på Amino

Statistik

Denne profil blev set 8 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Mille-Maj følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Mille-Maj anbefaler disse feeds
 
Profil

Mille-Maj 

Skibby
152  Indlæg
554  Point

Mille-Maj finder du også her:

   Min biografi

POPART og serigrafi undervisning i dejlige lyse lokaler i Skibby.

En anderledes skole, hvor ALLE kan skabe deres egen moderne kunst. Her behøver du ikke kunne slå en lige streg, for at kune skabbe noget rigtig fedt. Mal i dine farver og bliv undervist på dit niveau........holdundervisning, firmaevents, polterabents og tøsesjov, undervisningsforløb for skoler og institutioner, samt og week-end kurser. Og så en hel masse andet.....se mere på www.mille-maj.dk

Lidt om MIlle-Maj:

Billedkunstner med hang til det ambivalente. Mille-Maj er meget inspireret af street-art, graffiti og tags og finder det både fascinerende og dybt irriterende på samme tid. Men sat sammen i en anderledes kontekst, fascinerer og driver, tanken om det endelige resultat hende. Det, at der i kaosset, rent faktisk ligger en ide, en historie et udtryk og en dybere mening, er det som er kunst for Mille-Maj………og ikke mindst Mille-Maj's kunst.

 

Udover street-art, er hun også meget inspireret af tegneserier og tidens trends. For ikke at lave "tegneserie" billeder, har hun udviklet sin "egen" teknik, hvor hun laver en spraglet og gennemarbejdet baggrund, og derefter maler sine motiver op i laserende lag. Disse laserende lag, har en tendens til, at changere alt efter lys og skygger i rummet, hvor de hænger. Mille-Maj leger meget med materialer og medier, og finder det dybt fascinerende, hvad man egentlig kan med de forskellige farver, og malermedier.

Som kunstner er den Mille-Maj'ske verden ubegrænset og eksperimenterende. Hun udfordrer kosnstant sig selv. Det at "turde" tage chancer med materialerne og bevæge sig ud på ukendt grund, er i virkeligheden det der driver Mille-Maj, og det som styrer og styrker hendes konstante trang, til at udforske nye mulige og umulige ideer og metoder.

   Skæve facts om mig
Mille-Maj har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Mille-Maj's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere