på Amino

Statistik

Denne profil blev set 15 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

 

Mine Grupper

Eunka er ikke medlem af en Gruppe.

Gode Feeds

Eunka anbefaler disse feeds
 
Profil

Eunka 

Birkerød
2  Indlæg
3  Point

Eunka finder du også her:

   Min biografi

Vi er et team, med en IT outsourcing virksomhed i DK. Vi har over 7 års erfaring og vi har arbejdet og uddannet os i henholdsvis England, Finland, Tyskland og Australien.

Hvem er vi?

Saranga  - MSc in Distributed Computer System, Greenwich University , London , UK . 2007

 Anjello   -  BSc in Computing – London Metropolitan University , London , UK 2008

 Dulip      -  MSc in Applied computer science - Ruprecht-Karls University in Heidelberg , Germany                                    

 Anjello har arbejdet for Link Technology UK og Saranga har arbejdet for Vitusa Inc. pt. i DK.Dulip er Software Arkitekt og System Administrator på Universitetet i Heidelberg.

 Anjello og Saranga  arbejde i DK og Dulip vil forblive i Tyskland og arbejde derfra.

 Vi har endvidere et håndplukket team på 10 software ingeniører i Europe, de fleste med mere end 5 års erfaring, som er klar til at påbegynde opgaver af enhver art.

 Ydermere har vi et team bosiddende i EU lande, som vi vil samarbejde med i forbindelse med IT onsite-outsourcing. 

Som en full service IT samarbejdspartner tilbyder vi jer det perfekte match til hver en opgave. Vi tilbyder tekniske freelance konsulenter og services til virksomheder og organisationer i DK, Tyskland og England.

Står I med et behov for at bygge, forbinde, styre eller beskytte jeres teknologisystemer og kritiske data, så kan vi imødekomme jeres IT behov.

 I vil ikke komme til at fortryde samarbejde med os, da vi alle er placeret over hele Europe med den bedste erfaring og knowhow. Vi taler naturligvis alle engelsk og er herudover flersprogede.

                                                                              www.eunka.com

   Skæve facts om mig

Hvilken forretningside ville du gerne have fundet på?
Specialties - Software Development, Web Development and Web Administration, Network and Server Administration, IT Outsourcing Services., Developing Web and Mobile based Applications. We provide ourselves on creating and cultivating long-term, win-win relationships with our clients by delivering innovative technology advances, quality results, and superior customer service. Revolutionizing IT to us means, every day, delivering software for and with our clients that does exactly what is needed, to its maximum potential while keep the big picture in mind.We provide our customers a safe and secure environment to trade with us or with our partners.

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Eunka's Gæstebog
   Mine aktiviteter