Annette Jønsson - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Statistik

Denne profil blev set 19 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

 

Mine Grupper

Annette Jønsson er ikke medlem af en Gruppe.

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Annette Jønsson

Annette Jønsson 

København
51  Indlæg
141  Point

Annette Jønsson finder du også her:

   Min biografi

Jeg arbejder med personlige udvikling for mænd, der ønsker at få et bedre liv privat og professionelt. Fornemmer du, at der er mulighed for at øge dit potentiale som partner, ægtemand, far, kollega og leder eller noget helt tredie, er det måske NU du skal gøre noget andet end nu plejer. Book en tid til en intro session, hvor du opdager om der er kami og basis for et samarbejde.

Gør en forskel for dig selv!

Det første skridt er det sværeste, men hvorfor vente med at gøre det, der skal til for at få det liv, du ønsker. 

Et coaching forløb med mig sætter en proces i gang, hvor du opdager de fælder og udfordringer, der forstyrrer dig i at få det, du gerne vil have. 

 • jeg udfordrer, fastholder og provokerer dig nænsomt, så du rykker dig og ændrer dine uhensigtsmæssige vaner/handlinger 
 • jeg stiller skarpt på din adfærd, viser dig nye veje og hjælper dig til at styrke dit selvværd 
 • jeg som kvinde spejler din partner, så du får et direkte indblik i, hvorfor hun reagerer, føler og handler som hun gør
 • jeg arbejder med fokus på nuet - din evne til at mærke dig selv og evne til at skabe balance ml. følelser og fornuft 
 • jeg har skrevet bogen ’Fra mand til menneske’ om mænds følelsesliv og optræder som ekspert i div. medier

Du er meget velkommen til at ringe og spørge om hvad som helst. Book en tid på 20 71 21 22 eller send en mail 

Se mere: www.mandeterapeut.dk og www.your-businesscoach.dk

 

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
2005 etablerede jeg Mandeterapeut.dk og i 2011 Nuet i lederskabet.dk

Hvad er det sjoveste der er sket i din virksomhed?
Da jeg udgav bogen 'Fra mand til menneske' i 2009

Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
Det samme som jeg gør nu

Hvad er din Passion/Hobby?
Mit arbejde - mit firma - naturen - mine hunde - yoga -vinterbadning og meditation og mine relationer og rejser

Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?
Bliv ved, bliv ved og bliv ved med at tro på det

Hvad er din yndlingsfilm?
Ingen er fuldkommen

Hvordan slapper du bedst af?
I mit sommerhus i dejlige menneskers selskab

   Nyheder
 • 14-09-2013
 • KOM UD OVER RAMPEN, MAND!

  VIDEO - KOM UD OVER RAMPEN, MAND!
  Er du meget hovedstyret med en masse tanker og forestillinger, som ikke bliver sagt højt? Glemmer du at meddele dine omgivelser, hvordan du har det? Det betyder, at de ikke aner, hvor du er, og at du kan føle dig ensom i din egen bobel. Vil du træne og lære at komme i dialog med dine kunder, kolleger, nære relationer - skabe nærvær og være tro mod dig selv - kan et forløb, netværk eller workshop være vejen for dig.

  www.mandeterapeut.dk

 • 05-03-2012
 • Mangler du et boost, mand og leder?

  Jeg tilbyder dig et særligt udviklingsforløb, hvis du er mand og iværksætter/leder.

  Hvordan oplever du dig selv som leder, mand og menneske? Har du tilstrækkelig selvindsigt, sådan at dit møde med andre mennesker foregår som du ønsker det eller kunne du tænke dig at gøre det bedre?

  Jeg stiller skarpt på din adfærd, så du erkender, hvad der ikke virker for dig. Du opdager nye veje og muligheder i processen og der vil på relativ kort tid ske en forandring, der skaber forvandling i dit liv.

  Min arbejdsmetode er nuet, at flytte fokus fra hoved til krop og dermed gøre det enklere for dig at være nærværende. Så du kan begynde at mærke dine følelser, behov og grænser. Et boost til dit selvværd og velbefindende. Tag skridtet i dag - hvorfor vente? Jo før du gør noget godt for dig selv - jo hurtigere kan du skabe de resultater du ønsker for dig selv og din virksomhed.

  Book en tid og se om det er noget for dig: 20 71 21 22

  se mere her: http://www.nuetilederskabet.dk/

 • 01-02-2010
 • Pas på dig selv, mand!

  Mange mænd har svært ved at gå efter deres behov og ønsker ikke mindst på hjemmefronten. Det ender ofte med, at mænd går på kompromis for husfredens skyld og derfor bliver utilfredse.

  Kender du det, når du går med til noget, du egentlig ikke har lyst til? Når kæresten planlægger det gigantiske bryllup, du i et svagt øjeblik sagde ja til - når hun presser på for, at I skal have et barn - eller når du tredje søndag i træk sidder og drikker kaffe hos din svigermor? Så er tiden vist inde til, at du stopper op og mærker efter, hvad der er rigtigt for dig!

  Jeg møder rigtig mange mænd i mit arbejde som mandeterapeut, der kommer for at få værktøjer og hjælp til at blive bedre til at mærke deres følelser og behov - og gå efter dem. De er trætte af, at det som regel er deres kone eller kæreste, der sætter dagsordenen. Det kommer hun ofte til, fordi mandens tempo er langsommere, når det gælder om at mærke sine følelser, og hvad han har lyst til. Ofte følger han sin initiativrige og hurtige kone, fordi han ikke har nået at mærke, hvilke input og initiativer han har lyst til at diske op med. På den måde kommer han let til at overlade hovedansvaret for familiens gøren og laden til hende og risikerer at blive kørt ud på et sidesspor.

  Så er det vigtigt for dig at få medansvar og træde i karakter i familiens rammer, må du kaste dig for løverne og komme på banen med ideer, opgaver og stillingstagen til, hvor I skal rejse hen i sommerferien, hvilken skole lille Pelle skal gå på, eller hvad der er aktuelt i dit liv! Dine ideer og ønsker, kan vel være lige så gode som din kones, ikk!

  Savner udsving

  - Mit liv kører der-ud-af uden udsving. Det er som at se livet i gråtoner - jeg mærker ikke

  mine følelser, og sådan har det været længe. Kan du hjælpe mig med at få nogle udsving på skalaen?

  Sådan lyder det fra en del mænd første gang, de kommer hos mig. Jeg hjælper dem til at skærpe deres følelser ved for eksempel at fokusere på, hvad deres mave-fornemmelse fortæller. Maven lyver ikke - den fortæller sandheden. Så næste gang du står overfor at skulle tage en vigtig beslutning, så lyt til din mave og hør efter, hvad den siger. Begynder du at få svedige hænder, klump i maven eller uro i kroppen er det nu, du skal sige NEJ og stå fast, ellers ender du med at gøre noget, du senere vil fortryde. Og det er forsent, når brylluppet er overstået - barnet er født - og søndagen er ødelagt!

  Vil du vide mere kan du gå ind på min hjemmeside: www.mandeterapeut.dk

  Jeg er uddannet journalist og gestaltterapeut med speciale i mænd. Jeg har

  skrevet bogen 'Fra mand til menneske', der handler om mænds følelsesliv og deres udfordringer i parforholdet, familielivet og karrieren.  

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Annette Jønsson's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere
Besøg vores andre hjemmesider :
lll