på Amino

Statistik

Denne profil blev set 28 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Fotograf Carsten Olsen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Fotograf Carsten Olsen anbefaler disse feeds
 
Profil

Fotograf Carsten Olsen 

50 år fra København Ø
519  Indlæg
2.235  Point

Fotograf Carsten Olsen finder du også her:

   Min biografi

 Jeg er født i 1973 og opvokset i en lille landsby på Sydfyn. Allerede i skoletiden elskede jeg at fotografere, og i en periode havde jeg også adgang til et gammeldags sort/hvid mørkekammer, hvor jeg lærte en hel masse om film og fremkaldelse. Det er viden, som jeg den dag i dag nyder godt af, selvom alt foregår digitalt.

Jeg er uddannet ingeniør, hvilket har været en god ballast i forbindelse med de tekniske aspekter af fotograferingen. Fundamentet til den kreative kunnen blev lagt i studietiden, hvor min kæreste — nuværende kone — studerede på musikkonservatoriet og jeg selv kom mmeget i det kreative musiker-miljø. Det var dog først i 2004, hvor jeg skiftede mit gamle film-spejlreflekskamera ud med et digitalt et af slagsen, at hobbyen for alvor tog fart. Udover selve fotograferingen kastede jeg mig også over efterbehandlingern af billederne. Den bruger jeg til at få det bedste frem i mine billeder, men samtidig bevare et naturligt udseende.

At kunne tage gode billeder og lave god efterbehandling er langt fra det eneste, der kræves, for at kunne varetage en foto-opgave. De "projektmæssige" aspekter er mindst lige så vigtige. Her kan jeg trække på mange års erfaring fra mit job som ingeniør. Jeg er vandt til at aflevere opgaver til den aftalte tid, have kontakt med kunder og ikke mindst afdække kunders ønsker, så du som kunde får det bedst mulige resultat indenfor de givne rammer. Dertil kommer evnen til at levere varen, selvom ting går galt, udstyret svigter eller vejret er lige modsat af det forventede. Kort sagt: en professionel indgangsvinkel til enhver foto-opgave, hvilket giver stor sikkerhed for, at billederne bliver gode.

   Skæve facts om mig
Fotograf Carsten Olsen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Fotograf Carsten Olsen's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere