur i Livgarden og et år på Louisiana State University i Baton Rouge.

Lasse var lige startet på polit-studiet, så det gjorde jeg så også i 1983, og 1. januar 1984 kunne jeg så flytte på Rigshospitalets Kollegie, hvor jeg tilbragte to-tre herlige år i selskab med en lang række kloge gutter, som jeg stadig har kontakt med. Vi lavede mange dumme og farlige og meningsløse ting, som formentlig er baggrunden for, at vi alle sammen er gået ud og har lavet virksomheder eller startet noget skørt op.

Men polit-studiet veg gradvist for alle mulige studenterjobs med en IT-vinkel og i 1986 begyndte jeg at arbejde fuldtids indenfor EDB, som det hed dengang. Først i Uniras (som lavede heftig grafik-software) og fra 1987 til 1990 i Sparekassen SDS som Database-administrator for en Oracle-installation sammen med min (stadig) meget gode ven Mogens.

Det så lidt trist ud med fremtiden, da SDS blev til Unibankus, så jeg søgte ud til leverandøren Oracle, hvor jeg så var fra 1990 til 2000.

I 2000 ringede Lasse til mig og spurgte, om vi ikke skulle lave et firma sammen, og så startede vi Miracle A/S i november 2000. Efter 10 regnskabsår ser det ikke helt skidt ud, og jeg har det stadig sjovt... Meget sjovt, endda.

Jeg blev fyret i juni 2013 af min makker Lasse og bestyrelsen (og jeg ved stadig ikke hvorfor, så der er supermange teorier derude om det). Lidt underligt at blive fyret fra sin egen biks, men mens jeg undrer mig over det og slikker sårene er jeg jo også nødt til at lave noget - og har så startet Fair & Square med min gamle ven Ole Erecius. I skrivende stund (maj 2014) er vi syv M/K og er indtil videre fokuseret på IT-konsulent-halløj.

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
Miracle A/S, november 2000, IT-konsuelenthalløj.

Hvad er den mærkeligste ting du har på dit kontor?
Vi Bruger Ikke Kontor.

Nævn en ting om dig selv som ville overraske dine medarbejdere/venner:
Jeg er genert.

Hvad er det sjoveste der er sket i din virksomhed?
Nøgenvideoen.

Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
Chef for NATO.

Hvis du var diktator, hvad ville du ændre?
Reglerne for folkeafstemninger.

Hvad er dit yndlingsmotto?
Kunder er venner, der finansierer vores fede livsstil.

Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?
Du skal kun gøre det, hvis du er villig til at ofre ALT: Konen, børnene, huset, pensionen og alt det andet.

Hvordan slapper du bedst af?
Ved at læse.

   Nyheder
   Gæstebog
Bruno Høiberg skrev: Hej
09-07-2012 12:13

Hej

Det ser ud til vores gode ven har været lidt for smart.

http://www.skivefolkeblad.dk/article/20120709/LOKALT/120709886

Ret sjov at læse hvad Mikkel skriver dengang.

http://www.amino.dk/blogs/diktator/archive/2010/12/25/de-11-jule-stjerner-over-skive-og-omegn.aspx

Hilsen Bruno

skrev: Et råd
25-09-2010 11:22

Hej igen

Ved ikke om min første besked kom igennem om at du kunne kontakte Anders Samuelsen LA og blive 12. mand på hans nye hold med måske 10.000 aminoer bag dig?

Alternativt kunne du kontakte Colotte Brix hos Dansk Folkeparti. Hun er tidligere selvstændig og meget på linie med dine ideer.

Flemming Hasselriis

 

skrev: Dit indlaeg
15-09-2010 07:35

Hvordaan faar vi fjernet en bublet og rettet mit sidste indlaeg.

Jeg arbejder med US tastatur og havde lidt besvaer.

MVH Fra Ejler Ottesen

   Mine aktiviteter
Se mere