på Amino

Statistik

Denne profil blev set 48 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

B. Hvarregaard følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

B. Hvarregaard anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra B. Hvarregaard

Profil

B. Hvarregaard 

Aalborg
669  Indlæg
3.380  Point

B. Hvarregaard finder du også her:

   Min biografi

Softwareudvikler og projektleder. Har stor erfaring i at designe software og finde enkle løsninger på komplekse problemer. Arbejder med at udvikle software for andre virksomheder og organisationer.

   Skæve facts om mig
B. Hvarregaard har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
 • 08-02-2020
 • Affiliateplatform som SaaS

  Gennem de sidste par måneder har jeg finpudset min mangeårige platform til affiliate marketing. Essensen af denne platform er at det skal være nemt at starte en affiliate shop op og begynde at markedsføre og sælge produkter. Efter denne finpudsning tager det mig nu i gennemsnit 5 minutter at starte en ny webshop op. Prisen for at leje en version af dette produkt starter på 250 DKK om måneden (ex moms). Se mere på eprodukter.dk.

 • Nyt år ny virksomhed

  Nyt år byder i år på nye udfordringer. Jeg er udtrådt at mig gamle webbureau jeg har været med til at starte og været en del af i næsten 10 år. Jeg har startet median.dk som arbejder med rådgivning omkring software og integrationer, uvildig rådgivning og second opinion på softwareprojekter. Som et nyt forretningsområde arbejder jeg nu også med Robotic Process Automation (RPA) og automatisering og digitalisering af manuelle arbejdsopgaver. Se mere på median.dk.

 • 29-04-2017
 • Ny affiliate test - denne gang med hosting

  Jeg har tidligere haft en affiliate hjemmeside med hosting. Den løb lidt ud i sandet og blev ikke vedligeholdt. Jeg har nu eksperimenteret med at få en ny hjemmeside ind på det gamle domæne. Jeg vil se hvor nemt/svært det er at få den side til at rangere i Google igen.

  Siden kan ses her: http://www.webhotel-portalen.dk

 • 30-11-2015
 • Lille hjemmeside til vores dagplejer

  Så kom der lige en lille hjemmeside til vores private dagplejer i Nørresundby. Det er en enkel hjemmeside, således hun kan få nye kunder og samtidig vise billeder af alle ungerne.

 • 23-03-2015
 • Ny affiliate test

  Jeg er ved at prøve at opbygge en affiliate webshop, blot ved at bruge Wordpress + et affiliate plugin. Det ser ud til at efter 14 dage begynder jeg at få de første long tail ordrer. Se evt. mere på http://www.onlinefiskeshop.dk

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i B. Hvarregaard's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere