Lars Steffensen - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Statistik

Denne profil blev set 213 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

 

Mine Grupper

Lars Steffensen er ikke medlem af en Gruppe.

Gode Feeds

Lars Steffensen anbefaler disse feeds
 
Profil

Lars Steffensen 

54 år fra Aarhus
44  Indlæg
160  Point

Lars Steffensen finder du også her:

   Min biografi

Psykolog med sans for det forretningsmæssige. De senere år har fokus primært været på forandringsledelse, risikohåndtering, egenregulering og executive funktion.

Med rødder både i en familievirksomhed og uddanelse i evidensbaseret psykoterapi har jeg både en lang personlig erfaring at trække på og en række faglige redskaber, som er anvendelige over for de udfordringer du står over for i din virksomhed.

Psykolog, Cand. psych. fra Aarhus Universitet i 1998, eget firma fra 2008.

Kontakt:

Psykolog Lars Steffensen

Nørreport 73 

8000 Århus C

Mob. 41675809

What is dopamine

Borderline behandling

Forandringsledelse

Naltrexone Alcohol

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
Kognitiv terapi, angst behandling, borderline behandling, depression.

Hvad er den mærkeligste ting du har på dit kontor?
Borderline problemer, angst, spiseforstyrrelse, misbrugsproblemer, havenisser og kognitiv terapi for angstlidelser. Klienter med generaliseret angst, panik angst, social fobi, undgåelses adfærd, misbrugsproblemer, negative automatiske tanker, dysfunktionelle skemaer, impulsiv adfærd, barndoms traumer, PTSD, SSRI medicin, færdighedstræning, bedre søvn.

Hvem ville du ønske du var venner med på Facebook?
Marsha Linehan, Adrian Wells, Aaron T. Beck, Paul Chadwick, Max Birchwood, Peter Trower og Ivy Balckburn, J.Mark G. Williams, Joseph LeDoux, Robert M. Sapolsky og Steven C. Hayes.

Hvilken forretningside ville du gerne have fundet på?
Kognitiv terapi for depression, kognitiv terapi for borderline, kognitiv terapi for angst, kognitiv terapi for social fobi, kognitiv terapi for generaliseret angst, kognitiv terapi for misbrug og afhængighed, kognitiv behandling af ringe selvværd og ADHD coaching.

Nævn en ting om dig selv som ville overraske dine medarbejdere/venner:
Har være beskæftiget med kognitiv terapi for angst og kognitiv terapi for borderline i over 20 år.

Hvad er det sjoveste der er sket i din virksomhed?
Maledag....

Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
Købte firmabil

Hvad ville du ønske du havde vidst da du startede din virksomhed?
Hvordan man får mere ud af internet markedsføring...

Hvis du var diktator, hvad ville du ændre?
Mere fedt i maden...

Hvad er din Passion/Hobby?
At give klienter et bedre selvværd gennem arbejde med deres tænkning, deres følelser og deres adfærd. Typisk arbejder vi med deres angst og undgåelse i forhold til de konkrete situationer, der volder problemer og giver indskrækninger i hverdagen. Mange har en kombination af biologiske svagheder og negative tanker. Ofte er der tale om tænkningen kommer ind i negative cirkler, der fører til angst eller dysfunktionel tænkning. Ofte er stress reaktioner præget af brug af stimulanser, sådan at der opnås en kortvarig positive effekt, men på beskostning af problemer eller udfordringer på længere sigt.

Hvad er dit yndlingsmotto?
I wanted a mission and for my sins they gave me one. Brought it up like room service. And when it was over I would never want another one.

Hvordan slapper du bedst af?
Kognitiv stress reduktion giver den absolut bedste afslapning. Dette giver en stressløs hverdag, hvor udfordringer ikke resulterer i negative automatiske tanker, der kan reducrere selvværd og føre til bekymringer, angst, undgåelse eller anden dysfunktionel adfærd. Mine coping strategier sigter på at gøre mig mest stressfri og afslappet, men jeg sørger altid for at have sovet bedst muligt. God søvnkvalitet er en betingelse for at man har god hjerne funktion, overskud og handlekraft næste dag. Der er en tendens til mange tager let på deres søvn eller bare ikke ved hvordan de skal sørge for at få mest ud af deres søvn og blive maksimalt klar til næste dag. Heldigvis har jeg lært hvordan man ved at sænke kropstemperaturen maksimalt får den bedst mulige søvn. Det tæller måske også at jeg faktisk er i stand til at slappe af mens jeg arbejder. En koncetreret dialog i en terapi session bliver faktisk bedre, hvis man er i stand til at slappe nogenlunde af og bidrage med en fulstændig komplet tilstedværelse.

Hvad er det bedste du har gjort for din virksomhed det seneste år?
Jeg vil sige at brugen af kognitiv terapi for angst som en metode til at arbejde med mine klienter stadig er det bedste jeg kan gøre. Det er ikke noget som er helt nyt, men kognitiv terapi er faktisk stadig en terapiform der udvikler sig og hvor man hele tiden får ny indsigt og lærer nye behandlingstekniker og måder at støtte, fremme og behandle sine klienter. Specielt klienter med angst, f.eks. panik angst, har brug for en terapi, som er både forstående og effektiv til at nedbringe deres symptomer. Angst patienter lider meget og det er derfor nødvendigt møde dem med forståelse, der både angår deres individuelle situation og som kan give dem redskaber til at blive af med deres angst. Specielt den biologiske del af den bio-psyko-social model for kognitiv terapi har udviklet sig meget i løbet af de senere år.

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Lars Steffensen's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere
Besøg vores andre hjemmesider :
lll