på Amino

Statistik

Denne profil blev set 20 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Lui Dupont Brandstrup følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Lui Dupont Brandstrup anbefaler disse feeds
 
Profil

Lui Dupont Brandstrup  Amino Plus SystemAdministrator

29 år fra København
21  Indlæg
125  Point   Min biografi

Jeg er en 19-årig ung gut, der er meget passioneret for livet, iværksætteri og bare gerne vil frem!

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
I september 2014, startede jeg en mobil-cykel-café med en klassekamerat fra gymnasiet, hvor jeg så droppede ud og han blev i skolen. Det gik meget hurtigt op for mig, at dette firma ikke var min drøm, men min vens... Men det var mig, der stod med det. Dette er meget kort fortalt, men jeg var i et meget sort hul. Det endte med jeg kom ud af firmaet og en anden tog min plads. Startede et iværksætter-magasin og lidt efter fik jeg et opkald fra Nicoali, og så kom jeg ind på Amino :)

Hvad er den mærkeligste ting du har på dit kontor?
Ved ikke hvad det mærkeligste er, men det er meget mærkeligt, at der ikke står en stor skål slik på mit bord hver dag... Tror jeg nok lige, at der skal laves om på.

Hvem ville du ønske du var venner med på Facebook?
Der er skam et par stykker, og de er allesammen fra helt forskellige brancher. 1. Elon Musk, fordi han er mit idol indenfor iværksætteri! Ville utroligt gerne tage mange lange dybe samtaler med den mand. Der må være meget visdom og viden gemt derinde. 2. Eminem, Childish Gambino, Kendrick Lamar, Kanye West osv. Der er mange rappere, som jeg gerne ville være venner med på facebook... Ikke fordi de er kendte, men fordi de er nogle lyriske genier, som jeg godt kunne tænke mig at lære af, og virker til at have nogle syn på verden og livet, som ville være super interessante at høre om. 3. Nicolas Winding Refn og David Fincher, begge mine to yndlings-filmimstruktører. Vil utroligt gerne instruere en film en dag, så det er vel rimelig oplagt, at de to er på listen :) 4. Marcelo Burlon - Et geni i form af design, marketing, PR osv :) Har på 2 år skabt et tøjmærke, der er i 250 butikker verden over, skabt en hel kultur omkring det. Solgte 10.000 t-shirts på sit første år og 120.000 andet år, hvilket svarer til en omsætning på 130 millioner. Der er mange kreative mennesker, som jeg gerne ville have i mit nærvær, så denne liste kunne blive ved i år! Generelt bare folk, som jeg kan lære af og blive inspireret af :)

Hvilken forretningside ville du gerne have fundet på?
Den var ond! Det er jo ofte, at man tænker "Ej, det ville jeg gerne have opfundet," men kan ikke på dette tidspunkt hive én forretningsidé ud af filerne, som jeg allerhelst ville have opfundet. Så vælger ikke at nævne nogle :)

Nævn en ting om dig selv som ville overraske dine medarbejdere/venner:
Håber ikke, at det ville overraske dem, at jeg er super glad, haha :) Det ved jeg sørme ikke... Jeg kunne jo nævne en drøm jeg har, som de måske ikke kender, men der er mange... Vil utroligt gerne instruere en film, lave min egen rap-EP, designe tøj osv. Det er alt sammen kreative sider af mig, som jeg gerne vil udfolde på sidelinjen, og de bunder allesammen ned i samme drøm - At få lov til at dele mine tanker og mig selv med verden.

Hvad er det sjoveste der er sket i din virksomhed?
Der er ikke en situation, men personerne generelt! Uden dem ville der ikke være nogle sjove situationer ;)

Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
Instruerede film, lavede musik, tøj, malede, rejse jorden rundt og oplevede andre kulturer. Det er alt sammen det STIK modsatte end det at ville starte et firma... men det bunder nok ned i at min drøm om at have eget firma, forhåbentligt en dag vil give mig den frihed i livet til at kunne udtrykke mig kreativt. FRIHED!

Hvad ville du ønske du havde vidst da du startede din virksomhed?
ALT! Jeg vidste hat og briller! Jo selvfølgelig vidste jeg en del før, men det var alt sammen på papiret :) Ville ønske jeg havde noget mere praktisk viden!

Hvis du var diktator, hvad ville du ændre?
Det skal vi slet ikke komme ind på, haha :) Det bliver simpelthen for dybt til Amino ;)

Hvad er din Passion/Hobby?
Der er ikke ÉN! Der er mange! Er så inspireret af så mange forskellige ting i mit liv! Ting jeg gerne vil! Men lige nu er mit fokus/passion på at starte eget firma :)

Hvad er dit yndlingsmotto?
Once You Go In You Always Come Out Alive

Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?
Genovervej det! It ain't easy! Vær HELT sikker!

Hvad er det dummeste du har gjort?
Der er såmænd også mange ;) At jeg startede firmaet med min ven, selvom den branche ikke var min passion... Men jeg ville helt sikkert ikke være foruden! Den har ført mig videre hertil!

Hvad er din yndlingsfilm?
Jagten, Drive, 2001 A Space Oddessy!

Hvordan slapper du bedst af?
Musik i øret, en cykel og midt om natten! Det er noget af det mest behagelige i verden :)

Hvad er det bedste du har gjort for din virksomhed det seneste år?
Ja, nu har jeg jo så ikke nogen ;) Men at jeg er til stede ville være svaret, haha :)

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Lui Dupont Brandstrup's Gæstebog