på Amino

Statistik

Denne profil blev set 20 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Gode Feeds

Andreas Linde anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Andreas Linde

Profil

Andreas Linde 

31 år fra Aarhus
1.085  Indlæg
5.431  Point

Andreas Linde finder du også her:

   Min biografi
Andreas Linde har ikke skrevet noget om sig selv.
   Skæve facts om mig
Andreas Linde har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
 • 03-11-2013
 • Ny blog
 • 30-10-2013
 • Sådan bruger du Google Trends

  Læs artikel på medium

 • 28-10-2013
 • Nem catering og mad ud af huset i Aarhus

  Hvis du bor i Aarhus, har du næsten frit valg på alle hylder, når det kommer til at vælge catering og mad ud af huset. Dog er der metoder, hvorpå du kan gøre det endnu nemmere, at finde en leverandør af catering. Dette kan du læse meget mere om, herunder!

  At finde catering og mad ud af huset i Aarhus er bestemt ikke jordens sværeste opgave. Der er nemlig mange cateringfirmaer og diverse restauranter, der kan levere din mad.

  Men er du nu sikker på at de kan opfylde de ønsker du har til hvilken mad der skal leveres, at de kan levere maden til det område du bor i, og at de kan lave mad til det antal gæster der kommer til dit arrangement.

  ·         Type af arrangement

  ·         Antal gæster

  ·         Location

  ·         Hvilken mad skal leveres

  Alt dette skal du huske på, når du skal ud og lede efter en cateringleverandør. Eller skal du? Hvad nu hvis du bare kunne udfylde en formular, og få tilbuddene lige til døren? 

  Det kan du faktisk, og med denne online service, der hedder VITAM, sparer du dig selv for en masse tid og stress, når du skal søge efter catering og mad ud af huset, uanset hvor du bor i Danmark, og uanset hvilket arrangement du skal holde!

  Søg efter catering med VITAM

  Det du skal huske på, før du bestiller din catering og mad ud af huset i Aarhus, er nemlig at du skal søge efter en cateringleverandør, med VITAM. Dette er en ny online service, der vil revolutionere den måde hvorpå man finder sin cateringleverandør. Det er nemlig ikke dig der skal lede efter en cateringleverandør - de vil lede efter dig!

  Når du bruger VITAM indtaster du en online formular, hvori du skriver hvor mange mennesker der kommer til dit arrangement, hvilken slags mad du har brug for, samt hvor du bor. Herefter vil denne formular blive sendt ud til cateringfirmaer landet over, og de firmaer der kan levere mad til dit område, og som kan opfylde de krav du har til maden og budgettet, vil selvfølgelig være interesseret i at få dig som kunde!

  Derfor vil du blive kontaktet af 3 forskellige cateringleverandører, som alle sammen ville give dig et tilbud på, hvad de skal have for at levere mad til din fest. Du kan herefter vælge et af disse firmaer, men hvis ikke du føler for det, er du ikke forpligtet til det.

  At bruge denne service er nemlig helt og aldeles uforpligtende, samtidig med at det er nemt, hurtigt og 100 procent gratis!

  Spar tid og penge med VITAM

  Når du bruger VITAM får du tilbuddene lige til døren, og derfor skal du ikke bekymre dig om, at du finder den rigtige leverandør - de kommer nemlig til dig! Herefter skal du også huske på, at cateringfirmaerne skal konkurrere indbyrdes, om at få dig som kunde - det er derfor sandsynligt at de vil presse prisen helt i bund, for at øge chancen for at du vælger dem, som din leverandør af catering!

 • 19-03-2012
 • En flink fyr

  Jeg vil gerne anbefale Niels Hansen fra muldvarpefri.dk. Han er en super flink fyr, og god at samarbejde med! Han laver vist et eller andet med muldvarpebekæmpelse ;)

 • 20-10-2011
 • WordPress programmør

  Mangler du en WordPress programmør til dit projekt? Du kan finde mig her: WordPress programmør

   Gæstebog
Jens Lund skrev: Mange tak for kommentar vedr. bodyplanning.com
21-03-2011 10:20

Hejsa Andreas. Tak for din kommentar om min træningsblog bodyplanning.com Håber der var noget der faldt i smag. Noget specielt?

 

Mvh Jens

Jesper Fasterholt skrev: Hej Andreas.
01-03-2011 21:42

Så fik jeg lige oprettet en bruger herinde, skal bare lige sætte mig ind i det. :-)

   Mine aktiviteter
Se mere