på Amino

Statistik

Denne profil blev set 11 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

SørenLarsen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 
Profil

SørenLarsen 

11 år fra Tarm
256  Indlæg
1.077  Point

SørenLarsen finder du også her:

   Min biografi

Partner og direktør i Inmobile.dk - iværksættervirksomhed med 8 år på bagen

Mit mål med Inmobile er at skabe et bedre grundlag for kommunikation mellem store såvel som små virksomheder og deres kunder. Det gør vi med en SMS gateway, som gør SMS-kommunikationen fra virksomhed-til-kunde og omvendt både simpel og overskuelig i en hektisk hverdag, hvor aftaler let kan blive glemt og kommunikationen med kunderne måske ofte bliver nedprioriteret.

Faktisk opstod idéen til Inmobile, da jeg selv, for 8 år siden, missede en tandlægetid - simpelthen fordi jeg havde glemt alt om det ellers fine lille postkort fra min tandlæge, som jeg havde modtaget flere uger i forvejen og som derfor lå godt gemt i bunden af en stak tilbudsaviser og kuverter på køkkenbordet.

SMS’er = færre glemte aftaler og flere trofaste kunder

Mere end 98% af alle SMS’er der sendes, de åbnes af modtageren inden for kort tid! Det gør mobilen til det oplagte medie, når man som virksomhed skal kommunikere med sine kunder. Med noget så simpelt som en SMS, kan man slippe for at spilde tid og resurser på at planlægge kundemøder, som kunderne glemmer at møde op til - og kunderne slipper for at holde styr på mødeindkaldelser i papirform.

Udover at bruge SMS som en kommunikationskanal til service-meddelelser, så kan du også udnytte kanalen til at sende tilbud til dine kunder med vores sms kundeklub. Her er SMS’en et genialt middel til at kommunikere særlige budskaber og eksklusive tilbud ud til dine kunder og på sigt opbygge en solid database af trofaste kunder.

Sikker og simpel dataudveksling

Som direktør hos Inmobile ligger det mig altid på sinde at kunne tilbyde vores kunder de bedste, mest brugervenlige og sikre løsninger til SMS-kommunikation. Vores API er både simpel og intuitiv, så det uden problemer kan integreres med vores kunders systemer. Via API’en kan du afsende SMS’er til mere end 150 lande og modtage SMS’er fra mobilbrugerne.

Den skarpeste service på markedet

Min mission og mit mål med Inmobile er, at vores kunder skal opleve at SMS-kommunikation gør en mærkbar forskel for deres virksomheder - uanset hvad de sælger og hvordan de arbejder. Derfor er vi altid tilgængelige for vores kunder, så vi hurtigt kan besvare spørgsmål, løse eventuelle problemer og generelt yde den skarpeste service på markedet.

   Skæve facts om mig
SørenLarsen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Patrick skrev: SMS
20-10-2009 18:09

Hej Søren.

Jeg skal til at lave en Pointsystem side, hvor jeg også skal bruge en sms gateaway.

Det skal være sådan, at folk skriver deres mobilnummer, der sendes en genereret kode til dem som de så indtaster på siden, og så er deres nummer blevet registeret og accepteret som værende deres.

Samtidig skal jeg så kunne sende disse brugere, der har gjort det nyhedsbreve pr. sms

Alle tingene kræver selvfølgelig min sides navn som afsender.

Til at starte med snakker vi ikke mange beskeder om ugen.. Men håber da at med god markedsføring kan min side blive stor, og der skal til at sendes flere aktiverings koder og nyhedsbreve ud om ugen.


Hvad koster sådan en løsning hos jer?

Mvh. 

Patrick Barkowski

   Mine aktiviteter
Se mere