Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Legehjulet Løbecykler i TRÆ er på vej IN igen

Løbecykler i TRÆ er på vej IN igen

2,424 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
10 September 2015

Tiderne skifter konstant. Vi har været igennem en lav konjunktur hvor alle nøje har overvejet hvad pengene skulle bruges på. Her er truffet de sikre valg. Efter enhver lavkonjunktur kommer høj konjunktur - og den er på vej.

Fra PUKY til Toyz

PUKY´s cykler har altid været en kæmpe hit. Ikke mærkeligt fordi PUKY er markedsledende i Danmark og er inde hos de fleste institutioner, kendte for "den lave indstigningshøjde". Et godt udstillingsvindue til forældrene.

Men PUKY laver ikke træ løbecykler. Det har givet plads til andre leverandører med lækre cykler, herunder Toyz.

Der efterspørges fortsat comfort og lækkert design. IKKE bare billige træ løbecykler. Det er nok også årsagen til disse flotte ZAP løbecykler hurtigt har fået en plads på markedet med disse egenskaber:

- Luft dæk

- Justerbart sæde

- Sikkerhedshåndtag med godt grip

- Fair pris

Tag lige et kik på dem her:

ZAP serien rummer disse 4 flotte farver. Mønstret er unikt og virkelig en fryd for øjet.

Det er især i lejlighederne hvor cyklerne af træ vinder inpas. Jeg tror det hænger sammen med tanken om økologi = træ eller at træ cykler ikke sviner så meget som metal cykler? Ihvertfald er disse cykler lydløse når de triller hen over gulvet på deres luft dæk. Det er jeg sikker på underboen synes er en kæmpe fordel :-)

2 gode råd om køb af træ løbecykler

Ikke alle træ løbecykler i Danmark er lige gode. Prøv at vær kritisk når du sammenligner priser og produkter. Der findes varer derude som feks antydes at være med lufthjul. Men hvis du IKKE kan se ventilen på billedet - så er hjulet massivt. Hvis det feks er af plastik, så  larmer det når man kører hen over småsten. Hvis dækkene ser "blanke ud" - så er det hård plast (de larmer mest). De er nemlig hule indvendig. Det giver derfor genlyd når man rulle over sten og grus. Hjulene kan også være af EVA skum - som er blødt gummi. De larmer ikke nødvendigvis. De er ofte matte i farven.

Lufthjulene har den kæmpe fordel, at de flyver hen over ujævnheder. Det gør børnene lettere kommer frem - selvom de ikke helt har styr på bevægelserne. De oplever derfor større glæde, fordi de ikke skal mase på for at bevæge sig.

Når jeg nævner håndtagene, er det fordi der findes løbecykler med håndtag som ikke har disse stopgreb for enden af håndtaget. Altså kan barnets hånd lettere slippe grebet når de kører. Derfor skal du gå efter dem hvor der er sikkerhedsgreb.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Martin skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere