Amino Ekspertblog

Når jeg bliver diktator ...

De 11 (jule)stjerner over Skive og omegn...

25. december 2010 | 2.618 Visninger | 14 kommentarer
Hvor mange stjerner giver du? :

Amino Ekspertblog

Mogens Nørgaard fra Miracle A/S

Når jeg bliver diktator ...

 

 

Nogle gange bliver man træt, og andre gange bliver man RIGTIGT træt af det evindelige spild og det medfølgende ordgejl, der finder steder og bruges i det offentlige system i et (stort set vellykket) forsøg på at bruge endnu flere penge end dem vi skal smide til dem.

I mit forrige indlæg berørte jeg komplet unødvendige nybygninger i BFO (Ballerup FritidsOrdning).

Den MÅ ikke hedde SFO ligesom i alle de andre kommuner.

Det er UHYRE vigtigt for bl.a. kommunaldirektøren, at der skelnes SKARPT mellem SFO'erne i det ganske land og det helt unikke BFO.

Kommunaldirektøren er ham, I ved, der var i Kina 10-20 gange sidste år for bl.a. at få inspiration fra det kinesiske skolevæsen.

Meget vigtigt at kalde det BFO.

Der er brugt mange møder og kræfter på netop det aspekt.

But I digress: Der bruges 20 millioner plus på at lave ombygninger og fede kontorer og lækre (interne) mødelokaler i bygninger, der intet fejler i lille Måløv alene.

Jeg er nødt til at se på det hver dag.

Antallet af ansatte (omkring 30) ændres ikke.

Antallet af børn går lidt ned.

Meanwhile, taler de åbenlyst (både i BFO'en og i Kommunalbestyrelsen og naturligvis i den fantastiske lokalavis) og meget alvorligt om "nedskæringer" og hårde tider i kommunen.

Ballerup havde også en udmærket parkeringsplads foran Rådhuset. Indtil de lavede den om, så den fik ENDNU flere brosten (max omkostning) og nogle jordhøje.

Prisen var vist ca 20 millioner.

De har også betalt 16 millioner for en 5 x 5 x 5 meter brun jernting foran rådhuset, der forestiller en kæmpepenis, der trænger ind i en livmoder. No shit.

Til gengæld - for ligesom at kompensere for alle disse fantastiske omkostninger - har man besluttet sig for, at hele rådhuset skal renoveres.

Jeg mødte for et par år siden den flyttemand, der havde fået entreprisen (god ven med vores borgmester, iøvrigt). Han var ekstatisk.

Og hans flyttemandsfirma var lige blevet udnævnt (ved en ceremoni, hvor borgmesteren talte i et stykke tid og overrakte priser) til en af de lokale vækstkometer.

Etage for etage flytter man hele skidtet ud på skoler og andre ting, mens man laver kontorene om til storrum.

Det skal så i al rimelighed nævnes, at de ansatte er stærke modstandere af storrum. Og al forskning viser jo også, at det er præcist storrum, der stresser medarbejdere, der gerne vil lave noget. Det ved ALLE. Faktum. Så nu gør vi sgu' noget ved det herude.

Iøvrigt fejlede kontorerne intet. Rådhuset var i tip-top stand.

Prisen har jeg ikke fået oplyst.

Til gengæld er jeg oprigtigt glad for, at de for et par år siden lavede en atriumgård til de ansatte formedelst 20 millioner kroner på Ballerup rådhus.

Så de kunne sidde og nyde deres frokost.

I love it. Det er supervigtigt, at netop offentligt ansatte har optimale kår (og lidt til) og AL den videreuddannelse og hygge og intern koordinering man kunne ønske og forestille sig.

Jo. Ja. Jeg VED godt, at det kan medføre nogle beklagelige reduktioner i antallet af folk, der reelt har noget som helst med kunderne at gøre (hjemmeplejen og dét der snask).

Men det er fan'me da vigtigt, at der også ligesom SKER noget for de offentligt ansatte.

At de ikke bare sidder der og sidder, mens vi andre drøner rundt i krisen.

Fuld skrue på investeringer og ombygninger og den slags.

Vi kan jo ikke komme ud af krisen ved bare at sidde på de samme stole i de samme kontorer.

Vi må have nye stole og nye kontorer, så vi kan tænke ud af boksen, ikke?

Og HER slår den jyske by Skive til for alvor.

De har fået netop dén idé, der skal få Skive placeret på landkortet som det næste vækstcentrum i Nordeuropa.

Mine damer og herrer: Må jeg have lov at præsentere de 11 stjerner i ligeså mange rundkørsler, der skal få Skiverne (det må de vel hedde?) til at rykke op i Verdenseliten:

(Er I klar? Kan I holde spændingen ud?)....

http://www.skives11stjerner.dk/sw86425.asp

Læg mærke til ordvalget. Tillad jer selv - i denne søde juletid - at svælge i ordene på hjemmesiden.

-------------------------------

"I fremtidens globaliserede verden skal Skive leve af at få ideer. Derfor skal vi hele tiden blive bedre til at se det kendte fra nye vinkler. Til at sætte kendte faktorer sammen på nye måder. Til at få øje på det, vi plejer at overse. Det skal Skives 11 nye rundkørsler minde os om og inspirere os til. Skives 11 stjerner kan forstås som vores fælles idégeneratorer. De står som monumentale vartegn i egnens trafikknudepunkter, der hvor 10.000 af os passerer dagligt, og opfordrer os til at tænke over virkeligheden på nye måder. Til at overveje om noget kunne ses helt anderledes. På arbejdet, i familien, blandt vennerne, i vores eget sind."

-------------------------------

Åh ja. I vores eget sind. Monumentale vartegn. Tænke over virkeligheden på nye måder. Se det kendte fra nye vinkler. Sætte kendte faktorer sammen på nye måder.

Jeg kan oplyse, at jeg har talt med op til flere (dvs. to) gutter, der kører rundt i rundkørslerne til daglig, og de har til dato ikke fået én ny idé til Skives fremtid.

Til gengæld kan de ikke se en skid for de dersens monstrøse pjatteting, der har kostet KASSEN at få designet og lavet.

Glem ej heller de rigtigt mange mandtimer, der er gået med interne møder, møder med underlige konsulenter og smarter designere, plidderpladder og sniksnak.

Kammerater! Jeg kan nu se, at vi er på rette vej. Vi gør de helt rigtige ting for at få kæmpet os ud af krisen.

Lad de 11 stjerner i Skive lede os på vej.

Farvel.

Mogens

PS: Lad mig slutte med dette fantastiske citat: "Det offentlige skal styrkes, ikke slankes." - fra denne gode artikel: http://jp.dk/indland/indland_politik/article2287515.ece

 

Læs også


Kommentarer

SimSam  den 26-12-2010 kl. 02:03

Ja, Danmark er et dejligt land. I øvrigt hedder en person fra Skive en "skibonit"

Er kommentaren brugbar? 0 0
Thomas Rosenstand  den 26-12-2010 kl. 04:22

Det vilde er, at der stadig er mennesker, der tror, at Danmark ikke er på vej ned i et sort, sort hul.

Er kommentaren brugbar? 0 0
Bruno Høiberg  den 26-12-2010 kl. 12:37

Jeg krøre også i de rundkørsler til daglig.

Jeg kan stadig huske da Per B Jeppesen, kom ud på den lokale handelskole og fejede alle skolenelvernes forslag af bordet til at gøre Skive til et mere atraktiv sted at bosætte sig.

Han fremlage så sin storslået ide med de 11 stjerner i rundkørslene.En ide han havde fået i Frankrig.

Alle trode det var en joke.

Er kommentaren brugbar? 0 0
Mikkel deMib Svendsen  den 26-12-2010 kl. 13:00

Ja, ingen tvivl om at der spildes ufattelige summer i det offentlige på ting der ikke gavner borgerne. Men faktisk er det langt værre i dag end det var for 10-20 år siden.

Jeg har personligt oplevet top-ledere i den nuværende regering stå ved private arrangementer og sukke over "de gode gamle Brixtofte dage", hvor de kunne få rødvin til taf kroner og gratis smøger til møderne. De ønsker sig tilbage til dengang, hvor de kunne svine med borgernes penge - endnu mere end de gør i dag, uden at borgerne blandede sig i den slags. Ja, det er den nuværende "liberale" regerings medlemmer der tænker sådan!

Så faktisk bevæger det sig i den rigtige retning. Der købes væsentligt mindre rødvin til 8.000 kroner flasken i dag, og der deles ikke længere gratis smøger ud til møderne.

Men ja, der er stadig meget der med rette kunne spares væk uden at det ville påvirke serviceniveauet.

En del af det der kunne spares væk kræver dog lovændringer. For et af de steder, hvor der spildes mest er på indsamling og behandling af al den data som, den nuværende regering - godt hjulpet af DFØJ'erne, i stigende grad har krævet. Skolelærere, sygeplejersker, hjemmehjælpere og sagsbehandlere bruger mere og mere af deres arbejdsuge på al det her papirnusseri, som regeringen har krævet.

Start med at fyr alle DJØF'erne og lad så medarbejderne udføre de faglige opgaver, som langt de fleste af dem alligevel hellere vil bruge tiden på. Jeg kender f.eks. ingen skolelærere, der synes det er sjovt at skulle spilde halvdelen af deres tid på ligegyldige indraporteringer - de vil meget hellere bruge tiden på at undervise børnene. Lad dem dog gøre det de er bedst til!

Den nuværende regering har i ekstremt grad øget tidspildet i det offentlige.

Er kommentaren brugbar? 0 0
Mogens Langballe Nørgaard  den 26-12-2010 kl. 17:46

@Bruno: Ham kendte jeg ikke før du skrev om ham. Men han ser ud til, at have fat i den lange ende:

valg.tvmidtvest.dk/ShowCandidate.aspx

Så burde han være dækket godt ind... Vi kunne f.eks. tage en perle som denne:

"Vi kan ikke spare os til en dynamisk kommune. For velfærd koster. Vi skal have balance mellem udgifter og indtægter, og vi tør godt stå ved, at en god, effektiv og fremadrettet kommune koster."

Men, kom nu, Bruno: Har du ikke fået én eneste kreativ idé til Skives fremme, så det kan blive Landets Førende By (TM) ligesom alle de andre byer, mens du har drønet rundt i rundkørslerne?

I det mindste slap I for en kæmpenegerpenis mokket op i en ligeså mørk livmor. Det gjorde vi ikke i Ballerup. Sagde jeg, at prisen var 16 millioner? Fik jeg nævnt det?

@Mikkel: Enig. Men jeg tror ikke råddenskaben kommer oppefra. Jeg tror den kommer nedefra, og jeg tror det bl.a. hænger sammen med, at de har fået ALT, hvad de bad om, de er blevet forkælede i hovede og røv, de har kunnet tage AL den efteruddannelse og pjat og coaching-halløj de orkede.

Læg mærke til, hvor arrogante de offentligt ansatte er blevet. Når man inviterer til et arrangement på Hotel Nybord Strand med overnatning, så kommer de kommunale hallunker i hobetal. Når man inviterer til et eftermiddagsmøde i Horsens dukker der ingen op.

Tip: Inviter de offentligt ansatte til noget torsdag eftermiddag. Dér skal de normalt arbejde lidt længere, dvs. til normal arbejdstids ophør. Så de ELSKER at dukke op til ting og sager om torsdagen. Til gengæld kan du godt glemme at invitere dem til noget fredag eftermiddag, for de holder jo fri ved middagstid alle sammen efterhånden.

Det kommer nedefra og skyldes, at de har haft flere penge end Gud. Tror jeg.

En dag må vi tage os en larmende og stærkt ophidset debat (med gode øl omkring os) over emnet: "Gik det galt Top-Down eller Bottom-Up?"

Og Ja, Ja, Ja til din bemærkning om al deres dataindsamling. Det er gået totalt amok, og er jo en direkte funktion af antallet af DJØF'ere. Og eftersom der ikke er tegn på en opbremsning i det offentlige i ansættelsen af DJØF'ere (om det så gør det nødvendigt at afskedige folk med direkte kundekontakt), så ser jeg ikke meget håb dér.

I England har de dog nu sagt stop og bedt deres DJØF'ere i f.eks. NHS om at holde op med det pjat.

Mvh.

Mogens

Er kommentaren brugbar? 0 0
Mikkel deMib Svendsen  den 26-12-2010 kl. 18:04

Ja, DJØF'erne er i mine øjne ligeså skadelige på det danske samfund, som de stærkt religiøse er det i USA.

DJ*F'erne tror så bare ikke på en gud, men på at deres økonomiske og juridiske teorier er ufejlbarlige. Men se på resultaterne: Jo flere DJØF'er vi har fået ind jo mere sejler økonomien. Problemet er nemlig, at deres teorier meget sjældent passr med virkeligheden.

Herude i Holbæk skar de f.eks. voldsomt sidste år på det estimerede antal af personer der ville dukke op på skadestuen. Helt uden et fagligt grundlag. Der kom så naturligvis det antal der plejer - folk stopper jo ikke med at brække benene bare fordi DJØF'erne har vedtaget det. Og resultatet blev en stor budgetoverskridelse, som skadestuen så blev stillet til ansvar for og som nu skal dækkes ind af bl.a. skolerne. Det er Anders And økonomi!

Skolerne straffes her, for politikernes manglende evne til at sige "LUK RØVEN" til DJØF'erne, når de kommer med de her tåbelige forslag.

Alle de krav der i de seneste 10-20 år er kommet om meget mere papirarbejde og indrapporteringer er IKKE kommet nedefra. Der er ingen offentligt ansatte med den mindste smule faglig stolthed, der synes den slags er sjovt. Og det er altså ikke småting der spildes på den slags.

For sagsbehandleres vedkommende bruger de langt under halvdelen af deres arbejdstid på sagsbehandling. Det meste bruger de på at udfylde papirer, som ikke gavner samfundet eller den enkelte borger en skid. Og det gør heller ikke sagsbehandlerne gladere for deres job.

For Folkeskolelæreres vedkommende tvinges de bl.a. til at gå til alverdens fuldkommen ligegyldige møder og udfylde endnu flere tåbelige papirer. Dertil er de blevet pålagt flere og flere opgaver der intet har med undervisning at gøre, fordi det efterhånden er blevet sådan en standard løsning både befolkning og politikere hopper på når et eller andet er galt: Det måde klare i skolen ...

Langt de fleste lærere vil hellere bruge tiden på undervisning. Lad dem dog gør det det er uddannet til og brænder for!

Den smule administration der så virkelig er brug for kan man trygt overlade til kontorfolk med kortere uddannelser.

De mange ekstra fedtlag af økonomer, jurister og micro management er blevet gennemført fordi vi defacto har indført pøbelvælde i den offentlige admistration - politikerne er blevet presset af en folkelig mistro til de offentlige ansatte til at gennemføre gammeldags management som ikke virker. Det er fordi befolkningen som helhed (naturligvis) ikke ved hvordan man styrer og motiverer et godt team. Derfor skal politikerne have nosser nok til at lede - frem for bare at lade sig trække rundt i manegen.

Er kommentaren brugbar? 0 0
Ulla  den 16-01-2011 kl. 00:14

Punkt 1 så er regeringen ikke blevet presset til mistro, - den fandt de helt selv på.....

Punkt 2 så flækkede jeg af grin over rundkørselerne. De kunne ligeså godt, som alle andre - inklusivt siddende folketing - have sagt: "We´re basically clueless". Men man må da tage hatten af for den kommunikationsansatte, som måtte sidde og sælge "varen".

Punkt 3. Jeg har en veninde, ansat i offentligt administration, som har fortalt at hendes kommune har meldt ud, at før der sker beskæringer i den offentlige stab (læs administration), så vil man beskære i ydelsesforholdet til den enkelte borger. Og ser man på nedskærings procenten i den offentlige administration, så holder den tese egentligt landsdækkende.....

Hvis man ser på hvad den landsdækkende befolkning samlet lægger i skat ( check finanslov 2011), - og skat er vores livsforsikring på den ene eller anden måde, så begynder man at tænke tanker - rigtig mange tanker....

Med altid venlig hilsen

Ulla

Er kommentaren brugbar? 0 0
Mogens Langballe Nørgaard  den 17-01-2011 kl. 00:16

@Ulla - det, din veninde hører, tror jeg er meget almindeligt: Vi hytter os selv før kunderne, for kunderne er blevet til sager, og så er de "fjerne" :-).

Jeg er VILD med ham den nye boss for De Konserverede. Hans idé er, at vi ikke mere bare skal kræve af Staten, men skal yde noget selv. Fint nok. God idé...

Det bliver så til forslag om brugerbetaling for diverse ting og sager. Også helt fint.

Men ingen snak om nedsættelse af skatten. Ingen snak om fyringer af offentligt ansatte. Bare mere betaling - direkte og inddirekte - til det offentlige.

Så hvis vi får rød blok-regering skal vi betale mere til det offentlige (skatter, afgifter, etc.).

Hvis vi får blå blok-regering skal vi betale mere til det offentlige (skatter, afgifter, etc.).

Åh ja, og han vil naturligvis nedsætte en kommission til at "kulegrave" hele området :-). Oh yes, baby.

Det betyder - oversat til et forståeligt dansk - at de vil køre videre deruda' i hele næste regeringsperiode, og sikkert også i den følgende.

Der vil ikke blive gjort noget som helst af det nødvendige før hele lortet skvatter sammen.

For rent spil-teoretisk kan det ikke betale sig for nogen som helst at gøre noget upopulært mere.

Stem på mig. Så stopper vi det pjat. Og I skal kun stemme på mig én gang - så ordner jeg resten.

Mvh.

Mogens

Er kommentaren brugbar? 0 0
Ulla  den 04-02-2011 kl. 22:13

Hej Mogens

Havde ikke lige set din kommentar før nu, hvor jeg havde lidt god tid på hånden....

Du skriver: Men ingen snak om nedsættelse af skatten. Ingen snak om fyringer af offentligt ansatte. Bare mere betaling -direkte og inddirekte - til det offentlige.

Og det er jo fuldstændig korrekt. For selvom skatten er blevet sat ned, så har man nu indført et afgifts helvede, som tamper livet ud af de små økonomier.

Samtlige grønne afgifter er eksploderet - fedme afgifter indført - forhøjet ryger tillæg, og man kan blive ved. Samtidig med at ydelserne til borgerne støt falder.

Jeg så en økonom, som havde regnet på tingene og redegjorde for, at det samlede skattetryk - når man inkluderer diverse afgifter og momser - nu er højere end det er i Sverige.

Vi poster penge ind i et system i en overvældende grad og får tilsyneladende stadigt mindre. Det har efterhånden medført, at jeg vil vurdere at den danske befolkning ville være bedre stillede, såfremt de organiserede sig selv og derved fik deres reelle frihed tilbage.

Så kunne vi med fordel nedlægge staten en overgang indtil vi fandt en struktur, som man kan betale sig fra. At starte lidt fra "scratch" ville nok ikke være helt dårligt - og så ville vi også slippe for dem på "støtten" inde på Christiansborg....

Med altid venlige hilsener

Ulla

Er kommentaren brugbar? 0 0
Mogens Langballe Nørgaard  den 05-02-2011 kl. 12:09

Og så er vi vel tilbage ved min ven Oles oprindelige udgangspunkt, som inspirerede mig til denne blog: Det er en kultur på vej ned, og der skal enten en statsbankerot eller en landkrig til, for at vi kan begynde forfra.

