på Amino

Statistik

Denne profil blev set 7 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Rune Svenninggaard følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Rune Svenninggaard anbefaler disse feeds
 
Profil

Rune Svenninggaard 

Højslev
129  Indlæg
550  Point

Rune Svenninggaard finder du også her:

   Min biografi

Jeg er 29 år. officer i forsvaret og startede min egen online sko og tøj butik op i 2012, solgt i 2014. Har altid været lidt af en nørd til IT og interessen for at skabe omsætning, via online universet har altid haft min store interesse.

I 2014 har jeg startet Online Marketing virksomheden www.lethers.dk , hvor jeg hjælper mindre og mellemstore virksomheder frem i søgemaskinerne, rådgiver og giver vejledning i forhold til konverteringsoptimering og generelt tips og tricks til øget salg.

Jeg har som freelancer efterhånden hjulpet en god stak virksomheder med at sælge mere og opnå øget trafik til deres hjemmeside.

   Nyheder
   Gæstebog
louisee skrev: Lækker shop :)
01-04-2013 18:01
Var lige inde på din shop for at kigge lidt rundt. Jeg overvejer at starte min egen og så, at du havde kommenteret på magento/prestashop debatten og så skulle jeg lige se hvilken slags jeg bedst kunne lide og presta falder klart bedst i min smag hvad udseende og brugervenlighed for kunden angår! :) hvor er det DEJLIGT nemt at shoppe på din side! :D nu skulle jeg så ikke lige have noget idag (kommer klart igen en anden dag nu da jeg ved at den findes) men så at der var nogle ret lækre boots og var lige ved at købe dem med din paypal-løsning ELSKER paypal for det er SÅ nemt! Der er desværre bare ikke så mange der tilbyder det. Giver det mange fejlkøb fordi det er så nemt? Altså ebay bruger det jo udelukkende og man kan jo godt nå at fortryde hvis man ikke er færdig med at shoppe f.eks. Nå, men det var bare lige det jeg ville sige :) ha' en god dag :) Louise
   Mine aktiviteter
Se mere