på Amino

Statistik

Denne profil blev set 8 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Jonas Bonde følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Jonas Bonde anbefaler disse feeds
 
Profil

Jonas Bonde 

34 år fra Brønshøj
39  Indlæg
-31  Point   Min biografi

Hej alle aminoer. 

Mit navn er Jonas Bonde Nielsen. Jeg er 24 gammel og er på nuværende tidspunk kontraktansat soldat ved forsvaret. Jeg meldte mig frivilligt som soldat for en 4 års tid siden, med det mål for øje at jeg gerne ville udsendes og se verdens brændpunkter med egne øjne. Efter nogen års uddannelse  blev jeg i starten af 2009 udsendt til afghanistan som ammunitionsrydder og kom retur til dk. 6 mrd efter. 

Det var lige kort om hvad jeg laver på nuværende tidspunkt og hvad jeg har oplevet de sidste par år. 

Mit mål med oprettelsen herinde på Amino.dk er at jeg brænder utrolig meget for iværksætter-faget og de sidste 4-5 år  har gået med tanken om at blive selvstændig, fordi jeg mener jeg har noget at byde på. Samtidig med at jeg prøver at "suge" så meget viden til mig som overhovedet muligt. Jeg interesseret i at skabe mig et unikt og værdifuldt netværk af spændende kreative mennesker som kan byde ind med deres erfaringer, meninger, holdninger og synspunkter. Så læser du denne tekst og har de samme interesser som mig, så send mig hellere end gerne en "netværk anmodning" og med tiden kan det være vi kan drive det til et sjovt, lærerigt og kreativt netværk. 

Udover min store passion for iværksætteri, er jeg en fyr med utrolig stærke holdninger og synspunkter og har altid masser af skøre påfund af forretningsideér. :)

Når jeg ikke tænker iværksætteri og får masser af gode ideér, så er min anden store passion fodbold og daglig styrktræning og motion i det omfang kroppen kan følge med.. :)

 

Hvis du syntes jeg virker som en skør eller spændende kugle, så er du altid mere end velkommen til at smide mig en besked herinde eller på min mail. Oste2025@hotmail.com eller du kan også komme i kontakt med mig via facebook. Søg under mit navn. Jonas Bonde Nielsen. Og lige smid en kommentar til du har fundet mig via Amino.dk. 

 

Ha en super dag alle aminoer.... 

 

 

   Skæve facts om mig
Jonas Bonde har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Jonas Bonde's Gæstebog
   Mine aktiviteter