på Amino
Spørgsmål: Hvad er det bedste du har gjort for din virksomhed det seneste år?

Skære ind til benet og finde den oprindelige kerne - og skære alle andre grene af stammen!

40

Jeg tog den beslutning at vi droppede helt at have med consumer-markedet at gøre. Alt for meget bøvl og tidsspild på f.eks. at trykke en enkelt t-shirt til fru. Jensen som så efter tryk ombestemte sig omkring farve eller tekst. Vi bruge alt for meget tid på at tjene praktisk talt intet på bundlinien.

30

Skrabet en del unødvendige produkter af listen og fokuseret på at rette vores ekspertise mod produktion og udvikling af Web Tv løsninger, som ER vores speciale, og har været det siden 2000. Biprodukter havde gennem årene sneget sig ind, men de er nu luget væk.

30

At få flere af vores services (Amino) gjort mere færdige, i stedet for at lave nye.

30

Sprunget ud i det for fulde smadder.

30

Kæresten og jeg har købt et dejligt hus i Brørup, hvor jeg i den ene del af huset kan opfylde min drøm om et portrætstudie derhjemme, fyldt med hyggelig atmosfærde inde blandt de smukke sorte smedejernsskilte. Krummelurer og hjemlig hygge tror jeg er vejen frem for at fange privatkunderne ;)

20

Hmm - der er jo mange tting -det bedste er klart at jeg tog springet som selvstændig, og har turde at være ærlig overfor mig selv, om hvad jeg rigtig gerne vil arbejde med - og nu gør jeg det - det er for vildt.

20

At tage et stort, komplekst, besværligt og dyrt shoot om gratis for en klient, fordi jeg var utilfreds med resultatet af det oprindelige shoot. Mit ry har aldrig været bedre.

20

Fået vores danske applikation ind på et review site, der gjorde vi pt. ligger nummer 1 i Entertainment og har lagt nummer 3 i Top Paid (i den danske appstore)

20

At markedsføre mig mere målrettet - at opsøge de kunder jeg vil have frem for bare at tage hvad der ny kommer dumpende.

20

At lukke... Der var bare ikke nok penge i at drive forretningen... Ærgerligt at skulle erkende, men ikke desto mindre sandt!

20

Reduceret min åbningstid i min fysiske butik og koncentreret mig mere om engros leddet og webshoppen.

20

ansat en håndfuld trofaste og seriøse medarbejdere - der vil mit firma det samme som jeg selv.

20

Taget springet fuldt ud, og ikke have virksomheden samtidigt med 40 timers arbejdsuge.

20

Startet forefra, sorteret alt ikke rentabelt fra, målrette den til økonomi.

20

Holdt mig til planen!

20

Om morgen, hovedet hvilende på mine krydset arme, ligger på ryggen. Her slapper jeg bedst af, får de bedste og mest kreative tanker her, kan ligger der i timer hvis der er tid... Solen brager ind af vinduerne! En ny dag venter. Tankerne danser omkring mig...

10

Det bedste, jeg har gjort for min virksomhed i det seneste år var formentlig, at installere videoovervågning. Der har ikke været kriminalitet siden. Den har endvidere været afgørende dokumentation i andre henseender.

10

Skabt en effektiv internet markedsføring på flere forskellige planer, der har gjort at de nuværende ejere af min "gamle" håndværksvirksomhed har konstant stigende efterspørgsel og ordretilgang.

10

Fokus på de områder der giver værdi, og lægge nogle af de projektor på hylden, som sænker hastigheden på de projektor der giver mere værdi.

10

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste