Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Mogens Nørgaard fra Miracle A/S Så må det være på tide at starte igen...

Så må det være på tide at starte igen...

4,308 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
14 April 2014

Hej igen,

Så er det vist på tide at tage fat igen her. Der er sket lidt i mit liv siden jeg sidst skrev indlæg her: I juni 2013 blev jeg fyret fra min egen biks af min makker og bestyrelsen, og så har jeg så - sammen med min gamle ven Ole Erecius - startet en ny biks op, som hedder Fair & Square.

Det er fan'me sjovt at starte ny virksomhed op idag: Banken er superpositivt indstillet, synes det er sejt - og ønsker én held og lykke. Det der med at kunne låne penge eller få en kassekredit er de ikke liiige med i, som man siger.

Så vi har tre faser i vores store, strategiske planlægning:

Fase 1: Bootstrapfasen: Ansæt folk og få dem afsat/solgt som konsulenter til nogle gode kunder med det samme.

Fase 2: Fedtlagsfasen: Spar penge nok op til, at vi kan tåle at være arbejdsløse i tre måneder alle sammen.

Fase 3: De våde drømme om at revolutionere dette og hint (Big Data på den seje måde, Applikationsmodulering på den store klinge, Overvågning for 42 kr., osv osv.).

Fase 1 er gået fint, og vi er nu seks M/K i biksen, og skal bruge lidt flere. 

(Ja, det er pissehårdt at blive fyret fra sit eget firma - det tager nok lige et par år at komme sig helt over :-) - og ja, det er også sjovt at starte noget nyt).

På det pollitiske område er der jo sket lidt af hvert siden jeg sidst skrev ting og sager her.

Helles regering står for mig stadigvæk som langt, langt bedre end Fjogh & Dansk Fjolleparti.

Jeg kan SLET ikke se en Lars Løkke som andet end overbudssocialdemokratisk og rodet/sjusket statsminister uden forståelse for, at det fan'me ikke er i orden at flyve på første klasse for andres penge - og så endda med støtte fra det eneste parti, der har større spendérbukser på end Venstre, nemlig Dansk Fjolleparti. Vor Herre Bevar Os.

Man kan ikke få magten her i landet uden at love Guld & Grønne Overførsler til:

- alle de offentligt ansatte (1.2 millioner) plus

- alle dem på pensioner (1 million) plus

-alle dem på andre overførsler (1 million)

Derfor er man nødt til at lyve helt vildt (i et kapløb med de andre partier om at lyve mest) for at få flertallet. 

Sidst var det så Helle, der lovede ovennævnte velfærdskoalition på 3.2 millioner vælgere mest, og før hende var det Fjogh, der lovede mest.

Den store forskel er, at Fjogh holdt sine løfter (kontraktpolitik) i stedet for at tage bestik af situationen og gøre det ordentlige i forhold til landets situation.

Det gjorde ham rasende populær og skabte en VÆLDIG landefest, hvor alle gladeligt deltog (det kniber lidt mere med at få festdeltagerne til at hjælpe med oprydningen).

Og kørte os i sænk.

Helle lovede også enormt meget, agtigt, men hun gjorde så det ordentlige da hun fik magten, og prøvede at rette op på situationen.

Vi står derfor i den fantastiske situation i Danmark, at man kun får magten, hvis man lyver - og at vi så må holde vejret og håbe på, at vedkommende har rygrad til at gøre det stik modsatte efter valget - velvidende, at det koster vedkommende hans/hendes politiske karriere. 

Helle har vist den rygrad og begået politisk harakiri i et forsøg på at føre ansvarlig politik efter Venstre-spendérbukserne. 

Forvent ikke den samme rydrad af Løkke.

Derfor er det mig også en stor sorg at se på, hvordan mine venner i LA peger på Løkke som statsminister. Det fortæller klart og tydeligt tre ting:

1. De ANER ikke, hvem de skulle foreslå i stedet. De KAN ikke komme i tanke om en ENESTE person, der kunne sættes i stedet for umuliussen Løkke.

2. De VIL have indflydelse nu. Hvis man vil over fire procent i stemmer i Danmark skal man være ligeglad med sine principper og bare følge med strømmen. Det har LA så også meldt ud nu efter landsmødet.

3. De er villige til at være med i regering med über-fortalerne for større offentlig sektor og flere penge til velfærdskoalitionen, nemlig Dansk Fjolleparti.

De tre ting tilsammen er ikke godt nyt for nogen som helst andre end Anders Samuelsen og måske Simon Emil, idet de så kan gøre sig håb om ministerbiler og -pension, og intet eftermæle.

Enighedslisten er heldigvis - i anledning af lærerkonflikten - blevet oversvømmet med tidligere SF'ere og Sosser, så de har nu et partiprogram, der på en prik ligner Helles op til valget i 2011. 

Så ELlerterne er på vej lige lukt ind midt i vandgrøden i midten af dansk politik, hvor samtlige andre partier (undtaget LA, men de er på vej) befinder sig i forvejen.

Suk.

Nå, men det giver jo muligheder for mig som kommende Diktator.

Jeg har ikke haft nødigt at gøre noget som helst andet end blot at læne mig tilbage og lade tingene udfolde sig, og den udvikling fortsætter, indtil Staten ikke mere kan bære sig selv oppe.

Jeg ved godt, at jeg hidtil har sagt, at vi enten skal bruge en ødelæggende, rigtig landkrig i nærområdet ELLER en statsbankerot for at kunne starte forfra og bygge noget fornuftigt op igen.

Men det med statsbankerotten tror jeg ikke vi får lov til af EU, og vi har kæmpestor handelsmæssig fordel af det medlemsskab, så der ER kun landkrigen tilbage.

Og så - som kaldet - rykker Putin ind i Ukraine og hiver bukserne ned på hele NATO for at vise, at de ikke kan stille en skid op. 

Det, der før var utænkeligt, kan nu pludselig være en mulighed igen: En rigtig landkrig!

Desværre har vi ikke mere et forsvar, der kan forsvare Danmark.

Ja, vi kan udsende små missioner og udlåne Herkulesfly og helikoptere til lidt transport rundt om i Verden - men vi kan ikke stoppe nogen som helst nok så lille invasion mere.

Så hvis Putin kommer skal vi enten satse på, at andre lande kommer os til hjælp og ofrer en masse af deres borgere for os, eller også skal vi igennem en russisk besættelse.

Eller også skal jeg vælges til Diktator og sætte gang i en KÆMPE genopretning af vores militær i en vældig hast. 

Så alt i alt er mine udsigter til at blive Diktator af Danmark bedre end nogensinde før!

Vi må i gang.

Mvh Mogens

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Mogens blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere