Amino Ekspertblog

Ekspertblogger på Amino om marketing og grafisk design.

Kontakt mig

 
 
 
 

RSS Feed

Loading...

Eksperter om Markedsføring og Grafisk Design


Få besked når Sarah fra Vissuel skriver


Generisk indhold


Om Sarah fra Vissuel

Jeg hedder Sarah Møller Pedersen. Jeg er grafiker og marketingnørd og står bag brandet Sarah fra Vissuel.

Her hjælper jeg selvstændige med at bygge og vedligeholde den visuelle del af deres brand. Det gør jeg blandt andet ved at jeg underviser og designer i Canva. Så du som selvstændig selv kan lave den dagligdags markedsføring fx. på de sociale medier.

Jeg tror på, at det er super vigtigt for selvstændige og iværksættere at kunne rykke enormt hurtigt på en ide. Det nytter derfor i min verden ikke noget at du skal vente i et par dage eller uger, før din grafiker har tid til at hjælpe dig med, at sætte et enkelt billede op til fx et opslag på LinkedIn eller Instagram.


Derfor er jeg så glad for, at der er blevet udviklet onlineværktøjer som fx Canva.com. Canva er en designplatform, som er enormt intuitiv at bruge og nem at designe grafikker til sociale medier og andre digitale platforme. 


Jeg har arbejdet som grafiker og marketingnørd i over 10 år. Jeg har 16 års erfaring med at designe grafik og få den slags til at spille superlækkert på forskellige projekter. Og allerede som barn elskede jeg det her med at lege med farverne og sætte farver sammen på nye måder.


Jeg suger til mig af ny viden via podcasts og onlinekurser fra guruer på hver deres område. 
Den erfaring og viden - både livserfaring og arbejdserfaring - trækker jeg selvfølgelig på i min hverdag, både når jeg designer, underviser og rådgiver selvstændige og iværksættere.


Rent privat bor jeg i Skanderborg med min mand og mine 2 børn. Jeg er nørdet på flere områder, fx har jeg set og læst Harry Potter flere gange end jeg har lyst til at sige højt. Herudover har jeg over 20 års erfaring som korsanger i rygsækken og tjente mine egne penge på min hobby fra jeg var 11 år gammel.  

Find mig her: 


Seneste kommentarer