på Amino

Statistik

Denne profil blev set 44 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Kick Ass Star følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Kick Ass Star anbefaler disse feeds
 

Kick Ass Star 

271  Indlæg
1.047  Point

Kick Ass Star finder du også her:

   Min biografi

-- "The way to get started is to quit talking and begin doing!" --

Heey, tak fordi du vælger at bruge din tid her på Amino, ved at tage et kig på min Amino profil.

Jeg er "Kick Ass" og elsker iværksætteri, jeg brænder virkelig for at ændre verden inden for IT projektor, og har da også gang i nogle stykker :) Jeg er altid frisk på at starte nye eventyr, så du må endeligt skrive hvis du går med tankerne om at starte et projekt. Iværksætteri er som en livsstil for mig, og der går ikke en eneste dag hvor jeg ikke tænker på iværksætter projekter, eller faktisk arbejder på dem.

Jeg elsker at føle mig motiveret, og det føler jeg oftest når jeg ser en kendt iværksætters yndlingmotto, eller ved at se et interview med Martin Thorborg eller Jesper Buch (Bare for at nævne nogle af de store). Dette gør jeg ofte på Korridoren, som foresten er en fantastisk hjemmeside, med nogle meget inspirerende interviews. Blandt andet pga dette har jeg oprettet en facebookside, hvor jeg hver evig eneste dag, gør alt for at sparke dovenskaben ud af iværksættere i DK. Du kan følge med og modtage et fantastisk citat, en video eller et billede hver dag her.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail her.

-- "The best way to prepare for life is to begin to live" --

-- "Go big, or go home" -- 

Lidt om mig:

Jeg er 19 år, og arbejder hver dag med iværksætteri i mine "små" virksomheder. Jeg elsker, som nævnt, iværksætteri og drømmer om at leve og tjene godt af det i fremtiden. Jeg har tidligere drevet webshop og apps men ønsker at tage et "større" skridt denne gang, med en endnu større udfordring. 

Mit store idol inden for iværksætteri er Kevin O'Leary, da han er fantastisk inden for iværksætteri og han har da også lavet lidt penge på det. Mit yndlings tv program er Shark Tank som jeg ofte ser når jeg vil slappe rigtigt meget af. Min absolut yndlings YouTube film er How Bad Do You Want It? som er fantastisk inspirerende under opstart, udvikling eller på anden måde i sammenhæng med dig og din virksomheds success.

Nogle af de virksomheder som jeg finder rigtigt interessante er ofte virksomheder som har været så langt foran deres konkurrenter, at deres success er ustoppelig. Her tænker jeg blandt andet på: Just-Eat, Podio og miinto. Alle 3 virksomheder, er virksomheder som jeg virkeligt ser op til, og oftest benytter som "eksempel på success" virksomheder.

Så i 18-års gave fik jeg en lap papir med betydningen af mit navn, og må sige at det fortæller en hel masse om mig :). Nu skal du bare se:

"Mathias bliver rig, kendt og smuk. Han har en ualmindelig prognose - den peger i top på alle områder" - Nu må vi se hvad det bliver til, men med mit ambitionsniveau så kan det jo' ikke ligge så langt ved siden af ;).

-- "Power of the master mind" --

-- "I will spend 15 years of my life, like no one wants, to spend the rest of my life as no one can" --

Jeg drømmer "naturligvis" om at skabe noget unikt og sprede det ud i hele verden. Danmark er småt, men et fantastisk sted at begynde sit eventyr, hvis man benytter sine resourcer korrekt. Danmark er derfor fantastisk til at skabe "Proof of concept" før man træder ud i den store verden.

-- "A goal is a dream with a deadline" --

Det var vel alt om mig? Hvis du vil følge med i mine iværksætter eventyrer kan du tilføje mig til dit netværk eller følge mig på Twitter.

H!GH-F!VE

Mathias

   Skæve facts om mig
Kick Ass Star har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
keep it real skrev: GOD STIL!!!
04-01-2013 13:31

Jeg vil rigtig gerne høre mere om dine planer.
Bliver der holdt et møde eller hvordan?Hilsen Mikkel

   Mine aktiviteter
Se mere