på Amino

Statistik

Denne profil blev set 6 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Glenn følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Glenn anbefaler disse feeds
 
Profil

Glenn 

8  Indlæg
43  Point

Glenn finder du også her:

   Min biografi

Allerede da jeg var 12år begyndte jeg at programmere computere (ville gerne tidligere, men der fandtes de ikke :-) ), og har siden da interesseret mig brændende for komplekse tekniske løsninger.
Jeg har arbejdet primært som System Administrator og System Konsulent, med drift af IT infrastruktur, servere, netværk og sikkerhed, og løst tekniske udfordringer for virksomheder i Danmark, og Syd-Amerika, Asien og Afrika.

Men som årene er gået er jeg blevet mere og mere fokuseret på at  leve som jeg virkelig ønsker, at udleve min drøm. Jeg brænder for frihed, frihed til at gøre det jeg inderst inde brænder for. Derfor arbejder jeg fokuseret på det som bringer mig glæde og det jeg drømmer om.

Jeg forsøger så vidt muligt at arbejde i et miljø der inspirerer mig, med mennesker der inspirerer mig. Om det er ved stranden under palmerne, eller på en cafe, bare det bringer mig glæde og får mig til at performe bedre.
I denne proces har personlig udvikling været en bærende kraft, med stor inspiration fra bl.a. Anothony Robbins. Jeg arbejder meget med målsætninger og personlige strategier, ligesom meditation er noget jeg ynder at praktisere.

I de projekter jeg involverer mig i, forsøger jeg at bruge både min tekniske kompetence, min kreativitet, min glæde og min livserfaring. Jeg nægter at bruge mere tid på ting som ikke gør mig glad.

Et af mine mål er at blive økonomisk uafhængig. Er bl.a. begyndt at kigge på ejendomsinvestering for at lære om det.

Pt arbejder jeg på flere projekter, bl.a. et super spændende iværksætter event hvor vi forsøger at skabe et fantastisk miljø der kan booste Danske iværksætteres egne projekter og drømme. Se mere om projektet her: www.bizzcamp.dk

For to år siden sad jeg på et kursus i Danmark hvor vi blev bedt om at beskrive hvordan vi ønskede at se os selv nogle år frem i tiden. Jeg sagde at jeg ville bo i Thailand, arbejde når jeg har lyst, med det jeg har lyst til, og være økonomisk uafhængig. Der blev grinet hånligt og nedladende. Men, jeg er næsten i mål og et levende bevis på at man kan hvad man sætter sig for.

Har du lyst til at diskutere holdning, projekter eller bare høre mere om BizzCamp projektet, er du meget velkommen til at kontakte mig.

 

   Skæve facts om mig
Glenn har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Glenn's Gæstebog