på Amino

Statistik

Denne profil blev set 10 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Michael Nielsen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 
Profil

Michael Nielsen 

Herlev
5  Indlæg
5  Point   Min biografi

Jeg har i noget tid fulgt Martin's inspirerende videoer på YouTube - og har som følge deraf oprettet mig her på Amino med det formål, at kunne byde ind på spændende freelance-opgaver, indgå længerevarende samarbejdsaftaler, samt, blive en del af et netværk af iværksættere, der i hjælpsom ånd deler ideer og erfaringer omkring det, at stifte, drive og udvikle en sund og lønsom virksomhed. Jeg har selv stiftet virksomhed i lejede lokaler inden for IT og systemadministration i 2009.

   Skæve facts om mig

Hvilken forretningside ville du gerne have fundet på?
Jeg ville nok gerne have været med på YouTube-projektet, der blev sat i søen i 2005 af tidligere ansatte fra PayPal. Det elegante ved YouTube er, at de forholdsmæssigt få medarbejdere har sammensat et koncept, der på trods af enorme mængder data, brugere og videostandarder, leverer en hurtig, stabil og populær tjeneste fra sin infrastruktur af åbne standarder som Apache, Python, SUSE Linux og MySQL.

Hvad er det sjoveste der er sket i din virksomhed?
Det sjoveste, der er sket i min virksomhed, er nok en dag, hvor jeg gjorde et større medieselskab opmærksom på et sikkerhedsproblem med deres nye officielle hjemmeside. En teknisk fejl gjorde det muligt for enhver, at få adgang til fortrolige oplysninger. Jeg sendte dem endvidere en hurtig løsning på problemet. Kvit og frit. Det er naturligvis ikke sjovt i sig selv, men, det sjove kom et par dage efter, hvor postmanden havde en pakke fra medieselskabet til os. I den lå et stykke officielt brevpapir, der blot havde en smiley påtrykt. Der var ingen tekst, men, der var vedlagt en meget fin og dyr gave, der tydeligvis var en erkendtlighed for den diskrete håndtering af problemet, der straks blev løst.

Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
Hvis jeg ikke skulle bekymre mig om penge, så havde jeg formentlig indrettet mig i et større luksusskib, hvorfra jeg kunne drive mine virksomheder og nyde friheden og livet.

Hvis du var diktator, hvad ville du ændre?
Hvis jeg var diktator eller indflydelsesrig minister, så ville jeg nok kunne finde et eller flere fag i vores nuværende folkeskole, der med fordel kunne erstattes med iværksætteri, virksomhedsdrift, regnskab, informationsteknologi, jura, politik og samfund.

Hvad er din Passion/Hobby?
Min fritidspassion er sejlads med speedbåd, der giver en god kombination af planlægning, problemløsning, samarbejde, teknik og, ikke mindst, masser af natur og flotte oplevelser på vandet. Det er overvejende kystsejlads i Københavns Havn, Øresund, Køge Bugt, Roskilde Fjord og Isefjord.

Hvad er dit yndlingsmotto?
Mit motte må være, at holde det enkelt. Det sikrer solide, gennemskuelige løsninger, der kan genbruges og videreudvikles. Jeg ser desværre ofte, at uovervejet kompleksitet i løsninger giver uforholdsmæssigt store problemer.

Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?
Mit bedste forretningsråd til en iværksætter må være, at have gode rådgivere inden for regnskab, bank, informationsteknologi og jura, så grundlaget for stiftelse og drift er bedst muligt.

Hvad er det dummeste du har gjort?
Det dummeste, jeg har gjort, er, at stå med to ens harddiske i hænderne - og sende den forkerte til sikkerhedsdestruktion. Den uheldige situation kunne naturligvis løses med en ny harddisk og en gendannelse fra en sikkerhedskopi af indholdet.

Hvad er din yndlingsfilm?
Min yndlingsfilm må nok være WarGames fra 1983, hvor en ung computer-interesseret bryder ind i et militært computer-system og ubevidst starter en ny verdenskrig. I filmen ses endvidere den berømte supercomputer War Operation Plan Respone (WOPR), der med sit indbyggede spil Global Thermonuclear War er centrum for filmen.

Hvordan slapper du bedst af?
Jeg slapper bedst af en fredelig aften med et projekt på skærmen eller en mild sommerdag til søs på Øresund.

Hvad er det bedste du har gjort for din virksomhed det seneste år?
Det bedste, jeg har gjort for min virksomhed i det seneste år var formentlig, at installere videoovervågning. Der har ikke været kriminalitet siden. Den har endvidere været afgørende dokumentation i andre henseender.

   Nyheder
  • 08-12-2011
  • Ny bruger

    Jeg har dags dato oprettet mig som ny bruger på Amino. Jeg håber, at blive en del af et motiverende og hjælpsomt netværk af iværksættere, samt, at kunne lave forretninger med andre brugere og virksomheder i netværket. Tag godt imod mig. :)

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Michael Nielsen's Gæstebog