på Amino

Statistik

Denne profil blev set 11 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Fotograf Andreas Bergmann Steen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 
Profil

Fotograf Andreas Bergmann Steen 

København
0  Indlæg
0  Point

Fotograf Andreas Bergmann Steen finder du også her:

   Min biografi

Med et kamera

Som fotograf er jeg resultatet af en opvækst i en svimlende malstrøm af hippier, malere, aktivister, scenekunstnere, tosser og en mere eller mindre uendelig mængde respekt og kærlighed for kreativitet og gå på mod. Jeg er blevet indoktrineret med en delikat blanding af Star Trek og Magritte, lige siden jeg kan huske. Og jeg lærte i en ung alder at elske både de aller værste klichéer fra sen 40′er reklamer (“Most doctors smoke Camels” er en favorit), og dybt indadvendte niche optræden af moderne dansere.

Uanset om jeg kigger på Heinz Edelmanns plakater, Turning Torso i Malmø, Eddie Adams hårrejsende fotografier, de fuldstændigt over-the-top tyggegummi agtige billeder som LaChapelle laver, Mucha’s romantiske art noveau illustrationer, de mange lag af skyer der bevæger sig på en efterårshimmel, huden på min underarms tekstur, det latterligt morsomme kostume design i “The Labyrinth”, eller mere eller mindre hvad som helst andet. Inspirerer det mig, interesserer det mig, og får det mig til at lede efter former, farver, linier, symboler og i sidste ende, et fotografi jeg vil tage. Billeder, uanset om de er ægte, falske, opfundet eller journalistiske, får mit hjerte til at slå, og jeg leder altid efter nye ting at fodre mine evigt sultne øjne, og mit stakkels misbrugte kamera med.

Den letteste måde at definere mig som fotograf på, ville nok være at sige at jeg minder om en hund der jager biler. Jeg ser nye idéer og muligheder hele tiden, og så jager jeg dem.

Uden et kamera

Resultatet af min lettere skøre opvækst nævnt i kolonnen til venstre, er, at jeg er blevet et af de mest easy-going og intense mennesker man kan komme i nærheden af. Jeg har endnu til gode at møde et menneske, jeg ikke kunne finde fælles fodslag med, have en fascinerende samtale med, og få til at slappe af foran kameraet. Jeg er en svensk expat der bor i københavn, uden en dråbe svensk blod i mig, men med en spandfuld svensk kultur.

Jeg er en problemløsende, løsnings-findende, muligheds søgende maskine af et menneske at være. Og hvis du smider noget efter mig, er jeg sikker på at jeg kan deale med det. Jeg er en skaber af hjerte, og når jeg ikke skaber billeder, er jeg nok i gang med at regne ud hvordan man bygger noget, med at lære hvordan man bruger et værktøj, ved at løre hvordan man strikker fordi nogen sagde at jeg ikke kunne, ved at grave igennem et loppemarked for fede ting jeg kan bruge til noget, eller på anden vis i gang med at undersøge hver eneste hjørne af livet.

   Skæve facts om mig

Hvad er den mærkeligste ting du har på dit kontor?
En hjemmebygget pinhole linse lavet af pap, en dåse pringles og spraymaling. Den kan endda sættes på mit D3 uden problemer

Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
Det jeg laver nu, tager billeder hver eneste dag.

Hvad ville du ønske du havde vidst da du startede din virksomhed?
Samtlige danske regnskabs / skatte / moms regler

Hvad er din Passion/Hobby?
Fotografi

Hvad er dit yndlingsmotto?
De fleste misser muligheder fordi muligheder oftest har overall på og ligner arbejde.

Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?
Gør det helt eller gør det ikke

Hvad er det dummeste du har gjort?
Noget hele internettet ikke har brug for at vide

Hvad er din yndlingsfilm?
Tron fra 80'erne, første film der gav mig en visuel mini orgasme

Hvordan slapper du bedst af?
Ved at kigge i billedbøger

Hvad er det bedste du har gjort for din virksomhed det seneste år?
At tage et stort, komplekst, besværligt og dyrt shoot om gratis for en klient, fordi jeg var utilfreds med resultatet af det oprindelige shoot. Mit ry har aldrig været bedre.

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Fotograf Andreas Bergmann Steen's Gæstebog
   Mine aktiviteter