på Amino

Statistik

Denne profil blev set 9 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

 

Gode Feeds

Nicklas Wesche anbefaler disse feeds
 

Nicklas Wesche 

31 år fra Mern
144  Indlæg
655  Point

Nicklas Wesche finder du også her:

   Min biografi

Om mig:
Programmering og hjemmesider har fyldt en hel del i mit liv, og som 15-årig blev jeg ansat som junior developer i netMedia i Præstø - en lille virksomhed der primært udviklede SharePoint løsninger. Programmering er efterfølgende blevet lagt lidt på hylden, men det er stadig noget der har min interesse.

Jeg har igennem mit relativt korte liv prøvet lidt forskelligt inden for uddannelsessektoren. Jeg gik på efterskole i 10. klasse - et år jeg aldrig nogensinde ville have været foruden. Jeg udviklede mig helt vildt. Jeg lærte en hel masse om mennesker, og jeg fik et helt andet syn på mennesker. Et efterskoleophold er efter min bedste overbevisning en investering i ens barns fremtid - og det burde ingen børn være foruden.

Efter efterskole startede jeg på Næstved Tekniske Gymnasium (HTX) - det faldt ikke i min smag. Jeg startede på Næstved Gymnasium (STX) istedet, men druknede i meningsløs undervisning og afleveringer. Jeg droppede ud i maj 2009, efter at have gået der i 5 måneder.

Jeg har efterfølgende arbejdet som telefonsælger i 1½ år, hvor jeg solgte medlemskaber af Forbrugerrådet. Jeg har også arbejdet som face-to-face sælger, men jeg mistede desværre tiltroen til produktet, og så er det svært at sælge.

Om bar-udlejning.dk:
I januar 2011 startede jeg sammen med en efterskolekammerat bar-udlejning.dk, hvor vi udlejer bartendere til private og virksomheder. Derudover udlejer vi også en mobilbar, barudstyr, glas og meget andet. Det startede som et hobbyprojekt hvor målet egentligt ikke var at tjene penge - vi gjorde det egentligt mest for at få erfaring med regnskab, moms, skat m.m., og fordi vi synes det er spændende. Idag, et år efter, er virksomheden vokset meget mere end vi havde forventet. Vi har haft gode referencer (Dansk Energi, Danske Bank, Avita, Løve Apoteket samt en masse private kunder ej at forglemme), som har været med til at styrke vores virksomheds brand.

I 2012 sker der mange nye spændende ting. Vi skal have lavet ny hjemmeside, nyt logo, ny grafisk linje. Vi skal have intensiveret vores markedsføring, og vi skal arbejde meget mere med SEO. Vi skal starte en videoblog, og vi skal have taget en masse billeder til hjemmesiden - både portrætter og produktbilleder.


Det var lidt om mig - nu er det din tur! Jeg er altid på udkig efter at udvide mit netværk, så har du noget du mener jeg kunne være behjælpelig med hører jeg gerne fra dig :o)

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
Januar 2011 - bar-udlejning.dk - Udlejning af bartendere, barudstyr og en masse andet.

Hvad er den mærkeligste ting du har på dit kontor?
Kontor og hus flyder lidt sammen - så der er mange mærkelige ting.

Hvem ville du ønske du var venner med på Facebook?
Personen er højest sandsynligt kun ét klik væk, så hvis jeg ville være ven med ham/hende var jeg det sandsynligvis allerede.

Hvilken forretningside ville du gerne have fundet på?
Kuglepennen

Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
Så var jeg en sæson på ski i Frankrig - og jeg skulle ikke arbejde dernede.

Hvis du var diktator, hvad ville du ændre?
Helt sikkert fjerne licensen til Danmarks Radio.

Hvad er din Passion/Hobby?
Musik.

Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?
Bliv ved. Penge er det mindste du kan miste..

Hvad er det dummeste du har gjort?
Jeg har gjort mange dumme ting.

Hvad er din yndlingsfilm?
Hm. Enemy Of The State måske, men jeg er ikke sikker.

Hvordan slapper du bedst af?
Amino + Coca Cola

   Nyheder
   Gæstebog
Rasmus Dahl - Bar-udlejning.dk skrev: Gratis viden
22-01-2012 18:56

- http://www.saxo.com/dk/boeger/e-boeger/gratis-e-boeger?kb=1&gclid=COnE2YKa5K0CFYZN3god9153Hw

   Mine aktiviteter
Se mere