Jeg hørte en herlig beretning fra en politiker i går:

I en kommune havde man i over 30 år en dygtig ingeniør, som tog sig af alle problemer i vejene og brændte for det og var skidedygtig til sit arbejde (fordi vedkommende havde fordybet sig i så mange år og passet sit arbejde på en ordentlig måde).

Så blev hun fyret og afløst af en DJØF'er, der ikke interesserer sig for området og ikke agter at blive der i ret lang tid.

Denne DJØF'er samler rapporter sammen om huller i vejene og laver oplæg til politikerne og et privat firma for at finde ud af, hvad der skal prioriteres op og ned, etc.

Så i stedet for, at tingene bare blev gjort indenfor budget og i en fart, så har vi nu fået et par fedtlag og nogle uengagerede mennesker, der ikke føler for medborgerne.

Man fik fjernet engagementet og forståelsen for selve problemet og fik en robot til at sende mails og rapporter frem og tilbage - det jeg kalder tennis-kamp-syndromet, hvor hovedet bevæger sig rytmisk fra side til side, mens man ikke selv deltager i kampen.

Er kommentaren brugbar? 0 0
Ulla  den 05-02-2011 kl. 23:29

Hej Mogens

... Hvis administration er godt, så må dobbelt administration være dobbelt så godt....?

Hvad angår sagsbehandling i det offentlige, så ville mange -rigtig mange - penge blive sparet såfremt man tog lægernes ord for pålydende. Men man har sin helt egen mistænkelighedspraksis på det område, - som koster penge. Gerne rigtigt mange penge.

For folk skal arbejdprøves enten i reelle virksomheder eller hvis det står slemt til på specielle centre til dette. I i den forbindelse skal de sendes til arbejdsmedicinsk vurdering - som består af lægekonsulent vurdering (for vi tager ikke lægernes ord for pålydende) samt samtaler med psykolog (også selvom problemet er udelukkende fysisk/helbredsmæssigt). Derefter fortsætter arbejdsprøvningen, som ender i en vurdering, der sendes til kommunen/sagsbehandler. Hvorefter sagen sendes til vurdering i et team.

Dette team vil så ligge fokus på den ene procent, hvor der er en utopisk mulighed for en eventuel kommende sporadisk arbejdsdygtighed. Hvorefter klienten anker sagsafgørelsen, som der ved kommer til næste niveau. "ANKE-MYNDIGHEDEN".

Denne myndighed vil i cirka 50 procent af tilfældene afgøre til fordel for ankeren, hvorved sagen går tilbage til kommunen, der kan komme med indvendinger. Derefter går sagen igen tilbage til ankeinstansen, som så afgør sagen.

Skulle ankeren ikke få medhold, så vil andre alternativer blive sat i sving. Her tænkes på revalideringmuligheder, kontanthjælp med jobaktiveringskurser, sagsbehandling plus det løse - såsom indberetning - samt fleksjob, som efterhånden er blevet så administrativt betændt at ingen arbejdsgiver med respekt for sig selv gider en fleksjobber. Alle disse tiltag koster  - ikke overraskende - penge....

Efter en periode står det i 90 procent af tilfældene klart at klienten rent faktisk ikke står til rådighed for arbejdsmarkedet, hvorefter sagsbehandleren konstaterer at der er behov for en arbejdsprøvning - den gamle er jo forældet - . Arbejdsprøvningen skal suppleres med vurdering fra arbejdsmedicinsk plus supplerende arbejdsprøvning, hvorefter sagen overgår til sagsbehandler samt sagsbehandlingsteam.....

At den svage borger på denne rejse gennem det offentlige system bukker under er der for så vidt ikke noget at sige til. Men - hey - så kan man få tildelt 10 timers samtaler ved en psykolog uden at skulle betale for det, for at få bearbejdet sit traume.... (Så søde vi er)

Og man må jo også tænke på den beskæftigelses bonus, som der ligger i al den sagsbehandling. Tænk på alle de mennesker, som ville miste deres job, hvis man rent faktisk tog lægerne - som er dem der ved  bedst - på ordet. De svage holder sandeligt folk beskæftigede.

Ovenstående praksis gælder alle - medmindre de ligger døende - uanset om den foregående sagsbehandling og diverse lægeudtalelser siger, at der er intet håb....

Så overskriften på vores "hjælp" til de svage medlemmer af vores samfund bør efterhånden være:

"Kun en tåbe frygter ikke det offentlige".

Lad os tage et øjeblik og lade billedet stå - og stille tage hatten af for de svage....

Det sjove er, at der i menneskerettighedskonventionen står, at man ikke må berøve et menneske dets værdighed. Så hvis de svage mennesker i vores system havde kræfterne og overskuddet - hvilket de ikke har - så ville de stævne Danmark!

Med altid venlige hilsener

Ulla

Er kommentaren brugbar? 0 0
Ulla  den 05-02-2011 kl. 23:45

Hej Mogens

Jeg ville lige opdele i to, for det blev sgu lidt langt det foregående, så her er kommentarer til resten:

Hvordan er det man definerer en statsbankerot? I gamle dage betød det, at man ikke havde mere på kistebunden - ikke en klejne - Nada, Njet, Nothing...

Idag, - med vores gældssætning i mente - må det vel betyde, at man har udtømt sine låne muligheder.....? Så man taler vel reelt om statskonkurs - uden mulighed for gældssanering:-)

Jeg tog hatten af for Britta Schall Holberg, da hun klart meldte ud, at der var større problemer end burkaer - i og med at regeringen nu gældsatte sig med Anker Jørgensen dimensioner. Hun syntes ligesom, at burkaer i den forbindelse var lidt (understatement) sekundære.... Desværre blev hun manet i jorden på efterfølgende gruppemøde.

Hvad angår vejene, så synes jeg da, at vi skal følge eksemplet fra en delstat i Tyskland, hvor man stort set var fallit. Her kunne borgerne købe et hul i vejen - det vil sige få det lavet for deres egen regning -  og så få indgraveret deres navn samtidig!

Det må da være et foregangs eksempel for "De konserverede".....

Iøvrigt i forbindelse med anden tråd, så tak for navnet Oscar Wilde. Nu vil jeg surfe lidt på ham...

Med altid venlige hilsener

Ulla

Er kommentaren brugbar? 0 0
Mogens Langballe Nørgaard  den 10-02-2011 kl. 09:26

Uha. Når du stiller den der arbejdsprøvning op på dén måde, så kan jeg godt se, hvor alle stillingerne kommer fra i det offentlige :).

Den slags ting er jo ret nemme at ordne for en diktator: Lægen har ret. Uretfærdigheder kan rettes til diktatoren eller en af hans vice-diktatorer. Slut.

Der vil være en del for os at lave i begyndelsen (fordi der vil komme en del klager), men mon ikke folk hurtigt vænner sig til igen at tage lægens ord for gode varer og så komme videre med livet?

Det skal nok blive sjovt.

Mogens

Er kommentaren brugbar? 0 0
Ulla  den 20-02-2011 kl. 00:12

Hej Mogens

Jeg tror ikke der vil komme så mange indvendinger. Omend protesterne fra alle de fyrede nok ville ringe i et stykke tid.

Og jeg er sikker på, at skulle der komme et par uretmæssige afgørelser igennem til fordel for klienten - det gør der i forvejen - så vil den enorme besparelse i administration klart opveje det faktum.

Jeg er da klar til at fælde et par afgørelser på foreliggende grundlag...

Med altid venlige hilsener

Ulla

Er kommentaren brugbar? 0 0
 

Navigation


Få besked når Mogens skriver


Diktatoren

Besøg diktatorens fabrik - klik her


Mogens på Twitter

Hvis du vil have besked når Mogens og ligesindede bloggere har lavet et nyt indlæg, så klik her: