på Amino

Statistik

Denne profil blev set 12 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Samuel Blander Glaes følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Samuel Blander Glaes anbefaler disse feeds
 

Samuel Blander Glaes 

31 år fra Aarhus
303  Indlæg
1.421  Point

Samuel Blander Glaes finder du også her:

   Min biografi

Hej besøgende,

Mit navn er Samuel og jeg driver til dagligt web- og webbureauet ErhvervsHjemmesider.dk med min engagerede makker Simon Børsting. Min baggrund og interesse ligger indenfor, hvorledes man igennem teknologi forbedrer ens forretning. Jeg har rodet med hjemmesider siden jeg fik min første computer og fandt stor interesse i de muligheder der lå i det. Jeg har altså både den teoretiske og praktiske baggrund til, at hjælpe folk med deres hjemmeside design

Mit hjertebarn, ErhvervsHjemmesider.dk, er placeret i Aarhus hvor vi har vores kontor og daglige gang. Vi sidder en flok engagerede nørder med mundtøjet i orden, hvor vi herfra hjælper iværksættere og virksomheder med at realisere deres drømme. Erhvervshjemmesider.dk er et webbureau med base i Aarhus der stræber efter at skabe online succes for den erhvervsdrivende. Vi har eksisteret siden 2008 og har lavet over 1100 løsninger. Vores erfaring har givet os en bred indsigt i de fleste brancher og dette er værdifuldt både når vi udarbejder hjemmesider og herefter markedsfører dem. Vi kan derfor lave en professionel hjemmeside til dig uanset hvilken branche du befinder dig i. Har du brug for en billig hjemmeside, der stadigvæk stemmer overens med din virksomheds brand og udtryk, så hjælper vi derfor gerne. 

Udover hjemmesider har vi også kompetencerne til at lave en professionel webshop.  Vores primære fokus er, at en hjemmeside skal være salgsvenlig og dens primære funktion er at bidrage til forretningen. Ud over billige hjemmesider og professionelle webshops har vi en bred produktlinje med redskaber til, at eksponere på internettet såsom søgemaskineoptimering, grafik og Google Adwords. Vi oplever en stigende vækst, hvilket i høj grad kan skyldes vores store indsats for, at gøre vores kunder tilfredse.

Går du med tanker om at få lavet en hjemmeside, eller har du allerede et web design der har brug for en kærlig hånd? Vi har på vores udviklet en hjemmeside prisberegner hvor du hurtigt og nemt kan få en pris på hvad din nye løsning skal koste. Den er naturligvis helt gratis og uforpligtende at bruge. 

Jeg vil rigtig gerne vise dig noget af det vi har lavet, så tag gerne et kig forbi www.erhvervshjemmesider.dk/referencer. Det kunne jo være, at du sad med et behov vi kunne løse. Jeg kan kontaktes på 70 40 40 50 eller samuel@erhvervshjemmesider.dk . 

Tak for din tid – og ha’ en fortsat god dag :-)

   Skæve facts om mig
Samuel Blander Glaes har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Samuel Blander Glaes's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere