på Amino

Statistik

Denne profil blev set 8 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

alexanderspliid følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

alexanderspliid anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra alexanderspliid

Profil

alexanderspliid 

31 år fra Odense
69  Indlæg
433  Point

alexanderspliid finder du også her:

   Min biografi

Partner og leder af branding-afdeling i Signifly ApS:

Ung kreativ tænker fra København. Ekspert i at skabe fulde brandidentiteter, kreative logoer, flotte hjemmesider og frække user interfaces. Arbejder til dagligt hos Signifly ApS, som jeg co-foundede i 2010. Vi arbejder både med internationale og danske klienter, og kan løse en lang række opgaver, indenfor branding, web og medieproduktion. Mit arbejde er at finde i flere internationale anerkendte bøger og magasiner om logodesign og branding, og jeg er en sucker for pixel perfektion, eye-candy, minimalisme og flot typografi!


Kompetencer:

Jeg designer logoer, opbygger brand-identiteter, kreere unikke webdesigns, og ved hvordan en webshop skal se ud! Desuden kan jeg klare det meste indenfor den grafiske verden f.eks. Typografi, print, Applikationer, ikoner, user interfaces og meget meget mere. Jeg er altid frisk på en opgave, eller kender en som kan løse den. Så tøv ikke med at smide mig en mail. as@signifly.com


Tidligere og nuværende ansættelser

Jeg har i mange år arbejdet som freelancer, og drevet min forretning selv. i 2010 startede jeg sammen med mine 2 partnere, mediebureauet Signifly. Vi bestræber os på at finde de bedste kreative unge mediefreaks indenfor branding, web og medie. Vi løser opgaver for et væld af kunder, som værdsætter et friskt men professionelt take på deres forretning.


Referencer/Portfolio (Links til løste opgaver/Portfolio)

http://www.alexanderspliid.com

http://www.dribbble.com/alexanderspliid

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i alexanderspliid's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere