på Amino

Statistik

Denne profil blev set 43 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Lisbeth Toft Jensen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Lisbeth Toft Jensen anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Lisbeth Toft Jensen

Profil

Lisbeth Toft Jensen 

65 år fra Thisted
392  Indlæg
1.521  Point


   Min biografi

Jeg har siden 1986, sammen med min mand, drevet Fiskehuset, så helt ny iværksætter er jeg ikke, men det at drive virksomhed er jo hele tiden nye udfordringer og nye ting. F.eks. et det forholdvis nyt for mig/os at drive en eButik, og selvom jeg altid har interesseret mig meget for it, så er det jo et område, man kan blive ved med at lære nyt om, så derfor føler jeg mig stadig som iværksætter.

Jeg er uddannet, og har arbejdet, indenfor kontor- og regnskabsområdet i mere end 30 år. De første 10 år med Fiskehuset passede jeg et lønmodtagerjob som regskabschef, men i 1996 tog jeg springet og blev fuldtids medarbejdende ægtefælle her i Fiskehuset. Vi har så delt arbejdet, så min mand står for indkøb, produktion og butik m.v, og jeg tager mig af alt bøvlet (læs papirarbejdet). Derfor kan jeg her på Amino først og fremmest bidrage med noget viden og erfaring indenfor administration og regnskab.

Da vi startede med Fiskehuset, savnede jeg meget noget netværk, men efterhånden deltager vi i en del nu, så egentlig er vi mættet, men jeg var flere gange "stødt ind i" Amino, og læst lidt indlæg her. Men det der fik mig til at oprette mig her på Amino var, at der stod et - nogle dage gammelt - ubesvaret spørgsmål omkring et regnskabssystem, som jeg bare lige "måtte" svare på. Senere har det så vist sig, at jeg skam også får igen her på Amino, og det er jo det dejlige ved Amino ;-).

Update (oktober 2009): Jeg er ikke så aktiv her mere, som jeg gerne ville. For det første, er der nogle, der virkelig gør det meget godt med at svare meget kompetent herinde, men der er desværre også lidt for mange eksempler på tråde, der kører helt af sporet, så derfor bruger jeg mindre tid her, men I kan være sikre på, at jeg alligevel kikker forbi en gang i mellem, og lige ser, om der er ubesvarede tråde ;-)

Hjemmesider:
www.fiskehuset.dk er vores almindelige hjemmeside, som vi efterhånden har haft i rigtig mange år nu.
www.fiskehuset.com er vores eButik, hvorfra vi sender fersk og røget fisk, THY-Sild og andre hjemmelavede delikatesser til hele DK.
www.opskriftermedfisk.dk er en opskriftsside, som vi laver sammen med vores søn. Her kan du finde både vore egne opskrifter og de legendariske Minna og Gunnar opskrifter. www.minnaoggunnar leder også hen til denne side, ligesom www.lavfisk.dk gør (hvis det er navne, der er nemmere at huske).

   Skæve facts om mig
Lisbeth Toft Jensen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Lisbeth Toft Jensen's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere