på Amino

Statistik

Denne profil blev set 19 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

 

Gode Feeds

 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Morten / Ristretto ApS

Morten / Ristretto ApS 

Charlottenlund
74  Indlæg
310  Point

Morten / Ristretto ApS finder du også her:

   Min biografi

Ristretto ApS (tidl. OCEAN eCommerce) blev etableret i starten af 2010 med henblik på at udvikle og drive et antal specialiserede webshops. 

Tilbage i 2012 lancerede vi DomoTech.dk, som er en specialshop med salg af juicere/saftpressere og den svenske søstershop Safter.se.

I 2015 lancerede vi Senior24.dk, som sælger hjælpemidler til seniorer. Senior24.dk har også en svensk søstershop, som hedder Senior24.se.

I april 2019 kom det seneste skud på stammen, som er SeniorFlex.dk, som til forskel fra vores øvrige projekter er et rent udlejningskoncept, idet SeniorFlex.dk tilbyder udlejning af hjælpemidler til seniorer, eksempelvis udlejning af rollatorer.

Under overskriften: Leje af hjælpemidler gjort nemt og risikofrit …. hvorfor købe en rollator, når du kan leje den ? Slip for at købe - Lej nu uden depositum og bindingsperiode. Har vi lanceret en løsning, hvor vi har forsøgt at gøre det ligeså nemt, friktionsfrit og intuitivt at leje, som det er at købe et produkt, samtidig med at vi har førsøgt at eliminere den oplevede traditionelle risiko ved udlejning ved at fjerne 'benspænd' som depositum, forudbetalt leje, bindingsperiode og øvrige gebyrer.

På SeniorFlex.dk lejer man et hjælpemiddel til en fast månedlig ydelse, og kan når som helst opsige aftalen med en måneds varsel.

For at lave lidt buzz omkring de kommercielle aktiviteter, så skriver jeg også lidt på mine to blogs Slowjuiceren.dk og Rollatoren.dk.

I slutningen af 2010 udvidede vi aktiviteterne med et rådgivningskoncept omkring Grundlæggende Kommerciel Optimering af eHandels virksomheder, det kan du læse mere om på WebBiz.dk

Kig gerne forbi, og lad mig høre fra dig, hvis det er noget der kunne have interesse .....

Venlig hilsen
Ristretto ApS

Morten Mortensen

   Skæve facts om mig
Morten / Ristretto ApS har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
  • 26-06-2011
  • Netværk søges - eHandel Nordsjælland !!!

    Jeg søger kontatk med andre ambitiøse e-iværksættere i det nordlige København og Nordsjælland, som kan danne grundlag for erfaringsudveksling indenfor eHandel.

    Målet er at etablere et netværk af professionelle eHandlere med komplementære kvalifikationer, eksempelvis programmører, udviklere, forretningsudviklere og købmænd, som ideelt set kan indgå partnerskab omkring udvikling af fælles eHandels projekter og/eller indgå i etablering af et 'kontorfællesskab'

    Send en PM eller skriv i min Gæstebog. 

    Jeg glæder mig til at høre fra dig. Vh. Morten

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Morten / Ristretto ApS's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere