på Amino
Spørgsmål: Hvilken forretningside ville du gerne have fundet på?

Dén jeg har :-) Funktionelle skulpturer ! I form- og design verdenen opererer man med en økonomisk krævende udviklings-proces: prototype - støbeform - produkt. Jeg bygger produktet som var det en skulptur: direkte, uden afstøbnings-proces, og er desuden meget nøje med at effektivisere mine arbejds-processer. Det kræver nogen særlige teknikker, og kombinationer af materialer, men dem har jeg så eksperimenteret med og udviklet gennem tiden.

10

Jeg ville nok gerne have været med på YouTube-projektet, der blev sat i søen i 2005 af tidligere ansatte fra PayPal. Det elegante ved YouTube er, at de forholdsmæssigt få medarbejdere har sammensat et koncept, der på trods af enorme mængder data, brugere og videostandarder, leverer en hurtig, stabil og populær tjeneste fra sin infrastruktur af åbne standarder som Apache, Python, SUSE Linux og MySQL.

10

symaskinenålen - Singers patent lød bare på at der skulle være hul i spidsen af nålen, og da det ikke kan lade sig gøre at sy på andre måder med maskine, så har han næsten evighedspatent. I dag nok noget a la Skype eller fjæsbogen.

10

Microsoft, facebook og sony/samsung

10

ABSI er interessant. Her er det muligt at købe varer og tjenesteydelser og betale med egne varer mod faktura. A&B har været medlem af ABSI-handelsnetværket siden starten i 2003. -- 2) Jeg har læst at transportsystemerne kun flytter rundt med ca 5% som nyttelast. Bare man kunne få det forhold vendt rundt. -- 3) Have en andel i et bankdepot hvor udtagene printkort fra kasseret elektronik med de sjældne grundstoffer kunne deponeres. Der er mange tons/år for milliarder DKK og de eksporteres som skrot. Vore nabolande kan klare denne genindvinding. -- 4) Opfinde en brille så man bedre kunne aflæse kropssprog - evt. med hjælp af Ai. -- 5) Genvinding af resiner = bindemidlet i glasfiber, fra udrangerede glasfiberbåde og møllevinger. En coaster kan ombygges. Derefter indsamle og recycle denne dyre resource.

00

Specialties - Software Development, Web Development and Web Administration, Network and Server Administration, IT Outsourcing Services., Developing Web and Mobile based Applications. We provide ourselves on creating and cultivating long-term, win-win relationships with our clients by delivering innovative technology advances, quality results, and superior customer service. Revolutionizing IT to us means, every day, delivering software for and with our clients that does exactly what is needed, to its maximum potential while keep the big picture in mind.We provide our customers a safe and secure environment to trade with us or with our partners.

00

Jeg ville gerne have været personen bag Blizzard Entertainment, da det er en af de mest spændende virksomheder i verden hvis du spørg mig, både fordi at man har prøvet deres spil, men også bare alle de muligheder de har for at lave nye produkter, og udvikle sig, hvilket er en af de mest spændende ting ved at være iværksætter.. at skabe vækst !

00

Jeg under folk deres ideer. Jeg er på et eksisterende marked, men jeg er glad for de ideer jeg har, til at gøre det jeg gør på en anderledes måde, end alle andre. Som freelance WordPress udvikler og designer er jeg bare vild med muligheden for at hjælpe andre ind i overhalingsbanen med deres ideer.

00

Jeg tænker faktisk aldrig: "Det burde jeg have fundet på!". Siden det ikke var mig som fik idéen har jeg enten ikke haft behovet og ellers har min horisont ikke været bred nok til at kunne forestille mig det. Derfor forsøger jeg altid at lære noget nyt - så kommer det hele af sig selv.

00

Facebook! Hvorfor tænker du måske? Men svaret er simpelt, Facebook er et online markedsførings paradis, og hvis man ligger nok energi i det, så giver Facebook dig muligheden for at interagere med din målgruppe på en helt unik og effektiv måde! Fantastisk ide! I wish it was mine! :D

00

Et alarmpanel med en skærm, hvor man kan se plantegning over bygningen og se hvor detektorerne er i bygningen, for at se hvor alarmen har gået ved at den går fra grøn til rød, så vagten at finde den rette detektor hurtigt og nemt uden at skulle lede hele bygningen igennem.

00

Der er mange ting jeg syntes der ville være fedt at være opfinderen bag. jeg har dog arbejdet som cocktail bartender i mange år, hvorfor jeg har en stor passion herfor, derfor ville jeg gerne have været opfinderen bag cocktails som: Long island icetea, cosmopolitan osv.

00

Kognitiv terapi for depression, kognitiv terapi for borderline, kognitiv terapi for angst, kognitiv terapi for social fobi, kognitiv terapi for generaliseret angst, kognitiv terapi for misbrug og afhængighed, kognitiv behandling af ringe selvværd og ADHD coaching.

00

Den var ond! Det er jo ofte, at man tænker "Ej, det ville jeg gerne have opfundet," men kan ikke på dette tidspunkt hive én forretningsidé ud af filerne, som jeg allerhelst ville have opfundet. Så vælger ikke at nævne nogle :)

00

Alle forretninger, hvem har connection til Russland og Ukraine, Jeg synes det stor potential i denne communication og jeg har ret strong forbindelse til Ukrainske marked og ret strong personlige communications evne - så vil jeg bruge det for min bussines kariera.

00

Jeg har altid haft en drøm og haft utallige prototyper kørende på samme koncept som New Relic nu tilbyder, jeg ville ønske at jeg havde givet den gas og rent faktisk lanceret det og satset. Men mon ikke der kommer en chance for noget andet :-)

00

isterningeposen (citat:"Det vigtigste, som jeg har opnået med isterningeposen, er ikke at kunne købe hvilken som helst bil, men friheden til at gøre, hvad jeg vil og realisere nye idéer," udtaler en glad Erling Vangedal Nielsen)

00

https://thegreycup.co/ https://thegreycup.de/ https://greycupthe.de/ https://greycupi.de/ https://cupgreylive.co/ https://cflgreycuplive.co/ https://redblacksvsstampeders.co/ https://ottawavscalgary.co/ https://ottawavsstampeders.co/

00

Hmmm.. Der er jo mange rigtige gode, men én eller anden lille, men uundværlig ting, som alle mennesker bruger, hver dag hele livet og som jeg fik lidt penge for hver gang :) Tetra pak f.eks, det er da en fin opfindelse :)

00

Det kunne have været interessant at have fundet på Facebook, efter hvad folk siger og hvad man læser er deres kommende tiltag noget jeg virkelig godt kunne tænke mig at have haft en finger med i spillet på.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste