på Amino

Statistik

Denne profil blev set 10 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

Ingen medlemmer er blevet tilføjet Weltström 's Amino Netværk
 

Virksomheder jeg følger

Weltström følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Weltström anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Weltström

Profil

Weltström 

Kolding
742  Indlæg
2.946  Point

Weltström finder du også her:

   Min biografi

Jeg er medstifter og direktør i firmaet Klubmodul ApS. Se mere på www.klubmodul.dk eller her: http://idan.dk/Nyheder/886portraetklubmodul.aspx hvor der er en artikel om os lavet af idrættens analyseinstitut.

Klubmodul er et komplet administrationsprogram for klubber og foreninger. Klubmodul henvender sig til alle typer foreninger. På nuværende tidspunkt er Klubmodul ApS inde i en voldsom vækst. Vi oplever en meget stor kundetilgang hvilket jo bare er fantastisk. Vi er klar over at det er fordi at vi laver et godt produkt og tilbyder en god service.

Det har også betydet at vi har måtte lægge lidt om i firmaet. Vi har ansat lidt flere folk og er nu 11 fuldtidsansatte og en lille håndfuld tilknyttede timeløns hjælpere. 

Mig selv? Jeg havde i lang tid web/seo firmaet Proseo ApS. Aktiviteterne er solgt, da klubmodul har vores fulde opmærksomhed. Jeg startede mit første firma i 87... Import og salg af sportstasker fra østen. Næste firma var i 90. Også med salg, denne gang til supermarkeder i købehavn og nordsjælland. Jeg var med til at starte en af de første større online hardware webshops op 98/99. Sidenhen er det blevet til flere IT relaterede firmaer og ansættelser. Altid med salg og markedsføring som den røde tråd og næsten altid med online delen ind over.. Er der ikke online ind over, så får vi det med på en eller anden måde.

Mvh

Jesper Weltström 

   Skæve facts om mig
Weltström har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Jakob Møller skrev: Muligheder for samarbejde
11-12-2009 11:25

Hej Jesper

Meget interessant projekt I har gang i med Klubmodul. Det er et koncept, som passer rigtig godt til foreningskulturen i Danmark. Og der er vel at mærke omkring 15.000 klubber alene i DK, så der er bestemt basis for at lave en god forretning...

Jeg vil gerne i kontakt med dig og drøfte mulighederne for et samarbejde. Jeg har nogle stærke kompetencer og en stor erfaring med idrætten i DK og i udlandet, som med fordel kunne bruges i denne sammenhæng!

Har du et tlf. nr. hvor jeg kan træffe dig? Du er også velkommen til at kontakte mig på nedenstående nr. Ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Jakob Møller

sportjob.dk

Tlf. 60 81 44 61

   Mine aktiviteter
Se mere