Mathias Riis - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Statistik

Denne profil blev set 15 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Mathias Riis følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Mathias Riis anbefaler disse feeds
 
Profil

Mathias Riis 

Thisted
147  Indlæg
604  Point

Mathias Riis finder du også her:

   Min biografi

Jeg arbejder især med søgemaskineoptimering og design af hjemmesider.

Derfor kan jeg hjælpe dig, hvis du har en hjemmeside eller webshop der har behov for at blive søgemaskineoptimeret, eller hvis du står og skal bruge en ny hjemmeside. Tag gerne kontakt og få en snak om dine behov for en løsning til din forretning.

Mine priser er meget fair, og du kan regne med at få værdi for dine penge. Tag et kig på mine referencer på Riismedia.dk, hvor du kan få et indblik hvad jeg har lavet for mine kunder.

NYT PROJEKT.

I Maj 2016 startede jeg kosttilskuds guiden Suplab.dk, hvor jeg sammen med en ven skriver omfattende guides og artikler om kosttilskud. Jeg forventer mig meget af projektet, da jeg ved at rigtig mange kan få gavn af det vi deler, og da jeg synes det er enorm spændende at arbejde både med hjemmesiden, dens SEO og med at skrive guides og artikler til Suplab.dks blog.

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
Min første virksomhed var www.riismedia.dk hvor jeg startede med at lave hjemmesider for små virksomheder. I dag arbejder jeg stadig med webdesign, men i stigende grad med SEO. Jeg har desuden startet min nr. 2 virksomhed, som hedder Suplab.dk. På denne hjemmeside guider og uddanner vi folk til at vælge de rigtige kosttilskud til deres træning. Tag et kig på vores kosttilskud guides, som snart er Danmarks bedste guides til fx Proteinpulver eller kreatin, da vi konstant forbedrer dem og udbygger indholdet med nye funktioner.

Hvordan slapper du bedst af?
I et varmt rum med en specialøl fra Thisted Bryghus!

Hvad er det bedste du har gjort for din virksomhed det seneste år?
Startet den!

   Nyheder
 • 09-07-2016
 • Lancering af kosttilskuds guiden Suplab.dk

  Så blev min 2. seriøse hjemmeside lanceret, nemlig Suplab.dk som er en hjemmeside og blog, hvor jeg sammen med Christian Dahl guider folk til at vælge de bedste kosttilskud.

  Vi har skrevet kæmpe guides alle de populære slags kosttilskud, bl.a. pre-workout, kreatin og selvfølgelig proteinpulver. Hvis du vil have en forsmag på en af vores guides, kan du læse Suplabs guide til kreatin, kreatins dosering, bivirkninger og meget mere lige her.

  Kreatin er ét af de få kosttilskud, der uden nævneværdige bivirkninger kan forbedre ens ydelse til styrketræning markant. Læs mere meget om kreatin på Suplab.dk

 • 12-01-2016
 • Så er min hjemmeside lanceret!

  Jeg har her i det nye år, endelig haft tid til at lave min egen hjemmeside færdig.

  Jeg er utrolig taknemmelig for alt den feedback som jeg kan få, så tag et kig og fortæl mig hvad du synes!

  PS: Hvis du har brug for noget af det jeg tilbyder, så kan du få et rigtig godt tilbyd på det her i starten af det nye år!

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Mathias Riis's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere
Besøg vores samarbejdspartnere :