på Amino

Statistik

Denne profil blev set 40 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Mathias Riis følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Mathias Riis anbefaler disse feeds
 
Profil

Mathias Riis 

Herning
153  Indlæg
615  Point

Mathias Riis finder du også her:

   Min biografi

Jeg er medstifter af Zen Media, hvor vi arbejder med at vækste mindre B2B virksomheder, fx SaaS virksomheder eller forskellige typer af konsulenter (IT, digitalisering etc.). Udfordringen er, systematisk at komme i dialog med de rigtige leads - og at forklare hvordan jeres service, kan skabe værdi for den virksomhed I ønsker at hjælpe. 
I stedet for at starte fra en ende med kold kanvas, så tag et kig på vores systematiske tilgang til leadgenerering, vha. LeadMotoren.

Med arbejdet med LeadMotoren vandt vi i november 2019 vækstiværksætterprisen, hvilket vi er meget stolte af! 

Vi har kontor i Midtjylland på Innovatorium, hvor du er velkommen til at kigge forbi (selvom vi holder størstedelen af vores møder online i dag)

Tidligere affiliate projekt, jeg har frasolgt for at fokusere på LeadMotoren:

I Maj 2016 startede jeg kosttilskuds guiden Suplab.dk, hvor jeg sammen med en ven skriver omfattende guides og artikler om kosttilskud. Jeg forventer mig meget af projektet, da jeg ved at rigtig mange kan få gavn af det vi deler, og da jeg synes det er enorm spændende at arbejde både med hjemmesiden, dens SEO og med at skrive guides og artikler til Suplabs blog.

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
Min første virksomhed var www.riismedia.dk hvor jeg startede med at lave hjemmesider for små virksomheder. I dag arbejder jeg stadig med webdesign, men i stigende grad med SEO. Jeg har desuden startet min nr. 2 virksomhed, som hedder Suplab.dk. På denne hjemmeside guider og uddanner vi folk til at vælge de rigtige kosttilskud til deres træning. Tag et kig på vores kosttilskud guides, som snart er Danmarks bedste guides til fx Proteinpulver eller kreatin, da vi konstant forbedrer dem og udbygger indholdet med nye funktioner.

Hvad er det bedste du har gjort for din virksomhed det seneste år?
Startet den, og kløet på år efter år!

   Nyheder
 • 09-07-2016
 • Lancering af kosttilskuds guiden Suplab.dk

  Så blev min 2. seriøse hjemmeside lanceret, nemlig Suplab.dk som er en hjemmeside og blog, hvor jeg sammen med Christian Dahl guider folk til at vælge de bedste kosttilskud.

  Vi har skrevet kæmpe guides alle de populære slags kosttilskud, bl.a. pre-workout, kreatin og selvfølgelig proteinpulver. Hvis du vil have en forsmag på en af vores guides, kan du læse Suplabs guide til kreatin, kreatins dosering, bivirkninger og meget mere lige her.

  Kreatin er ét af de få kosttilskud, der uden nævneværdige bivirkninger kan forbedre ens ydelse til styrketræning markant. Læs mere meget om kreatin på Suplab.dk

 • 12-01-2016
 • Så er min hjemmeside lanceret!

  Jeg har her i det nye år, endelig haft tid til at lave min egen hjemmeside færdig.

  Jeg er utrolig taknemmelig for alt den feedback som jeg kan få, så tag et kig og fortæl mig hvad du synes!

  PS: Hvis du har brug for noget af det jeg tilbyder, så kan du få et rigtig godt tilbyd på det her i starten af det nye år!

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Mathias Riis's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere