på Amino

Statistik

Denne profil blev set 11 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

May-Britt følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

May-Britt anbefaler disse feeds
 
Profil

May-Britt 

80  Indlæg
315  Point   Min biografi

Freelance tilbydes ! Måske ikke til den billigste pris, men absolut den bedste kvalitet.

Her skal du ikke bruge tid på at rette noget ind eller til, jeg er kvik i pæren og vil hurtigt forstå opgaven og sætte i gang med en professionel indgangs vinkel.

Jeg kan hjælpe dig med mange slags opgaver, dog kender jeg mine begrænsninger og vil hellere takke nej til en opgave end at udføre den uprofessionelt. Såfremt vi støder ind i en opgave hvor mine kompetencer ikke rækker, kan du vælge at finde en anden - eller jeg kan vælge at tilbyde min assistance gratis. Det kan jeg finde på, såfremt vi støder ind i et område hvor jeg har interesse for at lære det - så det bliver jo en win/win situation.  

Mine største kompetencer ligger i skrift, dansk eller engelsk - organisering af opgaver i dit firma, overblik, tekster, oversættelse, formulering, opsøgende arbejde, telefon, service, undersøgelser og meget mere.

Min erfaring er alsidig, selvstændig erhvervs drivende med handel med kina, bogføring, moms regnskab, kørsels regnskab, telefon pasning, kontakt til kunden, kontakt til leverandører, import, handel, ejendomsformidling, derudover god uddannelse.

Jeg ser frem til at høre fra dig, og hvad du kunne have af spændende opgaver.

 

Vh May-Britt

   Skæve facts om mig
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i May-Britt's Gæstebog