på Amino

Statistik

Denne profil blev set 15 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Simon Jensen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Simon Jensen anbefaler disse feeds
 
Profil

Simon Jensen  Amino Plus

København
16  Indlæg
60  Point

Simon Jensen finder du også her:

   Min biografi

Partner i Bluebell ApS, hvor vi tilbyder moderne og intelligente løsninger inden for apps og hjemmesider. Skal du have udviklet en ny app eller hjemmeside i virksomheden?

I teamet har vi specialister indenfor både Android, iOS og Laravel. Vi arbejder specielt i teknologierne Kotlin, Swift, Flutter, Laravel og Angular. 

Bluebell har stort fokus på at forene lækkert design, med stor brugervenlighed og smart kodning. Programmering der er med til at løfte din forretning. Det kan være ved at begrænse mængden af manuelt arbejde, løse et konkret problem, eller skabe en app/hjemmeside der giver flere kunder.

Kontakt mig for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, via simon(a)bluebell.dk eller 71 96 90 01. 

Bluebell i Sverige

Vi er ligeledes på det svenske marked, hvor vi har vores udgangspunkt i Malmø. Se mere på Bluebell.se.

   Skæve facts om mig
Simon Jensen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
  • 03-01-2020
  • Vi ser frem mod et nyt spændende år!

    Vi ser meget frem til et nyt spændende år i Bluebell, hvor der arbejdes på flere interessante projekter og digitale løsninger. 

    Vi arbejder bl.a. på Bokapsykolog.se som er en platform for psykologer i Sverige, der skal gøre det enkelt for brugeren, at finde den rette hjælp og få svar på vigtige spørgsmål via vidensbasen.

    Derudover ser vi frem til at lancere Hippotime.dk, der er for faggrupper i helse og velvære branchen. En platform hvor du kan finde udbydere nær dig, og hvor du som udbyder kan få flere bookinger og kunder i forretningen.

    Det og meget mere venter i det kommende år!

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Simon Jensen's Gæstebog