Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE

Vi vil ikke bytte for 1 milliard

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
  • 1
Fra København
Tilmeldt 23. Oct 14
Indlæg ialt: 21
Skrevet kl. 10:58
Hvor mange stjerner giver du? :

To unge drenge fik en passion for et stykke trælegetøj, idag driver de en millionforretning! Hør i dette interview hvordan det hele gik til.

"Det hele startede i juli 2009, hvor vi mødte kendama på Roskilde Festival og hurtigt blev bidt af de mange muligheder. Kort efter købte vi selv vores første kendamaer fra udenlandske hjemmesider, men måtte desværre indse, at det var både dyrt og besværligt."

"I maj 2010 rejste vi rundt i Japan og boede på denne tur et par dage ved fabrikken Yamagata Koubou, hvor vores Ozora kendamaer kommer til verden. Her blev vi fanget af idéen om at bringe kendama til Danmark, og kort efter rejsen åbnede vi Kendama.dk I/S med det simple formål at sprede kendamaens gode budskab til så mange som muligt."

"Isak er hjernen bag det meste af denne hjemmeside og er enormt dygtig med en computer. Han laver elektronisk musik på konservatoriet i Århus og cykler altid rundt med en kendama klar i tasken."

"Thorkild er en dygtig mediemand og skaber og redigerer mange af vores billeder og film. Han kører bmx og er altid klar på at spille kendama i Kbh."

"Philip har base i København og har styr på papirerne i butikken. Han studerer erhvervsøkonomi og psykologi og har altid døren åben til en kop kaffe og en kendamasession på Vesterbro."

Fra Odense
Tilmeldt 1. Aug 14
Indlæg ialt: 402
Skrevet kl. 16:40
Hvor mange stjerner giver du? :

Tak for delingen. Spændende historie. :)

 

Fra København
Tilmeldt 23. Oct 14
Indlæg ialt: 21
Skrevet kl. 12:01
Hvor mange stjerner giver du? :

Intet problem, og vi lægger dagligt videoer her i denne tråd, så følg med! :) 

Side 1 ud af 1 (3 indlæg)
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere