på Amino

Statistik

Denne profil blev set 6 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Martin Olsen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Martin Olsen anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Martin Olsen

Profil

Martin Olsen 

50 år fra Rask Mølle
339  Indlæg
1.249  Point

Martin Olsen finder du også her:

   Min biografi

Hej læser,

Tak fordi du læser min profil. Mit navn er Martin Olsen, jeg er uddannet Cand.Merc. og ejer en egen webshop www.legehjulet.dk hvor jeg arbejder på fuld tid.

Jeg bruger meget tid herinde på Amino, fordi jeg elsker at læse om andre ligesindede som har succes med at skabe deres små forretninger.


/Martin

   Skæve facts om mig
Martin Olsen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
 • 29-07-2019
 • Nu skal voksne ud på løbehjul

  Vi har fået lavet nogle mega fede løbehjul. NEJ ikke el løbehjul, for de voksne skal altså have noget motion. Så det er løbehjul med store hjul, som er lette at folde sammen og bære over skulderen. RASK løbehjul, som de hedder, har 200 mm store hjul. Det er så tilpas store hjul, at du med få kræfter kan skubbe dig fremad.

  Se dem her

 • 28-10-2015
 • Hjælp til løbehjulet?

  Julen står for døren, derfor har vi forfattet en KÆMPE artikel som indeholder alle tænkelig spørgsmål, fra kunderne, til og omkrig:

  - valg af løbehjul

  - "bullshit" ord om løbehjul

  - forskellen på løbehjul


  Vi synes det har været vigtigt at sammenfatte ALLE elementer man kan finde på at spørge til - derfor er artiklen blevet enormt lang.


  En klog mand sagde til mig engang. Stiller dine kunder de samme spørgsmål flere gange og du svarer det samme - så skriv det ned så de kan læse det selv. Det er hermed gjort.


  Samtidig er det lidt en test om kunderne kan LIDE at informationerne er samlet i EN artikel - fremfor mange små med krydslinks imellem.

 • 10-08-2015
 • Skole Start - med Løbehjul og rulleskøjter

  Så er det blevet FØRSTE skoledag og det har idag betyder at alle vores søder unger er sprunget op af sengene for at komme i skole for første gang. Spændte over alle de nye udfordringer der venter dem forude.


  Som Legetøjs butik har vi mærket interessen stige hen mod skolestart. og vi ved pr definition at de næste par dage også bliver hektiske. For nu ser børnene på hvad hinanden har med af GEAR - og MOR MOR ..jeg vil også have ... vi kender den jo fra os selv.

  Et par bud på hvad som hitter.


  Det fede Sorte Dragon løbehjul har været en af sommerens helt store. Drager er farlige og seje. Men udover det, så er løbehjulet LET og STÆRK + det er sejt. Men det er jo hellere ikke så dyrt - se det her

  Black Dragon Trick Løbehjul Sort

   

  Rulleskøjter skal kunne DET HELE. De skal nemlig gerne være både side by side, inline og TRI skøjter - og det er disse 3i1

  http://www.legehjulet.dk/index.php?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=3i1&submit_search=


  Det er jo ganske smart når børnenes fødder vokser så voldsomt som de nu gør. Men prisen er også helt perfekt med sine 375 kr.


  Det er skønt for ungerne at komme ud og brænde en masse krudt af i frikvarteret eller i SFO efter skole - og her er ovenstående gode bud på aktiv leg.

 • 21-11-2013
 • Gør Magnetlegetøj Børn Klogere?

  Jeg har gået lidt imod vores koncept ved at tage Magformers Magnetlegetøj ind i sortimentet. Det skal jo ellers være noget med HJUL på. Men tænkte den nok går - når det er noget som egner sig til H-jul  :-)

  Her forklarer jeg lidt nærmere om Magformers for der er jo ingen tvivl om at kreative børn bliver klogere. og de kan vi jo gode lide. Specielt når vi lever i et videnstungt samfund. 

 • 05-03-2013
 • Hvordan Får Vi Tyndere Børn

  Lige nu går jeg utrolig meget op i hvordan vi får slanket vores børn. Det er bekymrende, at de bevæger sig for lidt og sidder mange timer hver dag med ipad ....mens deres små kroppe buler ud.


  Det er nok også derfor jeg bliver utrolig glad over at vide, at det jeg beskæftiger med mig - nemlig at sælge legetøj på hjul ...har en direkte påvirkning på at få børnene til at dyrke motion.

  Er du ikke enig?

  Du kan jo starte med at sende dine unger ud på rulleskøjter. Bliver de bidt af det - så kører det.

   Gæstebog
Ib Abildgaard, RÅD & MAL skrev: Tillykke med fødselsdagen i dag !!!
30-10-2014 06:31

Venlig hilsen

Ib Abildgaard

Råd & Mal

www.raad-mal.dk

   Mine aktiviteter
Se mere