på Amino

Statistik

Denne profil blev set 9 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Anne L. Andersen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Anne L. Andersen anbefaler disse feeds
 
Profil

Anne L. Andersen 

Kgs. Lyngby
7  Indlæg
48  Point   Min biografi

Hvad der ikke slår mig ihjel gør mig stærkere! Dette har jeg fået bekræftet mere end end gang. 

Jeg har forsøgt at gøre karrierer inden for diverse "sikre" brancher. Men har langt om længe lært, at hvis jeg skal opnå succes og lykke i mit liv, så skal jeg holde mig til det jeg er bedst til og som jeg naturligt brænder for. Også selvom det er svært og at jeg med sikkerhed vil møde store udfordringer og modstand på min vej. Men, jeg har ikke råd til ikke at gøre det, på livskvalitets-kontoen. 

Mine forcer er mine kreative evner og tankemønstre, kombineret med god gammeldags snusfornuft og sans for detaljer. Jeg har bibehold min barnlige forundring over verdenen, hvilket betyder at jeg er i stand til vurdere alt jeg ser og oplever fordomsfrit og danne mig et overblik. Hvorefter jeg slet ikke er i stand til, ikke at tænke optimering, helt ned til den mindste detalje. Jeg er uhelbredelig perfektionist.

Jeg er ikke bange for hårdt arbejde, hvis bare det jeg laver er interessant minimum halvdelen af tiden. Tillgengæld har jeg lært at, når noget er kedeligt, så er det ofte kun fordi at det er svært. Når jeg så har lært det, er det en tilfredsstillelse der langt overgår fornøjelsen ved at forsætte i samme rille, som altid.

Jeg vil gerne være selvstændig, da det efter min vurdering er det, der går bedst i spænd med mine drømme og det menneske jeg er, på godt og ondt.

De næste par år har jeg afsat til at dygtiggøre mig, samle erfaringer, videre udvikle min forretningside og samle kapital. Derved, vil jeg være godt klædt på til at starte op for alvor. Jeg leger med tanken om at tage et iværksætter kursus og et kursus i indretnings arkitektur. Måske et kursus i at lave og opretholde en hjemmeside, da jeg mener at et firmas hjemmeside/ansigt, har stor betydning for succesraten. Jeg skal til at undersøge hvilke kurser der er relevante og hvilke af de relevante, der er af høj kvalitet.

Jeg mener at min chance for succes er størst hvis jeg tænker stort fra starten og deler opgaven op i mindre, sammenhængene bider efterfølgene. Hvis jeg tænker stort, men kun når halvvejs. Da tror jeg stadig, at jeg vil nå længere, end hvis jeg lader mig nøje og begrænse til hvad der umiddelbart synes muligt. For at bibeholde gejsten, betyder det meget for mig at omgås optimister, da "lyseslukkere" dræner mig for den energi der fodre min kreativitet.

Jeg ønsker at være en del af Amino, da jeg har brug for sparring, som led i at nå mit mål. Jeg kunne endog håbe at finde en samarbejdspartner eller flere, som har kvaliteter modsvarene mine. Hvis jeg sætter mig for det, er der ikke det som jeg ikke kan lære selv, men to hjerner arbejder bedre end een, og der er stadig rigtig mange ting i forbindelse med at starte virksomhed og drive den, som jeg ikke har nok viden om eller brænder tilstrækkeligt for, til at gøre det godt. Derfor håber jeg ar finde en der brænder for og er god til alt det jeg ikke selv kan tilstrækkeligt. F.eks. regnskab, hjemmeside og markedsføring. Jeg søger en partner og/eller en mentor, til at hjælpe mig igang. I første omgang til hvordan jeg bedst muligt udnytter de næste to år med forberedelse. 

Jeg glæder mig til at sparre med dig.

Mvh Anne

   Skæve facts om mig

Hvis du var diktator, hvad ville du ændre?
Hvis jeg var diktator, vil jeg indfører demokrati. Men, gøre det til et lovkrav at, sætte sig ind i politik, tage stilling og til at stemme, ved folketingsvalg. Såfremt at man vil være en del af samfundet.

Hvad er din Passion/Hobby?
At udøve kunst. Jeg syr, tegner, kokkererer og skriver poesi. Og så elsker jeg at fordybe mig i en god bog. Jeg nyder, når min kunst har en dybere mening og ikke kun ser pænt ud, det må hellere være grimt, men have en dybere mening! Det jeg elsker ved det kreative, er ikke det færdige resultat, men forløbet hvor jeg studerer, analyserer og producerer. Med andre ord jeg elsker "at nørde". I min termorlogi er "nørder" mennesker med passion i livet, det modsatte må være, at være overfladisk. Jeg har 1000 interesser, men de kreative, er dem der fylder mest. Men det er ikke nok for mig at følge en færdig opskrift på origami fra hobby-biksen. Jeg fortrækker at lave alt fra bunden, bruge glemte teknikker på nye måder, kombinerer materialer, der ikke før er set kombineret osv. I det hele taget er jeg rigtig dårlig til at gøre noget halvt, det har så den konsekvens at ikke alt bliver færdigt, før jeg får en ny god ide.

Hvad er dit yndlingsmotto?
Jeg har altid ret! For, hvis jeg ikke mente at jeg havde ret, vil jeg mene noget andet. Jeg forbeholder mig dog retten til at ændre mening.

Hvordan slapper du bedst af?
Jeg har det bedst, når jeg er dybt optaget af en af mine mange kreative ideer.

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Anne L. Andersen's Gæstebog